Merhaba, ben uzun boylu esmer genç bir erkeğim. Yaklaşık 1-2 yıldır süren düzenli bir ilişkim var fakat artık bu kızla seviştiğimde bana zevk vermediğini fark ettim. E haliyle erkeğim bizim de ihtiyaçlarımız var yani cinsel olarak. Bu yüzden gece yarısı sevgilimin evinde onunla yatarken gizlice çıkıp bir bara gittim. Orada fiziği mükemmel bakımlı sarışın bir kız vardı, ilk başta ilgilenmemeye çalıştım çünkü çok güzeldi ve sevgilisi olabileceği düşüncesindeydim yani böyle güzel bir kız yalnız değildir herhalde diye düşünmüştüm fakat yanılmışım. Bir süre geçtikten sonra dayanamayıp yanına gittim ve sohbet etmeye başladık. Bana sevgilisi olmadığını söylediğinde çok şaşırmıştım ve gerçekten akıllı bir kızdı konuşması onu 2 kat daha seksi yapmıştı. Dayanamadım ve ona bizim eve geçebileceğimizi söyledim bana sevgilin veya eşin var mı diye sormuştu bende hayır benimde sevgilim yok demiştim çünkü böyle bir kızı kaçırmak istemedim ve yalan söyledim böylelikle. Bizim eve gittik, barda pek içememiştik bu yüzden ben ona içki ikram ettim biraz içtikten sonra yatağa gidip sevişmeye başladık ve birlikte uyuduk. Sabah uyandığımda sevgilimin eve geldiğini duydum evin anahtarı onda da vardı ve seviştiğim sarışın kızı saklicak zaman yoktu direkt benim odaya daldı sevgilim. İlk başta bir şey söyleyemedi sonra Allah b.. versin pislik herif diyip çantasını yüzüme attı sonra ağlayarak çıkıp gitti evden. Daha sonra ona mesaj attım aldattığım için hiç pişman değilim diye çünkü gerçekten pişman değildim bir daha olsa bir daha yaparım açıkçası. Ayrıca haklı olan taraf benim zaten kaşarlık edip bana uzun süre yazmadı. Siz ne düşünüyorsunuz beyler bayanlar?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyorsun ki ben bir o.. c... guyum adam insan değilik karakter kişilik ben de yok kendini bilmen güzel
bu benim hakkım o.. c.. kluğuyla alakası yok
Neyin kafasını yasiyon acaba sen
kardeşimsin.
Çünkü bunu ayrıldıktan sonra yapman gerekiyordu.
Haklı değilsin.
haklıyım
Gerçekten haklı olduğunu mu düşünüyorsun? Pes..
evet
Aynı şeyi sen yaşasaydın acaba ne hissederdin çok merak ediyorum.
oros... u derdim geçerdim napiyim
Ozmn kızın söyleyeceği bütün hakaretleri kabul ediyorsun.
hayır etmiyorum erkekler aldatabilir bizim ihtiyacımız var
Erkekler aldatabilir mi? Bizim ihtiyacımız var mı? Neyse sende haklısın karakter meselesi.
karakter meselesi değil doğanın kanunu bu
Doğanın kanunda böyle bir şey yok ilksin sanırsam ayrıca kız aldatınca senin deyiminle oros.. oluyor ama sen yapınca bizim ihtiyacımız bu doğanın gereği böyle mi savunuyorsun kendini aslında vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun.
tamam
Sen var ya bu gamsızlıkla çok yaşarsın he dkfkf
eyvallah kardeşim
Evet bugünkü misafirimiz bir güzel kardeşim*
Kardeşim yazan yerde küfür yaziyodu , Sen erkek kaşarısın pezev*nk
ahahaha bu bizim hakkımız lütfen duygusallaşma :))
🤮🤮🤮🤮🤮
?
Midem bulandı
bu benim hakkım gayet normal bir şey lütfen duygusal olmayın
O zaman bunu anladığında sevgilin ile ayrılmalıydın
ayrılmama gerek yok istediğimi yaparım
Hep böyle gamsız olmak istemişimdir ya
öğrenirsin bir ara merak etme
Sana yetişemeyiz
Film misin mubarek
e herhalde :)
Aferin helal olsun
eyvallah kardeşim
Eksi atan pembeli kuduruyor.
Oysa ki burda ki kızların yarısından fazla sanal seks ve hepsi hemen hemen sevgisini veya eşini aldatıyor
çok haklısın bro
Güzel kurgu