• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Tipsiz erkeklerin sevmeye hakkı var mıdır sizce?

EuroYaKulum
EuroYaKulum Takip Et
Xper 7 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bence yoktur. Ben de tipsizim mesela benim hiç bir kızı sevmeye hakkım yok. Hem olsa ne olur ki? Çirkin erkekleri kızlar arkadaş olarak görüyor.
Tipsiz erkeklerin sevmeye hakkı var mıdır sizce?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NeverBrokeAgain
    NeverBrokeAgain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Her insan güzeldir. Sen çirkin falan değilsin bence bu düşünce yapısı ile alakalı bir durum ve senin düşünce yapın yanlış. Her insanın sevmeye sevilmeye hakkı ve ihtiyacı vardır.

0
    18 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Ben çirkinim ve düşünce yapım gayet normal.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

ilgi arıyo kendine

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

Negatif düşünceler normal sayılmıyor. Bence kendini iyice dinlemelisin. Ne istediğini anlamak için buna ihtiyacın var.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Ben kendimi dinleyince sürekli kadınların bana neden bakmayacağına mantıklı sebepler buluyorum.

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

Bunlar yanlış düşünceler işte. Kendine olan saygı ve özgüvenini yıkıyorsun. Sana narsist ol demiyorum ama insan kendisini sevmeli.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Kim kendini seviyorsa sevsin arkadaş ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum.

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

Tercih senin yine de buna saygı duyarım.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

28 yaşına geldim 1 kızın eline dokunmuş değilim. Arkadaşlarım her gün yatağa attıkları kızlarla övünürken ben " seni arkadaşım olarak görüyorum" cümlelerini duyuyordum. Tip yoksa kız da yok boşuna uğraşma demişti abim 2007 yılında. Aradan 15 yıl geçti sözleri hala geçerliliğini koruyor.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Tip yok bişey yok neden kendimi sevecekmişim? 1 kızı etkileyemedim diye mi seveyim? 13 kere reddedildim diye mi seveyim? Özgüvensizim diye mi seveyim yoksa tipsizim diye mi seveyim? Ben kendimi sevmiyorum ve hiç bir zaman da sevmeyeceğim.

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

Her şey senin elinde. İnsan ilişkilere yanlış tercihler yapabilir ve bu yanlış tercihler yüzünden ret yemeleri istenmemeleri çok normal. Sen kendini geliştirip kendine uygun daha iyi insanları tercih edebilirsin. İlişkiler hakkında bir sürü bilgi edinmen lazım bu sayede bu sorunu aşabilirsin bence.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

bencede sorun dış görünüşünde değil karakterinde. @neverbrokeagain arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

4.5 senedir hiç bir hoşlandığım kıza yaklaşmıyorum. Yeterince reddedildim. Ben biliyorum sorunumun nerede olduğunu. Tipsizim ve bu sebeple kızlar beni istemiyorlar. Çok fazla namus davası yapmaya gerek yok. Benim çevremdeki bütün çirkin erkekler dış görünüşü iyi olmadığı için yalnız. Ve her zaman da yalnız kalacaklar. Ama öte yandan (çok karakterli çok iyi) yakışıklı arkadaşlarım 4-5 tane kızı aynı anda idare edebiliyorlar onlar harika insanlar ya o yüzden herhalde.

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

@ametist00000 Aynen öyle ama arkadaş hala fikrini savunmakta ısrar ediyor. @euroyakulum Elbette dış görünüşünde bunda etkisi var ama iş tamamen karakterde, karşı tarafa gösterdiğin tavırlar, ona hissettirdiğin duygularda bitiyor. Senin bahsettiğin o insanlar sadece dış görünüşü ile değil kızlar ile yaptığı sohbetler onlara verdiği güven sadakat hissiyatı ile onları kendisine bağlıyor. Sen kendini buna şartlamışsın anlaşılan ancak dış görünüşü çok iyi olduğu halde kadınlar ile nasıl konuşması gerektiğini bilemeyen insanlarda var.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Düşünce falan yok ortada gerçekten olan bir şey var. Abim çok yakışıklı mesela. Kendisi diyor bende tip olduğu için bana yaklaşıyorlar bende özgüven falan yok sadece çok yakışıklı olduğum için yaklaşıyorlar diyor. Gözümün önünde kaç tane teklif aldı ya. Ben anlamadım siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Ben doğuştan mı böyleyim? 28 yaşındayım hayatımda 1 tane karşı cinsle buluşmadım eline dokunmadım. Beni geç 100den fazla tipsiz arkadaşım var hiçbirinin olmadı. Hiçbiri kızlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor, bir tek yakışıklı erkekler mi biliyor? Açıklayın o zaman bu insanların neden hiç sevgilisi olmadı? Bizim inşaat mühendisi Tamer 55 yaşına geldi hala hayatında kimse olmadı. Adam hayatımda tanıdığım en zeki en komik en hayvansever insan. Sürekli kitap okur. Nerede nasıl davranması gerektiğini bilir. Bu adamın neden olmadı? Ben size söyleyeyim tipsiz olduğu için olmadı. Ve olmayacak da. Benim de sonum Tamer abi gibi olacak. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

