Özlediğiniz ama gidemeyeceğiniz biri var mı hayat bazen de böyledir çok özlersiniz gidemezsiniz arayabilirsiniz arayamazsınız bir de şu var görmek istersiniz o da size zor gelir işte bugün öyle bir gün 🥹
Özlem, bazen varılacak bir limanı olmayan pusulası kırık bir geminin uçsuz bucaksız ufkunda tek başına süzülmesidir gidilemeyen o yer aslında ruhun en mahrem yerinde mühürlenmiş dilsiz bir ülkedir. Bazı insanlar hayatımızdan çekilseler de kokuları perdelerin kıvrımlarında sesleri ise gece yarısı odanın o koyu sessizliğinde asılı kalır onlara doğru atılan her adım sadece kendi içimizdeki o devasa boşluğa yankılanır. Gidilemeyen o adres mesafelerle değil zamanın ve kaderin aramıza ördüğü o şeffaf ama aşılmaz duvarlarla korunur biz sadece o duvarın önünde diz çöker anıların sızısıyla ısınmaya çalışırız.
Hayır, öyle biri yok. Özlem duygusu var ama gidilemeyecek kadar uzak birine takılı kalmak istemem. Geçmişte kalan şeyleri yerinde bırakmayı öğrendim. İnsan bazen özler ama geri dönmek istemez. Bazı kapılar kapandıysa, kapalı kalması daha hayırlıdır.
O his var ya… kalbini sıkıştıran ama elini kolunu bağlayan… çok iyi anlıyorum 🥺💔
Benim de hem gidemeyeceğim hem arayamayacağım insanlar oldu. İçimde koskoca bir özlem kaldı ama hayat bazen “yanında değil kalbinde taşı” demeyi öğretiyor 🌧️✨
Bugün böyle zor hissediyorsun diye hep böyle kalmayacak. Özlemini bastırmak zorunda değilsin ama kendini de orada bırakma. Bir deftere yazabilir, ona söyleyemediğin her şeyi kağıda dökebilirsin 📝💕
Kalbin çok dolu hissettiğinde burada da anlatabilirsin, yalnız değilsin 🌸💞