Sevgilim beni çok darlıyor, sıkıldım artık ne yapmalıyım?

7 aylık bir ilişkimiz var, ben bi tekstil firmasında 8 5 çalışıyorum. Kendisi de üniversite okuyor. Haftada 1 2 gün buluşabiliyoruz bundan şikayetçi değilim buluştuğumuzda gayet güzel vakit geçiriyoruz. Ama buluşamadığımız her gün (ailesinin dışarı çıkmasına izin vermediği günler) telefonla konuşmak istiyor. İşten geliyorum yemeğimi felan yedikten sonra arıyor ve saatlerce gece 1 e kadar telefonla konuşuyoruz. En son ben uyuya kalıyorum da öyle kapatıyor telefonu. Herhangi bir sosyal aktivitesi yok çok hareketli ve sıkılgan bi kız ama ben onun aksine sakin ve tek başıma vakit geçirmeyi seven bir kişiliğim var. Artık yoruldum. Sosyal hayatım yok, film izlemek, oyun oynamak istiyorum. Arkadaşlarım çağırıyor reddediyorum onlarla çıkmak gezmek istiyorum. Dışarı çıktığım her an sürekli mesaj atıyor darlıyor bazen gitmemi istemiyor gidince de trip atıyor. Artık çok yoruldum ve hayattan keyif alamaz hale geldim. Onu sevdiğim halde ayrılmayı istiyorum ama vicdanım el vermiyor. Üzülmesini de istemiyorum. Bu durumu konuşsam bu sefer yine kırılacak. Kendimden soğutsam mı ne yapmam lazım? yardımcı olun lütfen. Kızlar özellikle sizin görüşleriniz önemli benim için.

Sevgilim beni çok darlıyor, sıkıldım artık ne yapmalıyım?