Tüm eski iş yerlerinde yazı olarak arkada görürsünüz. Satılan mal geri alınmaz diye kocaman bir tabela vardır. Çok kalmasa da ayda birkaç kere yine bu tabelaya rastlıyorum. Bana sanki kalitesiz bir ürünü sokak ağzıyla kakalayacaklar gibi hissedip olduğum yeri terk ediyorum Siz satılan mal geri alınmaz yazılarını görünce aklınızda neler çağrışıyor? #Esnaf
Satılan mal geri alınmaz kavramı size neyi çağrıştırıyor?
en sevdiğim olay. şimdi bu esnaflar insanlara böyle davranıyorlar, bozuk mal satıyorlar, ikinci el ürünü paketleyip sıfır gibi satıyorlar, iade almıyorlar, hatayı kusuru sende arıyorlar vs vs. daha sonra yabancı bir firma geliyor, büyük bir mağaza açıyor, müşteriye insan gibi davranıp haklarına saygı gösteriyorlar. daha sonra bu küçük ama çakal esnafımız batıyor, sağda solda “küçük esnafı bitirdiler” diye ağlıyorlar, işte o zaman mutlu oluyorum :))
Şöyle ki biz de giyim dukkani isletiyoruz. Öyle şerrrefsizler var ki! Kiyafeti giyiyor. "Vallahi giymedim, dolapta durdu." diyor. Bu şekil bir iade aldim. Daha sonra farkettik ki teri geçmiş. Ben durur muyum? Tekrar ayni kisi geldi ve ben agzima geleni soyledim ve hatta dukkandan kovduk. Annem de giysiyi uzerinde gormus birkac kez. Simdi gel de "satılan ürünü bir kez daha iade al!"
En İyi Cevaplar