Benim hayatımı bitiren bu adama ne yapmalıyım?

2. Evliligimizdi 300 gun idddet muddem dolmadigi icin imam nikahli evlendik sozler yeminler etti resmmi nikah yapicam diye neyse cocgumuz oldu siddete basladi anneme siddet bana siddet uyguladi cocugumu odalara kitledi yinede affettim cocugum icin sonra kaynanamda oturmaya basladkk yine psikolojik siddetler basladi beni zorla annemin yanina yolladi gitmessen seni akil hastanesine yatiririm dedi cocugumu 2 gunlugne kaynanaama birakip annemin yanina geldim sonra cocugumu kacirdi teller adresler degistirdi 1.5 sene cocuguma hasret birakti cocugun 42 gun yurtta kaldi zar zor aldim Şu an cocgum siinir krizleri gecirio banyoyu sevmio ne yasadi bilmiorum 18 yasina kadar devlet korumaasinda veleyati bende amaa vasi olarak annem bakiyor en ufak biseyde elimizden alicaklar ayrica cocugumun baba kaydi ilk kocamin ustunde ama benim ailem halen merhametli goruntulu aradiklarinda gosterioruz babannesine babasina ben evlenmeyi dusunmuorum ama hayatima yeni birisi girse bile cocugumdan olcam simdi siz soyleyin ben ne yapayim

Benim hayatımı bitiren bu adama ne yapmalıyım?