Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. hayatımda her zaman yeri var demektir. genelde anneler babalar evlatlarına kullanırlar. atamam ya da satamam çünkü evladım ne olursa olsun gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılManitamin ablası benden nefret eder beni sevmez ama benim için bu şekilde konuşmuş
Soran+1 yılAtsan atılmaz satsan satılmaz demiş benim için
Soran+1 yılKötü anlamda dediyse beni hiç sevmez dimi ileride ciddi düşünüldüğünde ve ben 29 yaşındayım manitam da 23
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pek umudu olmadığını ve yanında bulundurmak da istemediğini ifade eder. Ya direkt sevmiyorum demek işte
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ablasi benim için bu şekilde konuşmuş ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ailesi beni istemiyor ablası benden nefret ediyor birde üstüne sevgilimin eski sevgilisiyle arasi çok iyi samimiyet kuruyor habire hediyeler alıyorlarmis birbirlerine ayy bir görseniz miç miç
Soran+1 yılPeki ablası eski sevgilisiyle neden bu kadar samimi ve neden birbirlerine hediyeler alıyorlar tamam belki sevdiler birbirlerini ama bu kadarı fazla beni sevmiyor biliyorum hiçte sevmeyecekler ama biz o zaman boşuna devam ediyoruz offf
Soran+1 yılDememe gerek yok bence hala benim yanımda olduğuna göre benimledir diye düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısınız soracağım teşekkür ederim
+1 yılMecburiyet, zorunluluk, sorumluluk gibi durumlarda kullanılır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ablasi benim için bu şekilde konuşmuş yaşına başına bakmiyor mu hiç felan demiş ben 29 yaşındayım sevgilim de 23
- +1 yıl
:/ uzak dur o insanlardan
Soran+1 yılNeden ama ben seviyorum sevgilimi ve sinir olduğum durum da şu sevgilimin ablasiyla eski sevgilisi çok samimiler bir ara birbirlerine hediyeler almışlar sonra çok yakinlarmis samimilermis sizce ablası beni sevmediğine göre tekrardan ayarlama gibi birsey yapar mı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDurması bir anlam ifade etmiyor, zararı var. Ama manevi değerinden dolayı da atılmaz
019 Yorumla
Soran+1 yılManitamin ablası benden nefret eder beni sevmez ama benim için bu şekilde konuşmuş
Cevap sahibi+1 yılİşte kardeşi yüzünden değerlisin anlamında
Soran+1 yılBana değer vermez ki neden böyle desin yani o zaman benim hiçbir değerim yok onların ailesinin gözünde
Cevap sahibi+1 yılKardeşi sana değer verdiği için öyle demiş. Yoksa evet ablasının gözünde değerin yok
Soran+1 yılEvet öyle ama sevgilimin eski sevgisiyle ablasinin arası çok iyi çok yakınlar birbirlerine hatta hediyeler felan alıyorlarmis o zaman sevgilimin eski sevgilisinin degeri var ablasinin gozunde bunu mu anlamalıyim🙄
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef tam olarak bu. İlerisi olursa da evlilik gibi falan. En büyük düşmanın o olur
Soran+1 yılAblası neden sevgilimin eski sevgilisiyle yakın o zaman ben canımı sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılSence neden yakın
Soran+1 yılBilmem sizce neden yakın
Cevap sahibi+1 yılAblasını tanıyan sensin ve diğer kızı da.
Belki huyları zevkleri aynıdır, kimyaları tutuyordur
Soran+1 yılAblası beni sevmedigi için tekrardan ayarlamaya çalışıyor olabilir mi peki bu kadar yakın olması felan
Cevap sahibi+1 yılOnları sen daha iyi tahmin edersin bence. Ben ancak buradan sallarım
Soran+1 yılTahmininiz de mi yok
Cevap sahibi+1 yılO kızı seviyor. Nedenini bilemem
Soran+1 yılEski sevgilisini yani
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNereden anladiniz ki hala sevdiğini ve sevse neden benim yanımda dursun hala
Cevap sahibi+1 yıl🤦🤦 canım benim. Hiç bir fikrim yok. Sallıyorum sadece. Sen bileceksin neyin ne olduğunu. Ben değil.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim ama anlattıklarım kadariyla tahmininiz bu yöndeyse sizce neden hala benimle birlikte o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMesela tavırlarını beğenmediğin bir kardesin var ama kardeş sonuçta vazgecemiyorsun bunun gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılBu sevmediğimiz biri için de geçerli mi peki nefret ettiğimiz biri için mi söyleriz genelde
- +1 yıl
Genellikle bizim için değeri olan bir şey bir kişi için söylenir
Soran+1 yılAma manitamin ablası beni hiç sevmez hatta nefret eder benim için böyle demiş
- +1 yıl
Mecburiyet var çünkü kendi kardeşi için anladın mı
Soran+1 yılEvet öyle ama sevgilimin eski sevgisiyle ablasinin arası çok iyi çok yakınlar birbirlerine hatta hediyeler felan alıyorlarmis o zaman sevgilimin eski sevgilisinin degeri var ablasinin gozunde bunu mu anlamalıyim🙄
aile fertlerinden her hangi biri olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ablası benim için bu şekilde konuşmuş öyle demiş
aldik birkere koyamiyoruz kapıya arkadas 😂
024 Yorumla
Soran+1 yılAblası benim için böyle demiş ve ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 23
Soran+1 yılSevgilimin ailesi beni hiç sevmiyor hatta nefret ediyormuş ablası benden
Soran+1 yılAma sevgilimle biz cinsellik yaşadık eski sevgilisiyle yasamadigi için benimle aldatti o kızı beni seçti 1 senedir devam ediyoruz ama ailesi beni istemiyor ablası kaç yaşına gelmiş yasin başına bakmiyor demiş ve benim için de atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Soran+1 yılDevam ediyoruz ama cinsellik yaşadık ve önceki sevgilisiyle yasamadigi için ayrılmış devam edeceğiz diyor ama yaşım büyük ve ailesi beni istememis isteyeceklerini sanmam sanmıyorum
Soran+1 yılSizce isterler mi beni ileride kabul ederler mi?
