Kişilik & Karakter Canınız sıkılınca gideceğiniz biri var mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılıyor moralimi düzelt yoksa seni gebertiriim 😂🤣 Güncellemeler1 yıl Fotoğraf yanlış ya tüh 😂😂 Bu değil başka bir tane koyacaktım 😂🤣 Canınız sıkılınca gideceğiniz biri var mı? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef.. canım sıkılınca anca parka gider sigara içerim. foto: ben ne alaka :D 1 2 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ayağı olsa kaçar gider 😂🤣 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Var çok şükür 😂 adı lazımdeğil @Semih6934 😂😂😂 2 43 Yorumla Semih6934 1 yıl Demek adı lazım değil he kanka 😂😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 kanka adını söylesem etiketleyemem nickini söyledim bende 😂😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Adaam 😂😎 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kıskanıyorum ama he 😂 bide benim soruda 🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @sozsuzzaman neyi kıskandın bakim 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Lan bak geçenlerde adam seni seçti hala ordayım 🤣Bide hiç düşünmeden gelip sorumda konuşuyorsunuz döverim ikinizi he 😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl @sozsuZzaman Çen büyüdün de bizi mi dövüyon çen 🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @sozsuzzaman kim kimi seçti 😂Yavaş gel şamarlarım seni haaa 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Vuuf kankama bak be 😂😎 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bana ha 🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @sozsuzzaman evet bilirsin sen benim dayağımı 😂🤌 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Semih abi izin vermez lan sıkıyorsa vur 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @sozsuzzaman ahahha uyanık 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl @sozsuZzaman Demin beni de dövüyordun şimdi abi mi olduk ha 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Biri şamarı vururken seni nasıl döveyim 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Beni kurtar seni dövmem söz 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Önce özür diliyceksin ulen 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl @ByBrawo bittin lan sen 😂 @Semih6934 özür dilerim 🤌🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl @sozsuZzaman tamam affettim ama kankama laf yok 😂 Ondan da özür dile bakayım 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ahahha 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yok ona özür falan o beni dövüyor o özür dilesin 😂🤌 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Laf atmaktır işimiz 😂🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ben niye özür diliyorum yaa 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Şamarı vurdun banane banane 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hak ettin 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl No no no 😂 Seni gebertecem 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bende seni 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣Semih abi kurtar beni 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 gel Semih abisi gel 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl O seni döver 😎 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Dövmez 🤌😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Döver 🤌 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tamam tamam 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Geldim sakin olun mübarek gün alttan alın alttan 🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @Semih6934 😂😂😂. Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bunu döv alttan alırım 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bu mu olduk şimdi 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂Valla Varya sitede bi siz varsınız he 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bu desem de değerlisin 🤌 Yorumla Semih6934 1 yıl Haydaa 🤣🤣🤣 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Rica ederim 😎 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yanımda kimse yok ama şu an başka bir şehirde olan bir arkadaşım. O sağolsun. 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Detay süper ve cidden oyleler Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kessinlikle öyleler çünkü ne zaman deneseler elinde olan bir kız var 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Benimkinin elinde su an 4 kız var. Hala bul diyor. Kendimi birr an Mama gibi hissettim. Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣🤣Deki oğlum sürü mü yönetecen 🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂herhalde öyle yapicak iki taneye birden aynı kızları soyluirum. Kim önce kaparsa diyorum. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl @koyamamyerinesanki şunu kullanmaktayım. 2 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Valla her anımda gidip beni dinleyecek biri var. Daha bugün takıldım kendisine. 😂 0 0 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Var gerçi oraya gidince de canım sıkılıyor peh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet benim çok fazla arkadaşım var ama hiçbiriyle görüşmüyorum ve konuşmuyorum. İnsan sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl tek takılıyorum genelde kimsenin dırdırını çekmeden kahvemi alır puromu yakarım süzerim etrafı, keyim köşem böyle :D 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. evde de klamazsın dsfdfs 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu sende gözüm var ama sana diyemiyorum ayağı 😂 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ablamla annemle falan konusurum genelde ailem yani 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Var artık😂 0 8 Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Erkek kanka mı? Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @Sineklertanrisii bir arkadaş işte Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Aaa öyle arkadaş 😀 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @Sineklertanrisii normal arkadaş kanka😂 Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Evet evet. İnsanın elinin altında hep bir arkadaşı olmalı, halden anlayan 😀 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @Sineklertanrisii abi-abla gibi biri lazım hep🙂 Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Abi abla ve daha fazlası 🐶. En önemlisi sırdaş lazım Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @Sineklertanrisii sırdaş olsun ama daha fazlası olmasın gerek yok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. kudurmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır yok maalesef.. canım sıkılınca anca parka gider sigara içerim.
