Selamlar. Bilim adamları, filozoflar, tarihçiler kısacası tüm uzmanlar birçok konuda fikir ayrılığına düşmüş olsalar da kadınların çözülemeyen bir sır olduğu konusunda hemen hemen hepsi hemfikirdir.
İlkel güdülerini geliştirememiş gördüğü her memeye popoya düşen erkegi sevebilmek için kör olmak lazım.. oldukça kalitesiz görünüyor böyle erkekler ve ben kalitesiz adam sevmem.
kadını türlerine ve kullanıs amaclarına ayırırsan , konuyu daha ıyı analiz edebiliriz.
yaşim konumum deneyimlerim itibari ile acık gıyınen şuh olan bunu belli eden kadın hep itici gelmiştir. bu ara acayip derecede zekaya takıntılıyım. ''background'' çok önemli benım ıcın ( gezdıgı yerler , egıtrımı , karıyerı calıstıgı konu , bıldıgı diller , ulke dısında yasamıslıgı , gelır sevıyesı vs... ) ve kendımce harmanladıgımda artı almıs ve kasasıda ıyıyse hah bu ^^kadın^^ dıyorum adım atabılıyorum .
dıgerlerı yemekten once atıstırmalık ya da yemek ustune kek tatlı yedıgımız onemı olmayan araç olarak goruyorum.
Valla diğer erkekleri bilmem ama ben kadınlar a göre şekil almıyorum artık beni seven her halimle sever bu kadar tırıvırı muhabbetlere girmeye gerek yok ince detay bunlar şahsen hayatıma biri girse bu olaylara dikkat bile etmem bana değer versin yeterli
Öyle olsa gerek. Çünkü baştan çıkarılması kolay erkek basit erkek tir kadınların gözünde. Öyle erkeği de kimse sevmez yani demek istedigim Öyle erkekler çok saftır. Kolay lokma olduğu için.. Zor erkek olursa o zaman onu zorlar basit erkek olmadığını gösterir. Bu da kadına daha çok çekici gelir..
Baştan cıkarılması derken, Sevgi anlamindamı? Cinsellik anlamındamı sordun? Soru Aşk kategorisin de ama resimlerde farkli birseyi anlatıyor. O yuzden soru da ikilem'de kaldim.
Oyleyse genellikle doğru. Coğu kadın öyle düsünüyor. Biz erkekler icinde o kadar olmasada gecerliligi var. Yelkenlerini hemen suya indiren bir erkek degilde " Yelkenlerini rüzgarın akışına birakan erkeği daha cekici buluyorlar. Ama bir yere kadar tabiki.
Ben zor olan hiçbir şeyi sevmem. Kimyamız tutsun, hiçbir şey yapmasam da benim için baştan çıksın, idealde istediğim bu. Yani baştan çıksın kelimesi de ne kadar doğru bilemem. Hani içinden gelen çekim olsun, okdir))
Kadının kovalamasına pek denk gelinmez, genelde ilgisini gösterir ondan sonra bekler bu şey gibi, köpeğe taş at ondan sonra kaçmaya başla 😂 bırak işte ısırsın hayvan
Nefes alsın yeter diyen erkeklerden nefret ediyorum yani insan kendini özel ve seçilmiş hissetmek ister. Tabiki bunu düşünen erkek bunu söylemez ama hareketlerinden belli oluyor zaten bir şekilde, çok iğrenç!
Dogru, zor olan daha cekicidir tabiki. Bir erkek iki gulmeye cilveye tav oluyorsa onun her kadina gitme potansiyeli vardir, secici degildir. Benden uzak olsun oyle tipler😒
olabilir düşünseene çok kolaymış baştan çıkarmak o zaman benden başka bi kadında çıkarabilir kolayca 🙄 gene kıskançlıklarım depreşti nasıl farklı bir perspektif’ten baktım olaya ama 😂
Zor ve ulaşılmaz olan rağbet görür. Tabi kendini zor gibi gösterenler olur bunlar itici 😄 ya göründünğün gibi ya da olduğun gibi diyerek sonlandırıyorum.. 😅
Kadin zeki degilse ve sadece guzelse seks bile zevk vermez. Ayrica hic bir kadin icin kendimden vazgecmem. Kendini hayatin merkezine alan kadinin sonu yalnizliktir.
Buna hiç dikkat etmedim genelde öyle değillerdi ama
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görsel olarak beğenip tavlamak için uğraşan oluyor. Ama sadece uğraşıyor. Çabuk kanmıyorum, karşı taraf hatta sıkılıyor uğraşmak istemiyor bi seviyeden sonra shshsjs