4 yıllık nişanlım beni bırakıp eski sevgilisine gitti . Bu kadar mı insanlara güvenilmez 😢?

4 yıllık nişanlım beni bırakıp eski sevgilisine gitti onunla da ilişkisi 2 ay sürdü ve köpekler gibi pişman oldu hala herkese beni sevdiğini çok pişman olduğunu değiştiğini söyledi yakın çevremde buna tanık olarak ona bir şans daha vermemi düşündü benim sevgim ona karşı hiç azalmadı sevdim hep kabul ettim bir şans daha verdim ama güvendim kırıldı bir kere içimde hep ya tekrar beni bırakırsa korkusu var. Bana Instagram şifresini verdi girdim direk o kızı engelledim zaten çıkarmış arkadaşlıktan ama ben engelledim ona da söyledim tamam dedi. O eski sevgilisinin ablası da benim nişanlımda ekliydi o kadını bile çıkardım ablasını sonuç olarak eski sevgilisiyle foto atar kadın filan içimde şüphe kalsın istemedim. Neyse az önce nişanlımın ınstagramındaki arama kısmına bakayım dedim aramada eski sevgilisinin ablasının profile bakmış aradım hemen niye baktın ablasına dedim o benim ablamdı hep dedi ben dedim ki sana bunu en baştan söyledim eğer aklında biri varsa bana gelme dedim oda sen niye ablasını çıkardın ki benim hesabımdan dedi çıkarırım dedim çıkaramazsın diye bağırdı sonra da si*****tir git dedi kapadı yüzüme telefonu 😢😢😢

4 yıllık nişanlım beni bırakıp eski sevgilisine gitti . Bu kadar mı insanlara güvenilmez 😢?