Soru gayet net , açık.
Her bedelin emekçisi ERKEK MİDİR? Kadın, zengin olamaz mı yahut kadın da bir yuvaya destek olamaz mı? Vesaire seçeneklere göre yorum geniş olabilir..
Soru gayet net , açık.
Her bedelin emekçisi ERKEK MİDİR? Kadın, zengin olamaz mı yahut kadın da bir yuvaya destek olamaz mı? Vesaire seçeneklere göre yorum geniş olabilir..
Böyle bir zamanda kimin nasıl mantığı çalıştığı önemli. Tabi zor bir şey bu da. Belki de karşına çıkan biri olduğu gibi kabul edip sonradan bırakıp gidecek. Orta sınıf diye bir şey kalmadı zaten. Fakirlik kavramı herkes açısından farklı algı oluşturuyor ama genel olarak bakıldığında sadece seversin kardeşim gerisi boş gibi. Genel geçer kaide bu zamanda budur. Öyle Ferhat zamanı değil ki elinde sadece kazma ile dolaşasın ve bu konuda karşı tarafı da anlamak düşünmek gerek. Tabi çok fazla şey isteyenler bunun dışında onların ihtiyaçlarına zengin olsan da yetisemezsin. 😃
Zaten zenginde akillandi, böyle parasına göre değerlendirenler o ya kullanıp bırakıyor ya da sonu kötü bitiyor. Saf duru olan ise kalbi ile hareket eden temiz insan kolay kolay , maddi açıdan değerlendiren nasip olmaz.
Erkek kimliğini bunlar yüzünden hiclestiren toplum şimdi neslini de kaybetmek üzere, çünkü ortaya son yüzyılda lgbt denen üçüncü bir bozuk kesimde girince artık sevgiyi de bulamayacak laf, geriye bedenen hazlar kalıp malzeme olacaklar
Bedenen hazlad kismina tamamen katılıyorum. Heves bitince de işte evlilik bitiyor. Hani sevgi vardı diyor insan sonra ama odak noktası o hazlarmış diyorsun işte. Diğer yönlü yorumun iyi kardeşim. Üçüncü kesim çıktı iyice bozuldu. Evlilik birliği desen iyice sarsıldı. Artık haber izleyemez hale geldim. Melek gibi biri olmuştum eski asi huyum uyandı tekrar Cengizhan gibi oldum.
👍
Sevmeye herkesin hakkı var. Evlenmeye ise sadece evlilige gücü yetenin hakkı var. Sadece cinsellik yaşamak için fa*ise aramak da eskorta verecek parası olanın hakkıdır. İlk iki durum kadınlar için de geçerlidir.
Kadının zengin olması yuvaya destek olması vs durumları da sadece bir düşünceden ibarettir. Zengin kadinlari zaten zengin erkekler kapiyor. Icguvey olanlar çok nadir olur ki burada kadına bir zarar yok zaten sıkıntıyı erkek çeker. Diger durum icin de erkek kadına güvenerek ciddi ilişkiye adım atmaz.
Fakirlikten kastınız nedir onu anlamak önemli. Eşime çocuğuma lüks hayat veremem ama kimseye de muhtaç etmem diyorsan zaten fakir olmuyorsun bana göre. Bu seviyeye gelmeden zaten bir erkek ciddi ilişki aidiyet ihtiyacı hissetmez.
Çok karışık bir anlatım ama özetle diyorsun ki ERKEK ZENGİN OLSUN, KADİNİNA BAKSİN.
yok erkek fakirse sevsin ama evlenmeye kalkmasın.
🙄
Erkek bu görüşe göre yeterlilik oranına göre bir varlık senin için. Kadın ise onun efendisi
Hayır, çoğu kişinin fakirlik olarak gördüğü seviyenin fakirlik olmadığını, bu seviyenin altında olan ve henüz oraya gelmemiş erkeğin de zaten psikolojik olarak aşk meşk düşunmeyecegini söyledim. Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Çünkü suçlayacak birileri lazım. Aslında haklı olduğumun farkındasın.