ya sen kendini buna şartlandırmışsın öylede devam et o zaman, toplumda çok yakışıklı diye gösterilen çocukları reddettim, neden? karakteri sıkıcıydı olay karakterdir sonrada bakım ve spor.
      sen sanıyo musun yüz güzelliği muhteşem olmak zorunda. Bir kadın erkeğin burnu şöyle olsun böyle olsun falan mı der sanki? kendini eleştirip aynı yerde sayıklamak yerine geliştir. açıkcası bizimde daha fazla söyleyebilcek bir şeyimiz yok. Sen bana ilk yazdığında kullanıcı adıma küfür etmiştin aramızda bir samimiyet yokken durduk yere yaptin bunu eğer gerçek hayatta böyle bi insansan kızların senden uzak durması normal ve sana sinirlendikleri içinde dış görünüşünüde kötülerler bunu toplumda herkes yapıyo. Dış görünüşü kötü olupta yer cücesi gibi 160 boyuyla kaç kızın aklını çelen erkek gördüm ben, adamın konuşması yeterince iyi kendinede güveniyo ama sende ben onu göremiyorum bir kıza nasıl çıkma teklifi ettiğinde önemli direkt söylersen kimse kabul etmez red yersin böylede dalga konusu olursun, neyse ben boşa yazıyorum sen kendini geliştirip gerçeklerle yüzleşmek yerine ben böyle doğdum benim suçum çirkin olmak yapabilceğim bir şey yok diyip yaşamak

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

hayır bu psikolojiye giren insanlar genelde spor yapıyo orasını burasını değiştiriyo tarzını değiştiriyo sana baktığımda o da yok tutturmuşsun çirkinim çirkinim emek verdiğin yok bir şey yaptığın yok oturduğun yerde ağlıyosun neyse kendine iyi bak umarim boşa yazmamışımdır

Yorumla
    • NeverBrokeAgain
      NeverBrokeAgain
      +1 yıl

Harbiden yorumlara bakıyorum da insanlar ile iletişim kurma şeklin çok kötü bence olay tipinde değil karakterinde.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

@ametist00000 Spor yap dediler 3 sene yaptım , dil öğren dediler şuanda 3 dil biliyorum , sosyal ol dediler üniversitede 4 farklı klüp kurdum bütün öğrencileri üye yapıp , tanışma partileri , dalış gezileri ve turnuvalar düzenledim. Sürekli farklı aktiviteler yaparak sosyal olarak aktif oldum. Para kazan dediler Tübitak'ın girişimcilik yarışmalarına katılıp yatırımcılara fikir sattım. Ama bunların hepsinin sonunda olan tek şey reddedilmekti. Ben hiç bir kıza tipsizim demedim. Ben 2018 yılına kadar 13 kere reddedildim toplamda. Daha sonra da denemeyeceğime yemin ettim. Size göre hiç bir şey yapmamış olabilirim, ama bana göre kız tavlamayı başaranların %90ı benim yaptıklarımın %10unu yapmadılar. Kendini şartlandıran ben değilim sizsiniz. Gerçekleri göremeyecek kadar körleşmişsiniz. Süs köpekleri kucaktan inmezken , sokak köpekleri açlıktan ölüyor. Bunu görmüyorsunuz. İran kedileri , Scotish short hair lar para ile satılırken , sokaktaki kediler başı boş dolanıyorlar. Gerçekleri görmüyorsunuz bari yorum da yapmayın. Karşı cins tarafından sürekli "tipsiz" denilerek dalga geçilsin sonra gelin öyle konuşalım. Yoksa bilmediğiniz anlamadığınız konu hakkında ahkam kesmeyin boş yere.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• grkmmm9
    grkmmm9 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sen kendine ne kadar değer biçersen çevrendekilerde o kadar değer verir. Tamam çirkinsin bunu kabullenmen güzel bir şey ama kendini toplumdan soyutlaman saçmalık.

0
    2 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Kendimi toplumdan soyutlamıyorum. Sadece tipsizim ve bu yüzden kızlar bana bakmaz diyorum.

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Anladım bakmıyorlarsa bakmasınlar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

3

Cevap

• exxlove
    exxlove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sen kendini böyle ezik görürsen zaten birinin senden hoslanacagi varsa da olmaz knk

0
    1 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Hoşlanacağı olmadığı için sıkıntı yok. Zaten olmayacaktı , ben böyle yaptığım için de olmayacak.

