gittiği vardır... Gidenler bizden hep bir parça götürürler, o parçanın yerinde de derin izler kalır. Herkesin bir yara izi vardır insanlardan gizlemeye çalıştığı. Saklamak için çok uğraştığı bir yara izi. Herkesin bir yara izi vardır, kimseye dokundurtmayacak kadar güzel olan. Baktıkça nefes alabiliyor olmanın kıymetini anlamanı sağlayacak bir yara izi. Bu izlerle yaşamaya alışırsın. Bir sabah belki gün doğarken baktığında dışarı yaşamayı yeniden sevebilirsin. Ve bir gün elbet birileri o yara izlerine dokunur, acın da biraz olsun hafiflemeye başlar.
Huyum kurusun bana yanlış yapan kim olursa olsun anında silerim. Sevmek cesaret ister emek, fedakarlık ister. Kalpten sevenler asla ayrılmazlar. O yüzden hep diyorum kendime günümüz aşklarına bakınca şairin de dediği gibi ben bu çağın insanı değilim. Hani diyor ya şair ben eski kafalıyım bir Seni bilirim birde adın geçince sıkışan kalbimi. İşte ben böyleyim. Çay var içersen ben var seversen yol var gidersen...
Abla bu soru çok kafa yakar düşündüm de bana gelmeyenin gidemediği biri vardır o da benim gelemezler öyle her önüne gelen ayık olsunlar canımı sıkmasınlar. :D Şakayı bırakayım da gidemediği biri yoktur bence ya kendini naza çekiyordur bence
İllaki herkesin yaraları, eski defterleri vardır. Bu eskilerin arkasına saklanır ve onlarda kurtulmayı başaramazsak ne karşımıza çıkan yeni insanları sevebilir ne de bizi sevenleri görebiliriz. Mutluluğu bulmak istiyorsak eskilerin arkasından çıkıp yeni sulara yelken açmalıyız.
Kolay kazanılan ve kendini kolay gösteren kolay harcanır. Bazen sevgimiz bizi kolay olmaya itiyor, mutlu günlere daha hızlı akalım diye. Hayat geçiyor ve güzellikleri daha çok yaşayalım isteriz. İşte bu sebeple biz önemsiz görünürken kendisini önemli sayanların peşine sevdiklerimiz düşüyor.
yok ben inanmıyorum öyle gereksiz düşüncelere ben düz adamım kimseyi beklemem kimseyi bekletmem aşk benim için hep hevestir hevesimi alıca terk ederim giderim uzak diyarlara sonra orada başka sevgili çıtır kız yaparım. bakın ne kadar doğal biriyim aşk bana göre değil zaten kızlar peşimi bırakmaz herkes bilir tanır beni herkes su içsin
Kendi açımdan evet. Hayatıma birisi girmeye çalışıyor fakat benim aklım hala eskisinde ve hayatıma girmeye çalışan kişiye ister istemez soğuk olabiliyorum.
Olay tamda öyledir ;) sen onu sever onu beklersin ama onun gönlü başkasındadır :) o başkasının gönlü de bir başkasında olur. Dünyanın düzeni böyle maalesef
Bence var çünkü yaşadım biliyorum ve gerçekten çok zor bir durum. Belirsizlik içerisinde oluyorsun aslında seninle mutlu ama ne gelebiliyor ne gidebiliyor işte bu durumda seven tarafın canını acıtıyor.