Sevgilimi aldattım ve bundan pişman değilim?

Merhaba, ben uzun boylu esmer genç bir erkeğim. Yaklaşık 1-2 yıldır süren düzenli bir ilişkim var fakat artık bu kızla seviştiğimde bana zevk vermediğini fark ettim. E haliyle erkeğim bizim de ihtiyaçlarımız var yani cinsel olarak. Bu yüzden gece yarısı sevgilimin evinde onunla yatarken gizlice çıkıp bir bara gittim. Orada fiziği mükemmel bakımlı sarışın bir kız vardı, ilk başta ilgilenmemeye çalıştım çünkü çok güzeldi ve sevgilisi olabileceği düşüncesindeydim yani böyle güzel bir kız yalnız değildir herhalde diye düşünmüştüm fakat yanılmışım. Bir süre geçtikten sonra dayanamayıp yanına gittim ve sohbet etmeye başladık. Bana sevgilisi olmadığını söylediğinde çok şaşırmıştım ve gerçekten akıllı bir kızdı konuşması onu 2 kat daha seksi yapmıştı. Dayanamadım ve ona bizim eve geçebileceğimizi söyledim bana sevgilin veya eşin var mı diye sormuştu bende hayır benimde sevgilim yok demiştim çünkü böyle bir kızı kaçırmak istemedim ve yalan söyledim böylelikle. Bizim eve gittik, barda pek içememiştik bu yüzden ben ona içki ikram ettim biraz içtikten sonra yatağa gidip sevişmeye başladık ve birlikte uyuduk. Sabah uyandığımda sevgilimin eve geldiğini duydum evin anahtarı onda da vardı ve seviştiğim sarışın kızı saklicak zaman yoktu direkt benim odaya daldı sevgilim. İlk başta bir şey söyleyemedi sonra Allah b.. versin pislik herif diyip çantasını yüzüme attı sonra ağlayarak çıkıp gitti evden. Daha sonra ona mesaj attım aldattığım için hiç pişman değilim diye çünkü gerçekten pişman değildim bir daha olsa bir daha yaparım açıkçası. Ayrıca haklı olan taraf benim zaten kaşarlık edip bana uzun süre yazmadı. Siz ne düşünüyorsunuz beyler bayanlar?
Sevgilimi aldattım ve bundan pişman değilim?