Birçok fedakarlık yaptığım sevgilimi unutamıyorum. Bunun için bir uzmana gitmem mi gerek?

Merhaba,

Aslında nasıl anlatıcağımı bilmiyorum. Bunu ilk defa yapıyorum. 2 sene önce çok iyi bir ilişkim vardı her şey çok güzeldi. ama ben öyle kandırıyormusum kendimi. En büyük hatam kız arkadasımın her dediğini yapıyordum dilde aşk bürümüştü gözümü mantıken aptallık. Pahalı hediyeler seviyordum şımartmayı benim için hediyeydi cünkü gülüşü. Eğitimimi erteledim ve askere gittim o istediği için askerlik bitti şansıma covid olayı patladı işsiz kaldım. Yine zar zor bişiler bulup calısmaya basladım ancak eskisi kadar kazanamıyordum. Kız arkadasım inanılmaz şekilde baskı yapmaya basladı okadar kötü biri olduki tanıyamıyordum artık. Kavgalar etmeye basladık. En sonda gel iste beni artık yeter dedi. Neyse içimde bir his kötü şeyler olucak dedi ama hani işte duyarsında duymamazlıktan gelirsin ya o içindeki sesi. Benim olayımda o. Ailemi gönderttim tanısma fazlısını gectik. Tam hersey düzeldi derken. Bir sabah baktım uzunca ayrılık mesajı. Eminim benim basıma gelen bir baskasının basınada gelmiştir bunu biliyorum. Yıkılmıstım. Aileme birşeyde diyemedim. Onun bana yaptıklarının tersini söyledim. Ben bıraktım gitti dedim. Bende sorun var dedim. Gündüzleri ağlayamıyordum geceleri odamda gizlice ağlıyordum. Kabus gibiydi hersey. O 1 sene sürekli geceleri onu görüyordum rüyalarımda. hafif gözüm sulanmıs sıcrıyordum hep. Birşekilde atlatıcağımı düsünüyordum zamandı benim ilacım biliyordum bunu. ALLAHım yardım edicek biliyordum bir kötülüğüm yoktu cünkü. 2 sene oldu ayrılalı hayatıma birini sokamadım. Kafanızı sisirdim dostlarım affedin. Ama yine o kabusları görmeyi basladım. Tam unuttum hersey güzelleşti hayatımda artık farkındayım cünkü onunla olamazdık iki farklı dünyanın insanlarıydık. Ama tam unuttugum zamanda sürekli rüyama giriyor ve tekrar baslıyor can acım. Uzmana gitmeyi düsünüyorum. sizin düsüncelerinizide almak istiyorum var mı benim gibi bu tarz bir şey yaşayan cözümü uzmana gitmeden halledilir mi?

Birçok fedakarlık yaptığım sevgilimi unutamıyorum. Bunun için bir uzmana gitmem mi gerek?