foto: ben ne alaka :D
Ayağı olsa kaçar gider 😂🤣
:D
Var çok şükür 😂 adı lazımdeğil @Semih6934 😂😂😂
Demek adı lazım değil he kanka 😂😂😂
@Semih6934 kanka adını söylesem etiketleyemem nickini söyledim bende 😂😂😂
Adaam 😂😎
Kıskanıyorum ama he 😂 bide benim soruda 🤣
@sozsuzzaman neyi kıskandın bakim 😂
Lan bak geçenlerde adam seni seçti hala ordayım 🤣
Bide hiç düşünmeden gelip sorumda konuşuyorsunuz döverim ikinizi he 😂😂
@sozsuZzaman Çen büyüdün de bizi mi dövüyon çen 🤣🤣
@sozsuzzaman kim kimi seçti 😂
Yavaş gel şamarlarım seni haaa 😂
Vuuf kankama bak be 😂😎
@Semih6934 😂😂😂
Bana ha 🤣
@sozsuzzaman evet bilirsin sen benim dayağımı 😂🤌
Semih abi izin vermez lan sıkıyorsa vur 😂😂
@sozsuzzaman ahahha uyanık 😂
@sozsuZzaman Demin beni de dövüyordun şimdi abi mi olduk ha 😂😂
Biri şamarı vururken seni nasıl döveyim 😂
Beni kurtar seni dövmem söz 😂
Önce özür diliyceksin ulen 😂😂
@ByBrawo bittin lan sen 😂
@Semih6934 özür dilerim 🤌🤣
@sozsuZzaman tamam affettim ama kankama laf yok 😂 Ondan da özür dile bakayım 😂
Ahahha 😂
Yok ona özür falan o beni dövüyor o özür dilesin 😂🤌
Laf atmaktır işimiz 😂🤣
Ben niye özür diliyorum yaa 😂😂
Şamarı vurdun banane banane 😂
Hak ettin 😂
No no no 😂
Seni gebertecem 😂
Bende seni 😂😂
🤣🤣
Semih abi kurtar beni 😂
@Semih6934 gel Semih abisi gel 😂😂
O seni döver 😎
Dövmez 🤌😂
Döver 🤌
Tamam tamam 😂
Geldim sakin olun mübarek gün alttan alın alttan 🤣🤣
@Semih6934 😂😂😂.
Bunu döv alttan alırım 😂
Bu mu olduk şimdi 😂😂
😂😂😂
Valla Varya sitede bi siz varsınız he 😂
Bu desem de değerlisin 🤌
Haydaa 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim 😎
Yanımda kimse yok ama şu an başka bir şehirde olan bir arkadaşım. O sağolsun.
Detay süper ve cidden oyleler
Kessinlikle öyleler çünkü ne zaman deneseler elinde olan bir kız var 😂
Benimkinin elinde su an 4 kız var. Hala bul diyor. Kendimi birr an Mama gibi hissettim.
🤣🤣🤣
Deki oğlum sürü mü yönetecen 🤣
😂😂😂herhalde öyle yapicak iki taneye birden aynı kızları soyluirum. Kim önce kaparsa diyorum.
@koyamamyerinesanki şunu kullanmaktayım.
🤣🤣🤣
Valla her anımda gidip beni dinleyecek biri var. Daha bugün takıldım kendisine. 😂
Var gerçi oraya gidince de canım sıkılıyor peh
Evet benim çok fazla arkadaşım var ama hiçbiriyle görüşmüyorum ve konuşmuyorum. İnsan sevmiyorum.
tek takılıyorum genelde kimsenin dırdırını çekmeden kahvemi alır puromu yakarım süzerim etrafı, keyim köşem böyle :D
Var bir kaç kişi 😀
erkek kanka kullanmıyorum 😃
Şu kankadan bana da lazım
evde de klamazsın dsfdfs
Bir tane baş belam var.
Bu sende gözüm var ama sana diyemiyorum ayağı 😂
Kitaplarım vaaarrrr
Sokaklar, caddeler var. Oralar yetiyor.
ablamla annemle falan konusurum genelde ailem yani
Evet var
Puhahahhaa🤣🤣🤣🤣
Kitaplarım