Eski Sevgilim Hakında yardımcı olur musunuz?

Merhabalar ilk kez sevgilim olmuştu kendime yemin etmiştim onu sonsuza kadar sevip bırakmıcam diye. karantina ilerledikçe bilmiyorum birşeyler eksikti.. toplam benden 4 kez ayrılmak istedi hepsinde yalvardım ağladım ona gitme diye.. sonra 5. defa ayrılmak isteyince ben de anlık kızgınlıkla kabül etim ve bundan sonra 7 kez ona geri dönmek istedim gurur yapmadım sevdiğim için ve ben ona gerçekten çok aşıktım ve çok seviyordum gerçekten çok seviyordum ve hala da seviyorum sevmesem zaten bu anketi açmam bu arada onunla aynı sınıftayız o bütün anılarımızın oldugu sınıfta bilmiyorum arkadaşlar ne yapıcagım ben ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyordum sonra bir şekilde vaz geçtim her akşam ağlamalırm duşta saatlerce ağlamam ve bunları ona söyledim ama bu halimden mutluyum diyip durdu. onun dedigini iki etmedim hep sevdim... ona çok değer verdim onun istedigi herşeyi yerine getirmeye çalıştım gece sevgilyken ona bazı süprizler güzel şiirler onu gerçekten çok sevdim ve bu durumdayım arkadaşlar ben nerde hata yaptım? ilişkimiz toplam 9 ay sürdü 1 ay önce ayrıldık ve ben onu hala unutamadım o bakışları bana sarılması öpmesi çıkmıyor aklımdan.. onu gerçekten özledim spor salonun camından bakıyorum burdan geçeçekmi online derse giriyorum acaba gelecekmi, sınıf gurubuna mesaj atmışmı diye bakıyorum yani en dibteyim sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz geçmedi oturdu oraya herşeyde o var ve korkuyorum onu başkası alacak diye herneyse uzun oldu yorumlarınızı bekliyorum
Eski Sevgilim Hakında yardımcı olur musunuz?