Soran+1 yılHatta sevgilimin eski sevgilisi ablasiyla çok yakınlar çok samimiler beni istemedikleri için ona tekrardan ayarlama gibi bir düşünceleri olabilir mi? Sizce
Soran+1 yılAnladım, peki sizce ailesi beni ileride kabul eder mi? yoksa ayrılmam en doğrusu mu?
Soran+1 yılPeki ailesinin istemediğini bildiği halde neden hala benimle devam ediyor ben bunu anlamıyorum şu an aramızda bozuk zaten güven problemi yaşıyoruz
Soran+1 yılAilesi de nasıl olsa birimizden birisi ayrılır diye bakıyor sanırım
Soran+1 yılAblası da eski sevgilisiyle samimi diye ablası onların arasini yapacak o kıza geri dönecek yani benden de vazgececek 🙄😔
Soran+1 yılAblası arasını yapınca o kıza geri döner mi peki yoksa bana geri mi gelir sizce? çok soru sordum kusura bakmayın ama çıkmazın içindeyim seviyorum ama ailesi beni istemiyor hatta benden nefret ediyorlar
- +1 yıl
canım bak bu kadar düşünme bu kadar kafanı takma.. bu dediğin ihtimaller olabilir sen sadece bunlarda olabilir deyip kendini buna hazırlaman o zaman bu kadar yıpranmazsin. çünkü bu dediklerini olabilir adamın yaşı ufak daha tam düşünce ve isteklerinden emin olup sorumluluk anlamayabilir demek istiyorum.. sen jer halükarda her sey olabilir deyip kendini hazirla
Soran+1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim
Soran+1 yılSon birsey daha sorabilir miyim çok usteledim biliyorum ama sizce sevgilim eski sevgilisine geri döner mi ve eski sevgilisi de benimle aldatti onu aldattığı için affeder mi? Bunun üstüne ablasiyla da samimi
Soran+1 yılYani benimle şu an eğleniyor yaşım büyük ailesi de kabul etmez biliyor ondan mı yani
Elinde kaldı demek oluyor 😅
056 Yorumla
Soran+1 yılManitamin ablası benden nefret eder beni sevmez ama benim için bu şekilde konuşmuş atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Soran+1 yılYani belkide ama sevgilimin eski sevgisiyle ablasinin arası çok iyi çok yakınlar birbirlerine hatta hediyeler felan alıyorlarmis o zaman sevgilimin eski sevgilisinin degeri var ablasinin gozunde bunu mu anlamalıyim🙄
Soran+1 yılHiç mi yaşına başına bakmiyor demiş ben 29 yaşındayım erkek arkadaşım 23
Soran+1 yılHayır güven problemi yaşıyoruz ama yine de ben sevdiğim için alttan alan taraf oluyorum görüntülü arıyorum aynı binada olsak bile mesela
Soran+1 yılAblası neden sevgilimin eski sevgilisiyle yakın o zaman ben canımı sıkıyor
Soran+1 yılYani beni istemiyorlarsa tekrardan eski sevgilisini ayarlayama çalışmazlar dimi yani o kızı ellerinde tutmaya calismazlar
Soran+1 yılO zaman beni istemediklerine göre eski sevgilisini barıştırmak için ellerinden geleni yapacaklar çünkü o kıza bu kadar yakın davrandığına göre ablası istiyorlar oof offff 😔😔😔
Soran+1 yılÇocuk beni cinsellik anlamda istiyor ve eski sevgilisini erkeklerle görünce de kiskaniyormus eski sevgilisinin muhatap olduğu erkeklerin o an dikkatini dagitiyormus yani eski sevgilisiyle ugrasmasinlar diye
Soran+1 yılVe eski sevgilisiyle de cinsellik yasamadigi içim aldatti benimle
Soran+1 yılIhtiyaclarimi gideriyorum ve belki 2 sene içinde gerçekten aşık olursa evleniriz diye bekliyorum ve ben onu seviyorum ama o eskisini hala baksa erkekler gördüğünde kıskanıyor eski sevgilisine hala birseyler mi hissediyor sizce
Soran+1 yılÇocuğu kendime bağladım bile ama hala eski sevgilisine karşı birseyler hissediyor ve ben hırs yaptığımı düşünmüyorum seviyorum çünkü
Soran+1 yılEski sevgilisini aklından da silerim onun kaç ay oldu biz 1 senedir birlikteyiz hala eski sevgilisini başka erkeklerle görünce kıskanıyor ya da pislik yapıyor
Soran+1 yılYani böyle yaptığına göre aklı hala eski sevgilisinde mi? Sizce
Soran+1 yılPeki neden 1 senedir benimle o kızı benimle aldatti?
