Merhaba aklıma takılan bi şeyi anlatmak daha doğrusu sormak istiyorum. Benim iş yerinden hoşlandığım biri var, kendisiyle ilgili bilgi vereyim. Kendisi patronun yakın bi akrabası, patron bana işe girecekken duygusallık yok demişti. Biz çocukla konuşurken naber gençlik derdi imalı bi şekilde gülerek falan. Bana bir keresinde instagram kullanıcı adımı sordu ben de söyledim, o bulamadıgını söyledi o esnada müşteri geldi kaldı öyle. Üç gün sonra kendi bulup instada mesaj attı, ben geri donemedim mesajına, sabah olunca mesajı silmişti. Üç gün sonra bana istek gönderdi ben de ona gönderdim takipleşmeye başladık. Sonra mesaj attı nasılsın diye iyiyim dedim vs. Sonra da birden ben seni takipçilerimden çıkardım seni de takipten çıktım nedenini sonra söylerim yanlış anlama dedi. Nedeni nedir dedim. Benim sana karşı yanlışım oldu mu diye sordu, yok olmadı dedim. Tamamdır dedi. Bir saat sonra da mesaj attı kusura bakma saçmasapan konuştum spordaydım dedi. Ben de önemli değil dedim. O konuşmadan sonra işyerinde hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Neden böyle davranıyordur?
dipnot: Patron bi keresinde siz çok yan yana gelmeyin ikiniz de işi bilmiyorsunuz şimdilik dedi, bugün de bana çocuğun nereye gittiğini sordu ben de bilmem sanırım dışarı çıktı dedim, sorması tuhaf geldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
başına bela getirecekler sonucuna vardım
Kim kimin başına bela getirecek
patronun akrabası dedin seni ekleyip silmesi senin yedekte olduğunu gösteriyor patron da akrabası olduğuna göre senin için neler konuşmuşlardir kim bilir yani bulanık şeyler dönüyor iyi şeyler olmadığı kesin ama
Peki napmam lazım? Ve burada benim nasıl bir hatam olmuş olabilir işin bu evreye gelmesinde? Çocuk bana artık baya mesafeli ve dayısına karşı daha bi itaatkar işte özgüven kazanmış öncesine göre. Ortada sanki ben ona yürümüşüm gibi bir hava var sanki
seni ekleyip takipten çıkarıyor sonra nasılsın diye mesaj atıyor sen bunda gariplik görmüyor musun hatta bunu neden yaptın diye sorsan bile yalanlar bahaneler duyacaksın safsan inanırsın o ayrı mesele her görünen şey öyle olduğu anlamına gelmez canını yakacak ilerde ne istiyorsan onu yap sana kalmış
Yok önce ekliyor sonra mesaj atıyor nasılsın diye sonra takipten cıkarıuor ben konuşurken söyledi haberim yoktu. Ben kendisiyle konuşmuyorum ki artık hatta tavır yaptım bugün ama doğru mu yaptım bilemiyorum. Dayısı bi keresinde biz çocukla konuşurken benim arkamdan sırtım dönükken işyerindeki yaşça büyük bi adama ağzının etrafını yalama hareketi yaptı imalı bi şekilde biz o an çocukla konuşuyorduk. Dayısı pis biri mi o hareketi ne manada napmaya çalışıyor bunlar beni işletiyorlar mı akıllarınca
sana diyorum bunlar başına bela açacak düzgün insanlar değiller zarar da verebilirler
dayısı bunu sana karşı yapmıştır yaşça dediğin büyük adam da bunlardan haberdardır senin arkandan kim bilir neler konuşuluyor
Ya öyle demeyin ağlarım. Vallahi çok üzülürüm. Ben bu insanlara abi diyorum sayıyorum. Böyle midir cidden kesin olarak? Patron da o büyük yaşlı da evli insanlar çocukları var patronla aramda üç sene var. Nasıl çekinmiyor ya o adamdan çekinmiyor ve böyle konuşuyor. Yaşlı adam patronun eşini falan da tanıyor kadın ve küçük çocukları sürekli iş yerinde. Kafayı yicem. Hiç bi akıllı yok mu o ortamda
büyük yaşlı evli olmalarına bakma bende çalışırken büyük abi dediğim insanlarin korkunç hareketlerine söylemlerine şahit oldum hiç bir şey göründüğü gibi değil inan bana
Yazıklar olsun. O çocuk yani yeğeni neden yazmıştır bana peki? Sana karşı yanlışım oldu mu diye sordu ekledi çıkardı falan neden yani
ilerde sana bir zarar verir ortada kalabilirsin sonra belki de seni susturmak için tehdit bile edebilirler iyi yüzlü görünümlü çok canavar var bu dünyada üzgünüm
Yok ya zarar veremez çünkü zaten bana karşı artık baya mesafeli, ben de temkinli olucam. Yalnız patronu da arkamdan konuşmuş ya bu çocuk bana neden yazdı maksadı ne yani? Benim sana yanlışım oldu mu ne demek hani? Ekleyip çıkarmak?
