Akıl verin benim ki devre dışı?

Selam arkadaşlar dertleşecek kimsem olmadığı için buraya yazıyorum birilerinin görüşlerine ihtiyacım kendi kendime konuşmaktan kafayı yiycem. Ben bundan 5 ay önce evlendim evlenmeden öncede küçük sıkıntılarımız sorunlarımız oluyodu ama her aptal aşık gibi evlendikten sonra düzelir sandım dün eşimin telefonunu kurcaladım kardeşiyle mesajlarını gördüm çalışmadığımı ve tek maaşla ev geçindirmenğn zor olduğundan yakınıyodu tamam belki bu konuda haklı ama bunu bana değilde kardeşine anlatmasını sindiremiyorum çünkü onu düşünmediğimi düşünseydim eve para getireceğimi söylüyordu ilerde çoluk cocuk olunca çalışırmışım inşallah yoksa geçim zormuş eve alınan herşeyi 2 kere sorguluyo gerek varmıydı diye sürekli yediğim şeylerin hesabını yapıyormuş gibi hissediyorum en barizinden eve mandalina alıyo bende çok seviyorum ertesi güne bitiyor sonra sorgulamaya başlıyor nasıl bitti daha dün aldım kim yedi falan diye şu an bulunduğumuz yerde de çalışacak yer yok çalışmam için hergün yaklaşık 3 saat git gel yapmam gerekiyo e servis ücretleri malum aldığım para gene servise gidecek seneye başka bi yere tanınacaz orada zaten çalışacağımı söylemiştim ben buna başlarda ama şu an bunun muhabbetini başka birilerine yapıyo olması canımı çok sıkıyor ve tabi tek sorunumuz buda değil bunun gibi ufak tefek çok sorun var görmezden geldiğim cesaretimi toplayıp diyemiyorumda telefonuna baktım gördüm konuşmalarını filan diye çünkü biliyorum hemen üste çıkıp telefonumumu kurcaladın o benim özelim ven seninkine bakıyormuyum filan diye bağırmaya başlıycak delirmeme ramak kaldı aileme de bir şey belli edemiyorum üzülmesinler diye

Akıl verin benim ki devre dışı?