Sevgilimi aldattım. Suç bende mi?

Sırf 2 dakika konuşmak istedim diye, birkaç kez arka arkaya aradım diye dün demediği laf kalmadı. Tamam bende de hata var, biraz darladım. Ama hiç ilgi göstermiyor, gerçek bir sevgili gibi değil. Dün tartıştıktan sonra bugün hiç yazmadı bile. Ben de ona yazmadım. Dün bana "çok darlıyorsun", "aptal", "bela mısın nesin", "zırvalayacaksan engelleyeceğim" gibi şeyler söyledi. Engellemekle bile tehdit etti ya. Ben ona hakaret içerikli bir kelime dahi yazmadım. Oysa bana daha geçen hafta "zor zamanında bana yaz, ben sana yardım ederim, sakın beni rahatsız etmekten çekinme" gibi şeyler söyledi. Ben de dün kötü hissettiğim için onunla konuşmak istedim. Sınavı vardı, sınava çalıştığı dönemlerde "sakın seni bu süreçte ihmal ettiğimi düşünme, sınavdan sonra hep vakit geçireceğiz" dedi ama yine bir günaydın mesajı bile yok. Dün onun yüzünden saatlerce ağladım. Ben de sinirlendim ve bugün tanışma uygulamaları indirdim. İnsanlarla sohbet etmeye başladım. Yarın da birisiyle buluşacağım. Gerekirse sevgilimi de terk ederim bir açıklama bile yapmadan. Yüz yüze konuşmayı bekledim, sırf mesajla ayrılmış olmamak için. Ama değmezmiş ona. Şu zamana kadar hep aldatanları suçlu, aldatılanları mağdur sanırdım ama öyle değilmiş. İstisnalar da varmış. Sizce suç bende mi şimdi?

Sevgilimi aldattım. Suç bende mi?