biz aşka olan inancımızı en yanlış insanla kaybettik albayım...

biz aşka olan inancımızı en yanlış insanla kaybettik albayım...
çok şükür, çok şey atlattık ve henüz bitmedi gibi de duruyor, daha atlatmamız gereken çok şey olacak gibi, daha yeni başladık gibi.
ama seviyoruz, güveniyoruz. ne gelirse gelsin birlikte geçmek istiyoruz. inşallah herkes değer verip değer gördüğü insanlarla, eş-dost-akraba, mutlu huzurlu bir ömür geçirebilir..
Aşk yeri geldi mi güldürür
yeri geldi mi ağlatır
ne yaparsa aşk yaptırır
ama kendinden Ödün verince
bu sefer aşk değil
duygusal bir karmaşaya dönüyor
O zamanlarda Silkelenmek gerekiyor
Gülmedi bir türlü. Detaya katılıyorum, aşka olan inancımı yanlış insan yüzünden kaybettim. Ama elbet benimde yüzüm gülecek bu hep böyle devam etmicek.
hakkında hayırlı olsun ben artık hiç bir kız için gram göz yaşı dökmüyeceğim ilk göz ağrım evlendiği gün çaresizce ağlamıştım kız kuzenimle konuşurken hüngür hüngür ağladım
o bile ağladı beni öyle görünce herkesi perişan ettim varlığımdan haberi olmayan kız için
hayatım boyunca ilk defa ağladım canım ilk defa yandı aşk insana iyi gelmiyormuş bunu öğrenmiş olduk tecrübe edindik
Bende senin gibi ağladım biliyor bunu ama sana agladığı gibi bana üzülmedi. Aksine umurunda bile olmadım dalga geçti sadece. Çok üzülüyorum benim daha yeni bitti inşallah unuturum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Eden bulur inşallah.
amiin
Aşktan yana yüzüm hiç gülmedi
şans yok bizde. s
Cevap
13Cevap
Evet aşktan yana yüzüm güldü çok şanslıyım.
Şu an gülüyor😌 Bundan önceki ihanet etti bir de kendini masum göstermek için bana atılan çamurlara çanak tutuyor acınası 🥱
sevindim
ben aşka olan inancımı ilk göz ağrımın bir başkasıyla evlendiğini görünce kaybettim
Aşık olunca yüzün güler güler havay uçarsın sonra 180 derce bom yeredüşer şaşarsın😂 sonra nerden aşık oldumdersin sonra bi baya saydırıyor insan sonra geçer geçer sonra gene gülersin ahada şimdi oldu gibi😂😂😂😂😂
güler gibi yaptı tepe taklak yere çaktı pislik. aşk geçici bir görme kusuru bunu biliyorum artık kimseye inanmam
Hiç gülmedi. Severken güldü ama açılırken acıttı çünkü reddedildim. Temmuz ayında açılmıştım sevdiğim kıza reddetti beni
Gülmüyor ama sırıtıyor. Bence bi i*nelik peşinde oyüzden😂
Kaybettiğim bir oyundan ibaretmiş sahte bir mutluluktansa sade yalnızlığı seçerim 🙃
Birazcık sanırım ama sonra puff
birazcık gülmüş bari benim ilk göz ağrım evlendi benim gram gülmedi şu aşktan ):
çaresizce ne kadar ağladım bilemezsin bir daha hiç bir için gram göz yaşı dökmücem
hiç bir kız için göz yaşı dökmücem
Keşke ben alkol içe bilsem ama hamile olma ihtimalim var o yüzden uzak duruyorum.
