Off ama bu şarkıya da ne sorulabilir ki? Efsane sözler ve anlam.. 😅🖤 Var mı cennetten bir köşede, kimselerin bulamayacağı bir yerde beraber olmak istediğiniz kimse? Keyifli günler.. 🫠🥂
8 yıl önce gitti yanımdan ama denk gelsem yine onunla biryerlere gitmek isterdim beraber piknik yapar ne bileyim ağaç altında oturur müzik dinlerdik ben yersiz şakalar yapardım öyle işte ndndbfbfbfn
kızdı zaten. onun o başkalarının yanında sıcakmış gibi duran ama altında yatan buz dağını hissettiren bir ses tonu ve ifade tarzı vardır. öyle konuştu benle.
o... çok itici. üzüldüm. dün gece zaten zor geçti. zamana bırak. siz birbirinize aitsiniz. bazen eşini çok kıskanıyorum. ama farkındalık zaman hayat, kontrol edilemeyen çok parametre var.
aradı şimdi.. daha ılıman gibi... çok gerildi.. sabah beri sürekli iş konuşuyoruz.. bi aksilik oldu.. beni suçlamadığını söylüyor ama sözü ile tavrı aynı değil. neyse... bu gece gelecek... bekleyelim görelim... bu dakikadan sonra aynı tavrı misli ile görür, kuyruğu kıstırır... yola getirmeyi de bilirim.. damarıma bastı... valla hep iş için aradığını şu an yazarken fark ettim. haaaa öyle olmaz böyle olur... bugün ne? cuma... ehhh bakalım görelim...