Eski sevgilim benim hayatıma etti resmen Koç burcu arkadaşlardan destek rica ediyorbilir miyim?

Arkadaşlar ciddi bir ilişkimiz vardı geçen sene prenses gibiymişim muamelesi vardı ama evlilik aşamasına giremeden ayrıldık çünkü ailesine köle arıyordu kendisi memur, neyse ayrıldıktan birkaç ay sonra benim ısrarımla görüştük olmayacağını söyledi ama sevdiğini özlediğini biliyorum biraz uğraşılsa olmaması için neden yok ama o beyninde bitirdiği için olmadı, şimdi ben bunu kıskırtıcı sözler sürekli paylaşıyordum beni ekleyenleri soktuğum lafları hepsini takip ediyor Swarm listeme bir erkek bile eklense farkediyor beni hatta sırf çok yakışıklı bir çocuğu kabul ettiğim için iki ay önce swarmdan durumlarına kaşar yazmaya başladı ama erkek gibi bir kız olduğumu bilir şimdide Swarm kapalıydı tekrar açtım onla aynı yerde check-in yaptım durumuna bazı insanların varlığı bile rahatsızlık verici yazmış kafayı yicem artık sessiz kalmayı deniyorum çünkü her yerden engelliyim manyak mı anlamadım ama bana kafayı yedirtecek neden böyle yaptığına anlam vermek zor ama kendisi kızları ekleyince sorun yok ben yoluma devam edemiyorum başkasıyla çıkmaya konuşmaya korkuyorum önüdür istemiyorum o kdr laftan sonra iki ucu... değnek çok sinirli bir insan bende öyleyim ama bu kdar çirkinleşmesinler tahammül edemiyorum 30 yaşında adam ergen gibi durumlardan laf sokuyor deli oluyorum ben dışarı çıksam bilmem neyim ama o gece gündüz dışarda eve bile girmiyor bir kere görüşmek istesem adam inat obada gelmiyor nefret ettim hayattan onun yüzünden, sessiz mi kalmak gerekir umursamamak mı gerekir bilmiyorum
Eski sevgilim benim hayatıma etti resmen Koç burcu arkadaşlardan destek rica ediyorbilir miyim?