maksadı seni sevmek ya da hoslanmak değil ama sen öyle umuyorsun umduğun içinde açıklama seni tatmin etmez bildiğini yap sen
Hayır öyle ummuyorum maksadını merak ediyorum çok saçma çünkü yaptıkları hiç anlayamadım
Bana yürüyecek olsa çıkarmazdı ki hem çıkarınca belki sevgilisi vardır diceğimi de bilir yani. Sana karşı yanlışım oldu mu ne demek bunu bi söyleseniz
sana karşı bir yanlışım oldu mu bunun üzerinde düşünme düşünülecek bir şey değil bunun altında hazine arama
E yedekte tutmak istiyorsa ekleyip çıkarması beni tamamen kaybetmesi anlamına gelir kü
senin arkanda yapılan hareketler senin onun senin hakkında görmüş duymuş olabileceğini düşündüğü kötü şeyler için sormuştur tamam mı
canını yakacak ama bu sen istediğin için iyimser düşündüğün için olacak iyi günler
Bu yorumunuzu anlamadım ya açıklar mısınız
senin arkanda yapılan hareketler senin onun senin hakkında görmüş duymuş olabileceğini düşündüğü kötü şeyler için sormuştur tamam mı
Bu yorumunuz
son defa diyorum. Senin haricinde yedekte tuttuğu kişiler vardir senin bilmeni görmeni istemediği şeylerden saklıyor kendini diğer konu ise sana bir yanlışım oldu mu demesi buda şu demek oluyor yani patronun arkandan yalama hareketi yapması o çocuğun senin hakkında kötü şeyler demiş olması ve senin hakkında kötü konuşulup senin bunu duymuş olmuş olabileceğini düşünmesi yani bunlar kendi aralarındayken senin için ne konuşmussa ne yapmışsa patronun ve onun arkadaşının cirkin hareketler yapması bunun gibi şeyler
seninde bunları görüp duymuş olabileceğini düşünmüş tamam mi
Peki neden soruyor ki bana bunu görüp görmediğimi? O kadar konuşmuşlarsa arkamdan benden çekinmiyorlardır zaten.
Bi de patron gülerek yalama ifadesi yaptı büyük çalışana hani art niyetli midir yine de yoksa ben yeğenime gösteririm mi demek oluyor bu
arkadaşım çok iyimser düşünüyorsun gülerek yalama hareketi yapması bel altı burada söyleyemem sen anladın ne demek istediğimi o çocuğun da amacının bu olduğunu göstermiş adam işte bu bozuk insanların arasında nasıl iyimser düşünüyorsun
Allah bel*larını versin o zaman işten de çıkamıyorum ne yapmam lazım bundan sonra bu şer*fsizlerin yanında daha fazla nasıl durucam bilmiyorum. Haklısın ya patron o an başka bi konudan da bahsediyo olamaz iğrençler ne safım ya ne safım yazık bana
O çocuk da güya bana karşı çok kibardı iyi davranırdı herkese karşı böyleydi güya. O hareketten önce yeğeni dayısına söylemiş demek ki ben art niyetliyim diye gülmüşlerdir bile. Arkamdan basit bu kız bile demişlerdir abv
"arkandan gülerek yalama hareketi yapması " patron bunu o çocuğa seni kastederek bel altı yapmış bunu ima etmiş aynen kibarlar
Ben o an belki yanlış düşünüyorumdur adam başka bi şeye yapmıştır diye düşündüm. Patron hep hanım, hocam diye hitap eder benden üç yıl büyük. Ama şu da var ki adam bana ilk iş günümden güzelim diye hitap etmişti, sonra bazen yine söylerdi ama mesela erkeklere Ahmet’im vs diye hitap ederdi. Normalde düzgün gibi görünen insanlar peh
patronla aranda üç yıl mi var tamam şimdi anlaşıldı neden öyle yaptığı derhal o işten çık
Ya mesafeli de davranıyor art niyetli midir direkt kendisi bazen böyle hiç konuşmaz çözemedim
her şeyi gördün bildin anlıyorsun hala niye öyle olduguna beynini inandırmak istemiyorsun?
Bana zarar vermeye çalışılırlardı ama şimdiye dek hani öyle bi şey olmadı
insan kendi sonunu kendi hazırlar derler doğru demiş her kim demisse nasıl istiyorsan öyle yap
Ben de sizinle aynı düşünüyorum ama kendimi ifade edemiyorum. Bunlar şrfsiz. Benim demek istediğim bunlar alenen yüzüme karşı bana yürümediler hani tavlamak maksatlı bi durum yok ortada. Çocuk ekleyip çıkarıyor beni. Yani bu kadar sapık insanlar neden hala adım atmıyorlar art niyetli olarak o bana tuhaf geliyor yoksa şerfsizler yani o belli
ürkütmek istemiyorlar ya da onlardan yanlış bir şey görüp başlarının belaya girmesini istemiyorlar o yuzden güzel yolla olmasını istiyorlar ki sen teslim olduktan sonra iş işten geçmiş olacak anlatacagin biri ya da sana sana inanan biri olmayacak
Peki çocuk su an neden hiç konuşmuyor benimle aşırı mesafeli soğuk umursamaz bana karşı art niyetli olduğundan böyle olmaması lazım normalde.
sen bildiğini yap kafandan ne geçiyorsa onu yap sana kalmış
Yani son yazdığıma cevap verseniz keşke
bunlar bozuk insanlar ötesi var mı