Gerçek aşklar artık sadece filmlerde veya dizilerde ya da senin de söylediğin gibi hikayelerde yalanıyor. ben gerçekten bir insanın bir insanı kalbi için seveceğine inanmıyorum. her şey çıkar ilişkisine taktiklere dönmüş resmen. yani bir kişi sevginin tanımı bile yapamıyorken nasıl bir ömür aşık olabilir ki.
Hatta tam tersi asıl oralarda yaşanmıyor, bu fotoların hepsindeki sözde Aşk'lar doğru düzgün devam etmedi ve mutlu bitmedi.
Şimdi "e Aşk zaten öyle bir şeydir" denmesin, değildir efenim 😀, bu olsa olsa öğrenilmiş çaresizliktir.
Oğuz Atay bey de depresif ve melankoliktir efenim, yarım kitaba öyle kolay kolay devam edilemez. Mesela ben Tutunamayanlar'a devam edemedim edemiyorum, yarım kaldı. Bitiremediğim ikinci kitap olur kendisi. Diğerinin yazarı da nefes aldı diye bile yazan Dostoyevski 😂
O yüzden bu zihinlerdeki kalıntılar temizlenirse bal gibi yaşanır efenim...
E normal ama nefes aldı, sağa döndü, sola baktı, kapıyı kapattı banane arkadaşım konuya gelsene 🤣
Aşk'a inanmayın efenim, inanılacak bir şey değil o. Yani 10 puan vardır her halde bir yerlerde denmesin bence, 1 varsa ve ben bunu 2 yaparak yaşadıysam (sevme + ilgi duyma vs.) bu 10 da kesinlikle olabilir densin 😀
İlla bir şeye inanılmak isteniyorsa kara kedinin uğursuzluğuna ya da uçan inekler olduğuna falan inanılsın 😂
Biliyormusun insanlar ailelerinden alamadığı sevgiyi, göremediği sevgiyi aşk adı altında karşı cinsten arar oldu❗️ Bunun adına aşk diyor, hak etmeyene hak etmediği ilgiyi vede sevgiyi vermeye çalışıyorlar.
Benim gözümde gerçek aşk hala var. Gerçek aşkı tanımlamak gerekirse karşınızdaki kişiyi bütün kusurlarıyla sevmektir etrafınızdakilerin yok tipsiz, fiziği yok falan demesini takmamaktır. Karşınızdaki kişi size dünyanın tek kadını/erkeği hissiyatını veren kişidir yani bu iş tip, para, mal mülk değil falan ben ne anlatıyorum var işte aw doğru kişi elbet çıkar