Sevgilim ne yapmaya çalışıyor, yoruldum artık ilişkiyi sonlandırmalı mıyım sizce?

İlişkiye başladığımızdan beri o ciddi olduğunu söylüyor, evlenme teklif etr ailesiyle tanıştım sonra araya askerlik işi girdi askere gitmeden ailemle tanışmak için yalvardı çok zor izin alıp getirdim eve neyse askere gitti ara sıra gel gitler olsada genel olarak iyi aramız düzelttik hep askerden gelmesine 4 gün var şu an bir sebepten alındım ben sen askere gitmeden ailemle tanışmak istiyordun şimdi istemiyorsun dedim oda dur bismillah geliyim falan dedi bende yok dedim istemiyorsun hareketlerin değişti biz tartıştık oda böyle düşünüyorsan tamma öyle dedi kapattık bağırış çağırış, gece hiç yazmadı öğlene kadar girmedi bende başına birşry geldi diye düşünüp aradım uyuyormuş tamam bende bir şey geldi sandım, aramamakla dün söylediklerimi kanıtladın iyi günler dedim kapattım bir daha da ne aradı nede wpye girmesine rağmen yazıyor. Ne yapmalıyım.. Ayrılmalı mıyım

Sevgilim ne yapmaya çalışıyor, yoruldum artık ilişkiyi sonlandırmalı mıyım sizce?