Gecenin bir yarısı 15 gğn önce ayrıldığın sevgilin durumunu "Çünkü birini sevdiğini söylemek zordur" diye güncellense ne düşünürsün?
beni seviyor
kime yazdı bunu yaa
diğer?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
başkasına aşık olmuş ya da sana öyle düşündürtmeye çalışıyor.
üstüne alınmaz mısın
öyle düşünme 2nizde önüne geleni seven beraber olan kişiler değilsiniz, o ayrıldı ben yazdım durumuma;filmde geçiyordu çok hoşuma gitti o sahne o ne düşünmüştür diye sordum
ne anlamıştır sence çünkü sabaha kadar ara ara online oldu ama bni göremiyor😄
ohhh iyi olmuş o zmn😄😄
onu düşünerek yazmadm ya da başka biley düşünsün diye girmediği saatte girince merak ettim ne anladı diye 😄 bana değişmiyorsun değişmeyecksn dedi sanki kötüyüm sanki fettanım;iyi olmak bu devirde bir kendi içimi acıtıyor bide beğenilmedim olaya bak yaa
yaa ben zaten günlerce üzülüp bunu çevreye yansıtmam, hiçbi zmn acıklı şeylerde yazmadm fotolarım hep gülümsemeli sözlerim hep komik şeyler;kiii o da bilir yapımı;onun hep peşinde koşmuşlar sanıyor ki özleyip mesaj atarım seviyorum diye ben barışalım derim ama bilmediği şey ölsem ölüyorum demem bunu anlayamadı hiç
😄😄niye çevreye prim verelim dimiii ama seviyorsan sahip çıkarsn sevmiyorsan gidersn ardına bakmazsn sanki çocuk oyuncağı yaa
aynen aynen delikanlılık sözde kalmış özler boşalmış
B dedim😇
üstüne alınmaz mısın
Alınırim ama yanılma payı bırakırım 15 gün geçmiş sonuçta 😇
15günde ne yeni aşkı ya😄😄o kadar kolay değil herkes için
Tanımadığım için o şık kı söyledim canım önemli olan senin düşüncen sen taniyorsun 😇
😄ama fikirlerde önemli
Fikrim bu haha merak ediyorsan sorsana nolcak😂
😄😄daha neler havalara girsin
Hahaha oda var ama böyle de sen meraklanmissin😂
ben gderdm merağımı😄😄
Tamam canım 😂
nickini beğendim bu arada👍
Teşekkürler bende senin nicki beğendim demek isterdim ama gizliden yine de begendim😘😂
thanks👍😄😄
Cevap
3Cevap
Yeni birine yazıyordur söylemek erken olduğu için ima etmeye calisiyordur
üstüne alınmaz mısın
Kime yazdığı merak konusu.
üstüne alınmaz msn
kime yazdı bunu yaa diye düşünürüm.
merak edip mesaj atar msn
kime yazdı bunu yaa
merak edip sormaz msn
beni seviyor