Erkekleri konumuna göre, maddiyatına göre, ona sahip olacağı imkanlara göre veya gözüne hitap edecek şekilde, sadece kendi çıkarları için severler. Doğru mu sizce de?
Not : Feminaziler de davetlidir.
Erkekleri konumuna göre, maddiyatına göre, ona sahip olacağı imkanlara göre veya gözüne hitap edecek şekilde, sadece kendi çıkarları için severler. Doğru mu sizce de?
Not : Feminaziler de davetlidir.
Bu konuyu artık yadirgamasanız mı? Gayet normal bir durum. Erkekler de ömür boyu üstünde tepiniyor o kadını yıpratıyor. Ücretini ödesin bi zahmet 😂 yarı şaka yarı ciddi dedim bunu ama erkekler de güzelliğe çok önem veriyor. İnce belli göbeksiz olmasına vs birçok kriterleri var. İnsanoğlu böyledir. Dünya böyle. Herkes birbirinden faydalanarak hayatını sürdürüyor. Sen kendi arkadaşlarına bak mesela neden arkadaşsın onlarla? Mutlaka sana verdiği kattığı bir şey vardir. Burdan yola çıkarak kabullenirsin.
Şunu diyorum neden o arkadaş? Başkası değil de neden o? Her ilişki de "fayda" vardır.
İşte bu bile faydadir. Yok senin kadar manyak değilim dünyaya hoş geldin 😂
Kesinlikle öyle, erkeğin varoluş amacı zaten kadınları ve çocukları korumak, ülkesi için canını feda ediyor, hiç bir karşılık beklemiyor. Kadınlar bunun keyfini sürmek için varlar.
Cevap
3Cevap
Kimse kimseyi karsiliksiz sevmez insanlar birbirlerini kendi menfaatleri icin severler. ABdülkadir geylanini bir sözü var intten bak.
Erkekler için de bu böyle değil mi? Bence kişiden kişiye değişiyor
Ciddi olamazsin? 😅
Gunumuzdeki cogu erkek cay ismarlamaktan bile geri cekiyor kendini. Ayrica unutmayalim ki ince gel, dik gogus, pembe vajina ve 36.5 numara ayaga gore seciyor erkeklerin cogu da.
Karsiliksiz seven erkek de kadin da var ama bunu yapan insan iki cinsiyette de az.
Tesekkürler ☺️ İnsanlar artik kimseye kolay kolay guvenemedigi icin daha cok mantik iliskisi kurmaya calisiyor.
Genç kızlarda durum fiziksel beğeni, büyüdükçe aşk karın doyurmuyor deyip, en iyisini istiyorlar
Erkekler karşılıksız sever diyorsun bide erkekler dokunamayacagi kadınla evlenir mi herkes menfaat peşinde maalesef kabul edelim
Sonuna kadar haklısın. Vardır bir çıkarı.
Cinsiyet değil karakter meselesi
Sayın libidosu yüksek arkadaş böyle durumlar iki cinsiyette de olabileceğini ima etmeye çalışıyorum anlamak için biraz zorla kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?