Güzel kızım, senin için uygun biri değilmiş ve anlaşılan o ki saygı duymuyormuş. Gizli narsist olabilir tabi bu da bir ihtimal. Asla affetme karşına çok daha iyi biri çıkacak ve bu gün sadece kotu bir an olarak geçmişte kalacak. Hayat bu etme bulma dünyası. Fiziksel çekimler anlık zevkler için yıllarını yaktığına yanacak eğer affetmezsen ömür boyu kahrolacak. O karaktersiz arkadaşın da aynısını yaşayacak ve kimseye guvenemeyecek muhtemelen ve senden daha iyi bir arkadaşı olmayacak yalnız kalacak. Onunla da iletişimi kesmelisin. İlişki sana özgü olmalı iyi niyetin suistimal edilmiş ama çok şükür ki evlenmeden karşına çıkmış bu durum. her şey hakkında iyi ve hayırlı olsun bundan sonra ve kader seni acılarına karşılık en güzel şekilde ödüllendirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma iyi biri çıkacaksa da çıkmasın. Bu güvensizlikle zaten hiçbir şey olmaz artık benden. Ne yakın arkadaş, ne sevgili, ne eş. O kişiye de yazık. Asla affetmem. Bunu affetmeyi düşünmek bile iğrenç, midemi bulandırıyor. İkisiyle de iletişimi kestim ama bu adam pişmanım diye hâlâ peşimde dolanıyor. Evime gelmeler, mesajlar, aramalar hiçbirine cevap vermedim. Koşsun dursun, daha çook koşar zaten. Bu kadar üzüntünün içinde evlenmeden yaşamak şükür sebebim. Hayırlısı, belki de öyle olur ama güzel şeylerin karşıma çıkacağına inanmak çok zor. Şu an hayatımda güzel diye hatırlayacağım bir an bile yok çünkü. Bu kız benim çocukluğum, gençliğim, kardeşim yerine koyduğum kişi; diğeri de yıllardır sevdiğim adam. Geçmişe dair tebessüm edebileceğim, hatırlayınca gülümseyeceğim bir an bile bırakmadılar ki. Hak ettiğim bu değil, asla olamaz. Ne yazsam, desem olmuyor. Gözlerim hep dolu dolu, ağlıyorum. Cümle kurmak istiyorum ağzımdan tek kelime çıkmıyor, yine ağlıyorum. Çok acıtıyor bunlar.
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum aynısını 20 yıllık kuzenim tarafından yaşadım gülüm, herşeyi siliyorsun bir süre buz gibi oluyorsun ama öyle güzel insanlar geliyor ve o toksik insanlar öyle bir gidiyor ki sen çok aşırı güçlü karaktere sahipsin. Yazımından belli. Bu süreci atlatacaksın çünkü aynısını bende yaşadım kolay olmuyor ama sonunda senin güvensizlik ile ilgili tüm şüphelerini ortadan kaldıracak harika insan çıkıyor. Rabbim ayağına taş değdirmesin sağlıklı mutlu bir ömür versin. Onların da karma peşini bırakmasın.
Soran+1 yılSize de üzüldüm ama şu an yazdıklarınıza göre gayet güzel bir durumdasınız, ne kadar olursa. İnşallah bende sizin gibi olabilirim. Çok teşekkür ederim, sizin de çok güçlü bir karakteriniz var atlatabildiğinize göre. Biraz toparlanayım, en azından konuşurken ağlamayı bıraktığım zaman derslerime, kariyerime odaklanacağım inşallah. Ben Tıp okuyorum biliyor musunuz? Ne kadar da severek okuduğum bir bölümdü. Keşke hiç hayatıma girmeseydi de şu kalan bir yılımı bunları hiç yaşamadan bitirip, mezun olabilseydim. Her ne kadar mezun olmak çok zor gelse de şu an, hayallerimin peşinden koşacağım. İnsanlara faydalı biri olacağım. Onları da Allah'a havale ettim. Bana yaşattıklarının aynısını yaşasınlar. Kaç gündür üzüntüden nefes alamıyorum, bu acı hissi tadıyorum ya onlar da tatsın. Bir an bile tebessüm edemesinler, akıllarından çıkmayayım. Çünkü ben bu haldeyim. Tebessüm bile edemiyorum. Durup durup düşünüyorum sadece. Allah sizin de ayağınıza taş değdirmesin, siz de sağlıklı bir ömür geçirin. Bu güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılSiz de, çok teşekkür ederim ❤
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten okudukça benim sinirlerim bozuldu gözüm yaşardı sinirden yüzsüz arsız kepazeler ne diyeceğimide bilmiyorum çok zor bir durum bu devirde çoğu kişi bozulmuş bir kez daha hatırladım kimseye güven olmayacağını burada suçlu siz değilsiniz üzülmesi gereken de siz değilsiniz aslında ama şimdilik acı çekiyotsun zorda bir sürec ama alışacaksın ve eskisi kadar acı hissettmeyeceksin ve tecrübe olacak ki bence kurtulduğun için onlardan şükür etmelisin hayatından pislikler gitmiş temizlere yer kalmış vardır her şerde bir hayır ve kötülük eden kötülük bulur merak