Hoşlandığım çocuk neden böyle davranıyor?

Okuldan bir cocuktan cok hoslaniyordum. Benim sinif arkadasim onlarin sinifindan bir cocukla yakin arkadas bende cesaretimi topladim bir not gonderdim buna. Nota da sey yazdim "Selam; bunlari yuzune soylemeye cesaret edemedigim icin bu notu yaziyorum. Benim kim oldugumu bilmene gerek yok -ki muhtemelen biliyorsun- sadece senden cok hoslandigimi ve tek bir gulusunle kalbimin ritminin degistigini bilmeni istedim." muhtemelen biliyorsun yazma sebebim cocukla surekli karsilasmamiz ve goz goze gelmemizdi. Onu gorunce istemsizce gulumsuyordum cunku beni ne zaman gorse bana gulumsuyordu. Sonra konusmak istedigini soylemis ve cikista beklesin demis, sonra da utaniyorum ben gorusemem konusalim demis ve bana instagramini gondermis. Biz bjr hafta flortlestik sonra bana "Ya benim hoşlandığım biri var yanii aklımda o varken yeni biriyle olmam seni kullanmış gibi bir şey oluyor
Üzgünüm ama aklımda biri varken yeni birini sevmem imkansız gibi bisi" yazdi. (mesaji kopyala yapistir yaptim) bende tamam dedim ve konusmayi kestik. Bu gun en az 4 kez sinifima bakti ve goz goze geldigimizde cekip gitti. Okulda beni aglarken gordu ve yuzume bile bakmadan oylece gecip gitti. Amacini gercekten anlamadim ve asiri kullanilmis hissediyorum. Derdi neydi sizce?
Hoşlandığım çocuk neden böyle davranıyor?