Yorumla
  • ametist00000
    ametist00000 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

sen tipsiz değilsin ki saçmalama gayette düzgünsün

0
    11 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Ametist ne lan? Ama mı tapıyorlar?

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

bu bi taş türü ne anlarsın cahil sana o kadar güzel şey söyledim söylediğin şeye bak sen gitte önce psikolojini düzelt

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

mal mk

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Güzel şeyler değil gerçekleri tercih ederim.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

gerçeği söyledim zaten çok çirkin erkekler gördüm onlar bile aşiri özgüvenliler bide kendine bak hiç değerin yok gözünde

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

ama bence senin psikolojinde problem var durduk yere benimde ve başkalarınında kalbini kırdığın için

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Özgüvenli çirkin erkek çok kötü bir ikili. Ketçaplı baklava gibi. Kızlar kendine güvenen çirkin bir erkek görünce bu da kendini bir bok sanıyor diyorlar. Beni reddeden kızın whatsapp arkadaş grubundan "tipsiz olduğu için reddettim" dediğini gördüm. Arkadaşlarım da söylerler tipsiz olduğumu.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

neden sana yalan söylediğimi düşünüyosun vicdan yaptığımı sanıyosan yanılıyosun hiç umrumda olmaz ben olanı söylerim. burnun, gözlerin, dudakların güzel ama kaşlarını almanı öneririm. onun dışında yaşadığın şey çok kırıcı bu da seni buna inandırmış bir şey söyleyim mi bende senin gibi hissederdim ama gerçek bu değil, inan bana tüm samimiyetimle söylüyorum bende yaşadim bunları başka arkadaşlarımda yaşadi, hayatta böyle iğrenç insanlar var ama bir kişinin sana çirkin demesi seni çirkin kılmaz ben sana benzeyen ve yanında çok güzel sevgilileri olan insanlarda gördüm sen çirkin falan değilsin gayet iyisin gerçeken samimi söylüyorum bunu istediğine inanmak yine sana kalmış

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Birbirinden bağımsız birbirinden haberdar olmayan insanlar bana tipsiz dediler. Ben de aynaya bakınca görebiliyorum tipsiz olduğumu. Teklif ettiğim bütün kızlar reddettiler ve 2 tanesi tipsiz olduğum için reddettiklerini söylediler 1 tanesinin de whatsapp arkadaş grubundan tipsiz olduğu için reddettim dediğini gördüm, abim " tipsizsin boşuna kızlara yaklaşmaya çalışma reddedilirsin" dedi. Antalya'daki arkadaşlarım tipsiz olduğumu söylediler , Ankara 'daki arkadaşlarım da tipsiz olduğumu söylediler. Ben bütün bu insanlara ve yaşadıklarıma inanmayayım , internette beni hiç görmemiş , sadece 1 fotoğraftan benim gerçek hayatta nasıl göründüğümü çözmeye çalışan bir kızın söylediklerine inanayım. Çok mantıklıymış.

Yorumla
    • ametist00000
      ametist00000
      +1 yıl

abi ben senin fiziğini boyunu kilonu bilemem ama yüzüne baktığım zaman yaşıcağın şeylere ihtimal vermiyorum gayet eli yüzü düzgün çocuksun kimlere çıkma teklifi ettinde red yedin o da önemli ayrıca şaka mı bu insanlar nasıl direkt çirkinsin diyebiliyo sana bu nasıl gerçek olabilir aklıma almıyo yaşadıklarınj

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Gerçekten çirkin olunca söyleyebiliyorlar.

Yorumla
  • BakirBirBey
    BakirBirBey Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

olması lazım yoksa evde kalacağım asdasdasd

0
    1 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Ben kaldım bile 😂

Yorumla
  • Mapustayım
    Mapustayım Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Vardır

0
    2 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Hayır yoktur dostum.

Yorumla
    • Mapustayım
      Mapustayım
      +1 yıl

Tm

Yorumla
  • SeymaXxx5
    SeymaXxx5 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

Niye üzüyon kendini

0
    3 Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Sana ne?

Yorumla
    • SeymaXxx5
      SeymaXxx5
      +1 yıl

Sen çirkin değilsin malsın, ölene kadar yalnız kalırsın inş enayi seni

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

Kendimi üzmüyorum gelmiş kendini niye üzüyorsun diyorsun. Kendimi üzdüğümü nereden çıkardın?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tipsiz erkeklerin sevmeye hakkı var mıdır sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Efendi erkeklerin sevilmeye hakkı yok mu? 3 cevap verildi
1.68 erkeğin sevgili yapmaya hakkı var mı? 9 cevap verildi
Katılıyor musunuz erkekler sahiplenilmemeli? 7 cevap verildi
Erkeklerin de ilgi beklemeye hakkı yok mu? 120 cevap verildi
Erkekleri almama hakkı var mı? 6 cevap verildi
Erkekler incel olmakta haklı? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