Ayrılmayı kabul etmiyormuşum onu zorluyormuşum falan ama ben yapmam gerekeni yapıp daha fazlasını yapmıyorum uzun zamandır ayrılık dilinde kendi gidiyor kendi geri geliyordu ama artık geri gelemeyeceği kadar soğuttu beni. Artık dönemez ama ben kabul edince neden hala ayrılmak istemiyorsun diye zorluyor laf söyleniyor? Üstelik bir süredir gidince gidiyordu ve ben gitmesine izin veriyordum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrılık sinyali veriyorsa ilişkide düzeltmeni istediği şeyler olabilir. Yalnız bu bir tek senden beklemesi saçma olur. Çünkü ilişki iki kişi yaşanıyor ve ilişkide bir şeyler ters gidiyorsa onun da payı vardır. Güzel giden şeyler iki kişilikte, kötü giden şeyler tek kişilik mi? Onun bilinci kapalı belli veya fazla egoist. O yüzden yürümüyorsa gemi, karadan yürütmeye de gerek yok
Bana dediği şeyleri ona söyleyince sorun oluyor. Bana instagramda her türlü kızla ekleşmeyi yadaklamıştı sınıf arkadaşı bile olsa ve gelen istekleri kabul ettirmemişti. 2 hafta önce eski bir iş arkadaşı istek attı kabul edemeyeceğini söyledim. Bir sondaki gün buluştuk ben artık bu karışma meselesine sınır koyalım yeni işe girince beni iş arkadaşlarım ekleyebilir dedi ben de dün beni de iş arkadaşlarım ekleyebilir bu kadar kıslançlık yapma dedim kıskançlık yapınca. Ekleyemez benim sevgilimi kimse beğenmeyen gider deyince bu konudan çok rahatsız oldum ve ona da cevabını verdim. Ben kimseyi eklemedim ama eski konuyu neden açıyorsun hep kısas yapıyorsun diyor. Eski dediği 2 hafta önce dediği şey. Yüz yüze ciddi bir konuşma yapmıştı.
Ben hatalı olunca görüp kabul ediyorum ama o hep itiraz ediyor. Yalan söylediğinde bile yakaladım 1 ay itiraz edip beni suçladı bağırdı üstelik delilli ispatlı söylüyordum sslerle. En sonunda bir sürü ss i ve yazıyı toplayıp attım yalanını ona gösterdim kabul etmek zorunda kaldı. Yalan söylediği halde yakalanıp bu kadar itiraz etmesi beni suçlaması çok iğrençti. Bugün de ayrılırken gelmiş elbet benim de hatam olmuştur diyor. Ama benim hatalarım onun davranışları sonucunda çıkıyordu farkında değil. Bir şey yapınca karşılık veriyordum. Hatalı olduğum zamanlarda da özür dilemesini bildim. O hiçbir zaman zamanında özür dilemedi. Hep iş işten geçtikten sonra ama o an değil. Ben söylediğim halde bile dilemedi. Kızınca bana her şeyi söyledi ağzına ne geliyorsa küfür değil ama kötü sözler. Bense ona sadece yeterince değer görmediğimi söylediö hep. Bana neler söyledin bağırdın dediğinde mesajları ses kayıtlarını dinledim baktım hiçbir şey yok dedim. Whatsapptan konuşmasak beni bile inandıracak. Kötü söylemediğimi ispatlayınca kızman en büyük saygısızlık dedi. Ya senin bana söylediklerin dedim? Ben örnek veririm ama sen veremezsin dedim. İnstagramda takipçim 1 arttı hemen yazıyordu az önce vazgeçti sildi. Ben ona yazmam artık. Yazsa da bitirdim kendi içimde farkında değil hala ona dönerim sanıyor
Valla bro karışık mevzular. Sen yapmıyorsan o da yapmayacak. Kendisine ve ilişkisine saygısı olan insan zaten 3. Kişileri ilişkiye dahil etmez. Başta anlaşmıssınız bunu sonradan bozuyorsa gerek yok. Senden adamlık bekliyorsa önce yanına yakışacak bir kadın olmalı. Sen bak hayatına. Her ne olursa olsun bir düzen kurulduysa onun dışına çıkılmamalı. Ben şunu anlamıyorum yani takipçi olsa ne? Tanımadığın birini kabul etsen ne. Saçma sapan işler.
Ben de öyle gördüm tanıdığım kişiler altı üstü ekli olunca ne olacak sanki. Yabancı kızları eklesem sorun olurdu evet ama yine de onu sevmiştim yapmamıştım sözünü dinlemiştim. Ayrılık diline dolanmış en ufak bir şeyde söyledi durdu. Artık ondan çok soğudum. Çok seviyordum hala da seviyorum ama hiç dönesim yok dönmem. Kendini içimde bitirdi haberi yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!