Güncellemeler
+1 yıl
İstedikleri tarzda erkeklerde beyin olmadığı için düşünemiyorlar kız için kavga edilmeyeceğini
kızlarla konuşuyorum geneli sert maço kavgacı korumacı erkek istediklerini söylüyor bir kız için niye kavga ediyim ki hadi onun yüzünden canımdan olursam ne olacak o ben geberdikten sonra gidecek başka erkekle sevgili olacak haksız mıyım mantıklı düşünmüyor muyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim s... Et bu kadar fazla düşünme.
Sorunlu tipleri seven saf masum görüntülü kızlara bakma, onların yüzde 80 i sorunlu oluyor zaten kabul etseler de etmeseler de.
Sorunludan kastım, toksik ilişki delisi onlar, hani diyorlar ya üzecek aglatacak dert ettirecek, başka türlü sevemiyoruz, bunlar da öyle.
Sen normal hayatını yaşa, ha kendini de kimseye ezdirme, çalış çabala kazan, üç günlük kadınları düşünüp kendine dert edinme. Sen gerekli donanıma sahip olacak kıvama gel, doğrusu da seni bulur.
Ayrıca efendi deyince akılda direkt sessiz sakin cekingen korkak hayatta aktif olmayan kendini ezdiren bir tip canlaniyor kişilerin gözünde, algı bu yönde
Efendi demek esasında fikirlerini düşüncelerini ve duygularını kontrollu bir şekilde yurutebilen, geliştirebilen, şekil verebilendir. Yani kendi benliğine hukmedebilendir.
Sessiz sakin bi kıza yürüdüm kız beni başka erkeklerle tehdit ettirdi yok bundan sonra kendine dikkat et yok o kızdan uzak dur bilmem ne korkak değilim ama ailem belalı işlere karışmamdan korkuyor yoksa bileğine güvenen teke tekde herkesi yerim yeter ki fazladan adam çağırmasın birde bıçak silah getirmesin yanında
Kız tırsak bişey herkesden kendini korumasını istiyor kızlardan bile istiyor
Kavgayı gerektiğinde yaparsınız gereksiz zamanlarda yok yere kendini ispat etmeye çalışma zaten
İnsanlar bu aralar çok bulaşır oldu bana kız meselelerine girmek istemiyom kız için kavga etmem ama tehditkar konuşmaları görünce bi yükseldim kızın tanıdığı çocuklar da harbi sıkıntılı tipler ama ben alttan aldım kapandı gibi konu
Bir gerçek
Bir kadının olduğu yerde bir veya bir kaç erkek karşına dikilir.
Kavga son seçeneğin olsun
Ve gerçek anlamda bu kız benim eşim olabilir dediğin zaman o zaman fedakarlık yap
Ama flört için eğlence için anlık heves için değmez s... Et
Ben zaten erkek çevresi geniş kız istemem bu kızı da kendi halinde diye boş biri sandım meğersem korkak bişey olduğu için erkeklere çok muhtaçmış
Kral bizim gibilerinin hiç şansı yok
Olum sen yakışıklısın hemde ortalama üzerisin resim seninse sende yapamıyosan biz napcaz
Olm resim benimde boy kısa benim 167 boy var sence bu boyla şansım var mı
Dr. Redpill videolarını izleyebiliirsin.
İzledim bende işe yaramadı kanka çok izledim
izleyince olacak şey değil bu. İlişki dinamikleri anlaman için söyledim. Kadınlar heyecan ister, efedni erkelerde bulamadığı için at hırısızı adamlarla takılır. Sen ilk önce kendine öncelik vereceksin. İşinde, dersinde.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!