Soran+1 yılVe hala da birlikteyiz o kızla değil benimle birlikte
Soran+1 yılPeki benden sonra eski sevgilisine geri döner mi sonuçta ablasiyla eski sevgilisinin arası çok iyi
Soran+1 yılEski sevgilisinin ilk sevgilisiymis umarım geri kabul etmez ama ablasiyla samimiler ablası ya ikna ederse barismaya
Soran+1 yılBelkide ablası hem sevdiği için hemde geri onların aralarını yapmak için kızla bu kadar samimiyet kuruyor 🙄🙄🙄
Soran+1 yılÇünkü samimi olmarina sinir oluyorum direk aklıma tekrardan ayarlayacağıni tahmin ediyorum cunku beni hic sevmiyor ama eğer sevgilim beni sevmeseydi herseyi yapmazdık cinsellik oydu buydu her yaramazlık 1 senedir beraberiz ama bu aralar güven problemi yaşıyoruz bir yalanını yakaladım
Soran+1 yılPeki haklısınız ama son sorum sizce ablasinin eski sevgilisine bu kadar samimiyetinin altında birsey aramalimiyim hani ben sevmediği için eski sevgilisini tekrardan ayarlama düşüncesi varımdır sizce tahmininizce yani
Soran+1 yılYani gönlünü kazandiysa ayarlayacak mi demek oluyor bu 🙄
Soran+1 yılSevgilim eski sevgilisini başka erkeklerle görünce kızı kiskaniyormus sanırım kızın muhatap olduğu erkegin dikkatini dağıtıyormus ki eski sevgilisiyle muhatap olmasın bunu duydum sinir oldum aklı hala eski sevgilisinde değildir bunu yaptığına göre değil mi?
Soran+1 yılCiddi misiniz 😕
Soran+1 yılPeki niye hala benimle birlikte
Soran+1 yılNasıl yani benden sonra eski sevgilisine mi gidecek o zaman
Soran+1 yılEski istemiyordur derken
Soran+1 yılEvet öyle olabilir ama o canım sevgilim geri dönerse ablasini devreye sokar diye düşünüyorum
Soran+1 yılO yüzden benim ablasiyla arami iyi yapmaya çalışmam gerek ki böyle birseye kalkismasin
Soran+1 yılAma sevgilim gelebilecek biri işte ve narsist biri
Soran+1 yılAhahah bence beni gerçekten seviyorsa gitmez ki ben onu seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama eski sevgilisine bu şekilde kiskandigini duyduğum an şüphe duymadım değil yani
+1 yılÇok açık bir deyim aslında neresini anlamadın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYok anladım ama sevgilimin ablasi benim için bu şekilde konuşmuş benden nefret ediyor da 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki ucu bo klu değnek.
01 Yorumla
Soran+1 yılManitamin ablası benden nefret eder beni sevmez ama benim için bu şekilde konuşmuş atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılManitan sana mı dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır manitamin ablası bana demiş öyle duydum
Ben alırım 🥲🥲
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu deyim bir kişi için kullanılırsa?
Soran+1 yılHayır manitamin ablası bana demiş
Soran+1 yılAblası yani ailesi beni hiç sevmez ablası da geçen böyle demiş benim hakkımda
Soran+1 yılEvet öyledir belkide ama sevgilimin eski sevgisiyle ablasinin arası çok iyi çok yakınlar birbirlerine hatta hediyeler felan alıyorlarmis o zaman sevgilimin eski sevgilisinin degeri var ablasinin gozunde bunu mu anlamalıyim🙄
Soran+1 yılYani eski sevgilisini istiyor ailesi beni değil
Soran+1 yılSizce sevgilim eski sevgilisini seviyor mudur ya da özlüyor mudur? @asiii_asi
Kötü evlat 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılKoca
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne