Nişanlım beni en yakın arkadaşımla aldattı. Kendimi çok kötü hissediyorum. Artık birine nasıl güvenirim?

Ben hâlâ inanamıyorum. Bu adam 6 ay benim peşimden koştu ya. Ben 23 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim o da 27 yaşında. Yüz vermedim diye peşimden aylarca koştu. Her şeyi yaptı ya sevgili olalım diye. Çok dürüst biriydi, en azından bana öyle gösterdi. Hatta bu kadar yakışıklı ve durumu fazlasıyla iyi olan biri neden benim peşimde bu kadar dolanıyor dedim kendime. Tamam bende güzel biriyim, yakışıyoruz ama insan ister istemez soruyor bunu çünkü az bir zaman değil ki koskoca 6 ay. 2 yıl önce de sevgili olduk. İlk sevgilimdi. Davranışları hoşuma gitti, sordum soruşturdum ve güvendim. Âşık oldum ona. Çok güzeldi her şey. Çok değerli hissettirdi, onun için vazgeçilmez biriymişim gibi davrandı. İlişki yaşamak istemiyorum diye bana saygı duyuyordu, konusunu bir kere bile açmadı. Evlenince yaşarız bile dedi. Evliliğe adım attık, nişanlandık ya. Sadece aşık oldum, sevdim, güvendim diye hak mıydı bu bana? Ve en yakın arkadaşımla muhteşem bir gece geçirmişler (!). Arkadaşım beni ikna ediyordu ona karşı. Düzgün çocuk, hâli vakti fazlasıyla yerinde, yakışıklı da nerden bulacaksın başkasını diyordu. Benden daha çok sevindi ilişkimize. Telefonunu gizlemiyordu, bir kere bile yalan konuştuğunu düşünmedim. Hiç şüphelenmedim ikisinden de. Enişte diyordu arkadaşım ya? Çok kötü hissediyorum. 1 haftadır ölü gibiyim. Evime kadar geliyor, açmıyorum kapıyı. Günde kaç kere arıyor, mesaj atıyor, ne özürler diliyor, çok pişmanmış. Ben kendime gelemiyorum. Çok kötüyüm. Ne yapacağım, bundan sonra nasıl güvenirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımla akşam yemeğine çıktığımız sabah yatmışlar, ve bunu arkadaşım muhteşem bir gece geçirdik diye anlattı, o kadar hoştu ki sabah mı akşam mı anlamadık dedi. Sabah yatmışlar ve yattıktan sonra sonra buluşmaya gelmiş resmen. Bunları bilmiyordum tabii ve en yakın arkadaşım da o akşam, nişanlımla yemek yerken aradı. Konuştuk kaç dakika, enişteme de selam söyle dedi. Bilseydim böyle olduğunu o yemek boğazımdan geçer miydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdığınız her şey için çok teşekkür ederim, tekrardan. Sizler fazlasıyla güzel, hoş ve nazik bir kalbe sahip insanlarsınız. Siz de, o güzel ve nazik kalpleriniz de asla incinmesin. Moralimi azıcık da olsa yerine getirdiniz. Çok teşekkür ederim. Güzel insanlarla karşılaşın her zaman. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın ❤
Güncellemeler
+1 yıl
Hamileymiş ve evleniyorlar. Hem evlilik hem de düğün telaşı arasında ev eşyalarıyla, düzenlemeyle uğraşmak zor oluyormuş ve bu yüzden bana teşekkür etti. O evin bahçesinden tutun alt katından üst katına her şeyi biz beraber seçtik ya. Hepsi bizim hayalimizdeki ev için seçildi. Bu kadar iğrenç bir insan olamaz. Ve utanmadan bebeğimiz kız olursa senin adını koyarız, davetiyeni de göndereceğim dedi. Dayanamıyorum Allah'ım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu düğüne de gideyim mi yani? Gerçekten düştüğüm durum, kırgınlık... Gözlerimden okunuyor ya. Ben bunları hak etmedim.
Nişanlım beni en yakın arkadaşımla aldattı. Kendimi çok kötü hissediyorum. Artık birine nasıl güvenirim?