Pişman olunca da anlıyor özlemekten kolay olduğunu

Pişman olunca da anlıyor özlemekten kolay olduğunu
Zorluktan değil, sebeplerden dolayıdır. Misal sevdiğimin başka biriyle birlikte görmüşümdür, sevdiğimin bir başkasını sevdiğini öğrenmişimdir, sevdiğimin boy takıntısını öğrenmişimdir, sevdiğimin bakış açısına uymadığımı düşünmüşümdür falan falan sıralanabilir. Bir nevi seven sevdiğini söyleyemediğinde kendini birtakım şeylerde yetersiz görebilir yoksa sevdiğini söylemek neden zor gelsin insana?
İlk olarak karşıdan bekledim. Sevdiğimi açık açık gösteriyordum, o da anlıyordu zaten. O da benden bekledi sonra soğukluk oldu ve gitti. Arada olmayacak engeller var gibiydi sadece belki bizi durduran budur bilemiyorum ama şu anki aklım olsa olmayacaksa bile sevdiğimi her gün söylerdim
Cevap
4Cevap
Çünkü gerçekten sevmezler.
Değmeyecek insanlara söylemekte koyuyor bazen. Asıl korku yanılgılardandır belkide.
Değecek biriydi o yüzden pişmanım. Belki de ömür boyu birine samimiyetle söyleyemeyeceğim. 25 yaşıma kadar sadece bir kere elime geçti bu fırsat. Harama helale dikkat etmeye çalıştım bu yüzden kimseyle konuşmadım adam akıllı fırsat bile vermedim.
Yaşamadan bilemezsin işte bazen 2. şansın da olmuyor.
Evet maalesef yok. İnşallah doğru düzgün insanlarla karşılaşırız
İnşallah maşallahla olmuyor işte hayat bazen istediğini vermiyor veya imkan sağlamıyor.
Hayat değil Allah verir. İnancınız yoksa saygı duyarım ama bu şekilde söylemeyin ben inanan biriyim
Tamamda tepki vermek zorunda değildiniz inançlı olup olmamanız beni ve görüşlerimi etkilemeyecektir. Sizi de allah katında daha kadim birisi yapmayacaktır. Bu zihniyetten kaçınınız lütfen.
Şimdi ne alakası var. İnşallahla maşallahla olmuyor derseniz bende kendi düşüncemi söylerim bana göre her şey Allah'ın izniyle oluyor bunu söylemekte de bir sakınca görmüyorum. Bu inanca sahip birini de Allah isterse yüceltir bunu biz bilemeyiz. Zihniyetimden memnunum iyi günler
Soyleme boş ver sanane o erkekten ya baskasi soyler ona
İnsan hayatında bir kere sever derler
Soylemezsen adam. naapsin bi keremi ohoo sana her isik yakana asik olursun sen bi git ya sipsevdi birine benziyon
Yav ne kapasitesiz birisin sen ya. Şıpsevdilik neyi var bu işin. 25 yaşındayım sadece bir kişi oldu hayatımda ve tek bir pişmanlığım var. Bunu bile hiç olmayacak yere çekecek kadar algın bozuk
Sevgilimi oldun
Söyleseydin bazilariniza yürüyoruz kabul etmiyor sonra kendileri istiyor.
Herkese yürüyenlerle değil benim işim. Beni seven benim sevdiğim özel bir kişi
O yüzden koyver gitsin hem sevdiklerin hem nefret ettiklerin. İnsan içinde tutunca boğuluyor o yüzden hep kusacaksın sözlerini iyisiyle kötüsüyle
sen söyle o zaman ben annemi babamı devamlı severim söylerim
Anne baba sevgisinden bahsetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?