Bekliyoruz bakalım elbet bir gün güler.
hakkında hayırlısı olsun
benim hüsran oldu umarım sen mutlu olursun ilk göz ağrımın evlendiğini duydum
💔💔💔
Amin vardır bunda da bir hayır olana çare yok yoluna bakıcaksın
ayn öyle yoluma bakıyorum zaten ama aşk gönüllerine de kapattım kendimi gerek yok
bu kadar üzülmek yeter
Bazen gülüyor bazen gülmüyor 🙂
karışık he :D
Karışık 😂
Garibanın yüzü güler mi
gülmez maalesef
Gülmedi de inancımıda kaybetmiş değilim
ilk göz ağrımın evlendiği gün aşka olan inancımı kaybettim aşk bana göre değil umarım siz gülersiniz
İlk göz ağrınla ayrılmayıp sen evlenseydin ya
ben ayrılmadım o ayrıldı
kıskançlık vardı birde maddi durumum iyi değildi zengin biriyle evlendi
ayrılmaya bahanesi vardı
Yeniden aşık olmak mümkün gibide gelmiyor
ilk göz ağrımın bir başkasıyla evlendiğini görünce dünyam başıma yıkıldı abla aşka olan inancımı kaybettim
İşte bu daha da ağır insan yarım kalınca unutamıyor
çaresizce ağladım sadece hüngür hüngür
hayatım boyunca bir daha ağlamadım bu olaydan sonra gözlerim bile dolmuyor duygularım öldü
En büyük darbe insanı bambaşka biri yapıyor
Eskisi gibi olmuyorsun
Bir kere bitti ya sende o en güzel duygular
Kolayca herkesi silebilecek hale geliyorsun işte
tam anlattığın gibi artık her şey o kadar anlamsız geliyor ki en zor günlerimde bile arkadaşlarım yanımda değildi hepsiyle iletişimi kestim uzun zamandır kendi halimde takılıyorum bir boşluğun içindeyim hayat tadsız tutsuz
Aşk meşk pekte anlatıldığı gibi güzel yaşanmıyor ki aşık olmadan önceki ben daha iyiydim
Hayatın boyunca canın yanar ama aşkın verdiği acı seni bir darbe ile yerle bir edecek güçte oluyor
Şimdide yine aynı acının tekrarlanmasndan korka korka hayat geçiyor
Gülüyor ama ilerisi için bilmiyorum
Başta evet sonra hayır.
Hayır hiçbir zaman
Aşk yoktur libido vardır.
Hayir.
@l_i_l_i_t_h Evet.
@şşyoyoyokbiseyok bak büyük üstadın dediinin aynısı
Aşk yoktur libido vardır. Para her şeyden bir şeydir.
Haklısın bitanem
Görüşüm de herkes var. 😄
Gülmedi hep yanlış kişilere denk geldim
ben ilk göz ağrımdan sonra kimseyle olamadım evlendi çaresizce ağladım sadece
Gulsekte gözleri kordu gormedi ona güldüğümuzu :')
):
Evet aşık olduğum biri var
Aşka inanmıyorum
en doğrusu
Hayır
elbet bir gün
Uzağım o işlere gerek yok
en iyisi
Aşk daha uğramadı
uğramasın iyi bir şey değil sağlığa zararlıdır alo 171 bırakma hattı
😅 doğru kişiyse uğrasın aaa
doğru kişiyi bulmak zor şans işi
Gülmedi. Dövme güzelmiş
teşekkür ederim
eski sevgilimin evlendiği gün aşka olan inancımı kaybettim çaresizce ağladım hüngür hüngür
bize göre değil bu aşk
Yokk
):
Gülmedi
):
Geçmiş olsun.
eyw
gülmedi
Hiç aşık olmadım
Yokkk
Evett🤗
Hayir.
Evet güldü
Hem güldü hem ağladı
en azından gülmüş benim hiç gülmedi ilk göz ağrımın bir başkasıyla evlendiğini duydum ):
Gülmedi
elbet bir gün
Hayır gülmedi
patlat bir tuborg gitsin başkan ):
Gülmedi
Ehhh
Hayır maalesef
of ulan of ):
Hayır
Evet
Benim yüzüm gülmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?