Mesleğin nedir
Ki bu durum sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. Artık çoğu kadın ekonomik olarak kendini güvende hissetmeden evlilik düşünmüyor
Mesleğin?
Öğrenciyim
Son yorumunda zaten niyetini belli ettin, mesleğini boşa sordum. Kadın tarihin her devrinde menfaatini, erkek ise kalbini düşünmüştür genelde.
Belli , sen zengin seversin.
Muhtemelen de zengini parasına göre, seversende fakiri seni etkileyen zibi, di türünden seversin.
Saf temiz olan bir sevgiyi ne zenginde, ne zi, bidide bulamazsın. Fakirin saf temiz seveni, senin gibiler nasip olmaz. Lütfen soruyu meşgul etme
Sizin bu ajitasyonlariniza bitiyorum gerçekten.
Bana bak! Bir kere şunu kafana sok. Çok şükür benim iyi kazanacağım bir mesleğim olacak. Eşim olacak kişinin de elinin ekmek tutması ve bana asik olmasi durust olmasi yeterli. Ben istersem sonradan zengin ederim onu merak etme. Ama öncesinde bunu hakettigini düşünmem lazım.
Misal senin gibi sevginin sadece fakirlikte mümkün olduğunu düşünen kişilerin samimi olduğunu sanmıyorum. Bu sanki şu anlama geliyor. Param olmadığı için çok az seçeneğim var o yüzden daha fazla değer veriyorum ama ileride parayı bulursam fikrim değişebilir. Bu mu yani? Kusura bakma ama benim karnı doyunca s'ki kalkacak bir adama ihtiyacım yok. Böyle abuk subuk manipülasyon cümleleri ile de bende suçluluk duygusu olusturamazsin. Hadi selametle...
Sevmende sakınca yokta sevilmen zor. Seni seveni bulursan ama gerçekten seviyordur. Fakirken daha güzel seviliyordum kendi adıma, daha düzgün insanlarla tanışıyor sevgili oluyordum. Paran olunca işler değişiyor tamamen, kimin ne için yanında olduğunu bilemiyorsun
Güzel , sade, kısa hoş cevap kardesim
Cevap
5Cevap
Abii sizin fakir tanımınız nedir çok rica ediyorum açıklar mısınız? Hayır herkes zenginlerle evleniyor da niye benim haberim yok o zaman.
Soru geneldi ama sen özele kendine indirgedin.
Bu soruyu zengin avcısı olanlar, fakir ve zengin ayrımını iyi bildiği için tanımlar diye düşünüyorum.
Tahmini söylüyorum, sende bizdensIn,
Ama gene de sorayım.
Fakir mi
Fakfakirmisin
Fakir seviyor musun, severken fakirce mi seviyorsun, fakir sever misin?
Fakiri Allah bile sevmiyor kulu mu sevsin fakirin hakkı 8.500 . d
Hmm, azimle sç_an fare duvarı delermiş. Biraz daha sabır.
Ferhat dağları delerken elinde bir kazma vardi
Benide hiç sevmediler napicaz bu işi
Parayla yaşa
Hahahaha sevmediler öldüler benim için
Fakir erkek çok kolay aldatılır, bu yüzden de kolay kolay ilişki kuramaz.
Sen bu tezi hayatla anlarsin
Fakirin sevmeye hakkı yoktur.
Sağol Hakkan
O zaman dağ ayilarininda sevmeye hakkı yok ajsjjs Yani sen
@paronalmax tutupta sana Baha dan Kutupta yaz gibi özledim seni diyen bir kutup ayın yoksa , haklısın kanka 👌
Slllllaaak herifler ajajsja
@paronalmax senin kadar olamaz 👌
En güzelde fakirler sever
Doğrudur, içten ve yürekli sever
Ne alaka ya
Anlayana
Çok anlayislisin Panpa
PiZImlesIn o zaman
Sevimlisin Pikachu
Birazcik
Oradan 100 Gr hakkını kullanabilirsin, kız varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?