benim hoşlandığım bir çocuk var baya dır kendisine açılamadım ya sürekli bana bir garip bakıyor böyle bazen şaşırmış gibi oluyor bakarken baktığı zaman uzun bakıyor ve bir daha bakmıyor sanki beni hiç görmemiş gibi yapıyor bazen ben yok muşum gibi davranıyor bazen de yine bana bakmıyor görmüyormuş gibi yapıyor üst üste çok uzun bir süre sanki ona bir şey yapmışım gibi soğuk baktı hep bana ya. hoşlandığınız çocuk size de böyle yapsa ne hissederdiniz lütfen yardımcı olun hiç anlayamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Güncellemeler
+1 yıl
saçma yorumları engelliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaşıyorum bende bu durumu..
bence ondan hoşlandığını anlamış olabilir
bazıları senden utanıyordur diyor ama hiç öyle gözükmüyor bunu sormamın nedeni aslında şuydu okuldaki kızlarla bazen oynuyor hatta herkesi zorla kendi evine kadar götürmeye zorluyor bazen koridorda onu kapüşonunu takmış geziyorken buluyorum herkes ondan nefret ediyo bütün okul ama yine de bildiğini okuyor hatta bazen yalnız kalınca onu tuvalette geziyorken buluyorum bana baktı bir de kendi yaşıtından çok en çok ondan kısalarla oynuyor yaşı küçük olanlarla ne bilim yardım eder misin burada tek akıllı sensin hem aynı yaştayız
onla yakın mısınız
ark olarak mı
evet
yok sadece okul kursunda aynı sınıftaydık ama 3 hafta gelmişti bide yine aynı hareketler ne bilim
hmm pek gözüm tutmadı çocuğu ama aşk işte onun gerçek yüzünü göremezsin ki
yani ne demem lazım gidip ona bundan hoşlanmadığımı bu hareketlerinden vazgeçmesi gerektiğini söylesem ne olur msela
yapacağın şey seni tanıyorsa karşısına geçip lafı gevelemeden seni seviyorum demek bunu yapan kızlardan çok etkileniyorlar genelde şu an onu yapmadığım için pişmanım elimden gelse öyle yapardım
Çünkü kendisi bir sırtlan 😆
anlamadım
Sana taktik uyguluyor
HEEEE
Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor uzak dur üzülürsün
nasıl yani
Canım aynı şeyi bende yaşadım hatta aynısını aynı sınıftaydık birde çocuk içime düşecek gibi bakıyordu ertesi gün görmezden gelip umursamamış gibi yapıyordu neyse yazdım ben buna yaz tatilinde çocuk reddetti egosunu tatmin ediyormuş meğer
peki ne yapmam lazım
Onun yazmasını bekle o bir adım atmassa sende atma kapatırma kendini heveslenip ben baya kötü olmuştum böyle biri yüzünden çoğu böyle erkeklerin ego tatmini
ama tel no yok
Emin ol ulaşmak isteyen her türlü ulaşır yazar
O görmezden geliyorsa sende öyle yap gotu kalkmasın
zaten yapıyorum öyle yaptıkça bana daha çok öyle yapıyor ayrıca sınıfa gelip beni kontrol ediyor ben de anlamadım arkadaşlarım bana gülüyor ondan olamaz git yenisini bul falan diyorlar
Arkadaşlarını dinle daha iyilerini bulacağına eminim zamanını kaybetme böylelerinle
Bugunde baktimiki ya da dün
evt
Meme ver
orç musun
açıl o zaman
yapamıyorum
yani henüz emin değilim
Lise misin
evt
Bende liseyim çocuk kacinci sinif
lise 9
SEN MAL MISIN VELET KENDİN 12 SİN KAYIT OLMUŞSUN canım MSINNNNNN