etme kimsenin ahı kimsede kalmıyor ailene veya yakınlarına anlatıp destek alman gerekli bence vede onlardan intikam al ve iki çift lafını söyle için soğusun ve yolunu ayır insanlar çok değişken ahir zamanda özellikle insanın yeri geliyor ailesi düşmanı gibi zarar verebiliyor kardeşin bile ihanet edebiliyor 20 senelik hayat arkadaşın ihanet edip öldürebiliyor seni ya da 9 ay karnında taşığın cocuğun para için katilin olabiliyor ruhen veya bedenen kardeş gibi büyüdüğün arkadaşîn seni kıskanıp yerini kapmaya sana zarar veremeye çabalayabiliyor 30 senelik komşular bile birbirini dolandırıyor kısaca bu devirde kimseye gereğinden fazla güvenmeyeceksin fazla özel hayatına dahil etmeyeceksin sevgilin varsa arkadaşın olmayacak arkadaşın varsa da sevgilin insanlar iki yüzlü herkesde çoklu kişilik var
111 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel ve doğru yazmışsınız öyle. Teşekkür ederim ❤ Evlenmeden gerçek yüzünü görmek şükür sebebi, diğerinin de aynı şekilde. Sizde vicdan var da gözünüz yaşarmış, empati yapmışsınız. Kaç yıllık çocukluk arkadaşım da utanıp sıkılmadan karşıma geçip ballandıra ballandıra anlattı. Nişanlım da utanmadan onunla yatmış. İnsanlar gerçekten çok değişik. Ben Allah'a havale ettim. Bana yaşattıklarının aynısını yaşasınlar. Tek bir an dahi tebessüm edemesinler. Bu kadar kırıldım, incindim ağladım, üzüldüm. Onlar da yaşasınlar, ne hissettiğimi anlasınlar. Ben Tıp okuyorum ve bu saatten sonra nasıl mezun olacağım, derslerime odaklanacağım bilmiyorum. Beni böyle bırakıp gittiler ya asla hakkımı helal etmiyorum. Bir enkaz bıraktılar arkalarında ama inşallah topralanacağım. Ne kadar insanlara bir daha asla güvenmeyecek olsam da en azından hayallerimi gerçekleştirip mutlu olacağım * ilk biraz daha üzüleceğim. Sonra da yoluma bakacağım inşallah.
- +1 yıl
Senin bir umudun var ve sımsıkı sarıl hic kimse önününü kesemesin arkadaşın bir yılanmış seni kıskanıyormuş daha büyük zararlar vermeden kurtulmuşsun neyse ki hatta hayatındaki kişininde gercek yüzünü göstererek işine yaramış iyilik yapmış aslında kötülük yapacağm derken alsın tepe tepe kullansın başına çalsın kıtlığı yok birisi gider daha iyisi gelir sana her şeyi unutturabilecek
- +1 yıl
Bu videoyu da izlemeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılKaderde ne var bilmem ama bu saatten sonra kimseye güvenmem. Güvenilecek insan da karışma çıkmasın. Güven sorunumdan dolayı ona da yazık olur.
İzleyeceğim, teşekkür ederim ❤- +1 yıl
Tabii ki önce toparlanman lazım ama kendine saygısını yitirmiş aciz psikolojisi normal olmayan varlıklara gereğinden fazla takılma onlar kaybetti
Soran+1 yılHaklısınız, teşekkür ederim ❤ Çok sağ olun ❤
- +1 yıl
- +1 yıl
Ailenin haberi vardır artık herhalde bu durumdan ailenden yardım iste anlat ve önüne bak tıp okuyorsun dahası var mı onlara ihtiyacın yok daha iyi bir hayat seni bekliyordur eminim ki ama dersin ki ben dayanamıyorum bir bedel ödetmek istiyorum o metres parçasına adam tutup dövdürtürsün araba ile carparsın olur biter özgüven üf olur ya da çocuk doğduktan bir süre sonra bir metres sokarsın koynununa sevgili kocasının zaten meraklısı o cok güvendiği zinadan çıkan ahkam kestiği çocukla ortada kalır kara dul gibi
- +1 yıl
Ve sen onunla neden muhattap oluyorsun zaten benim artığımla yetin de rezil et cevresine
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilim olmadı 18 yaşındayım üniversiteden mezun olmadan önce düşünmüyorum geçen sene yakın kız arkadaşım düşmanı olduğu kız arkadaşıyla barışıp beni sattı kendimi gerçekten çok değersiz hissettim onu bir kız kardeşim olarak görüyordum bana karşılık sattığı kız arkadaşı ona bir sürü şey yaptı nerdeyse hastanelik etti kız özür bile dilemedi barıştılar arkadaşımı gördükçe dövesim geliyor kendimi gerçekten çok zor tutuyorum sizde ne nişanlınızı nede en yakın arkadaşınızı ikisinide affetmeyin Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri gibi röportaj verin en yakın arkadaşınız Leyla karakteri gibi dayak istiyor elinizde bir fotoğraf video WhatsApp yazışmaları gibi birşeyler varsa ailelerinize tanıdıklarınıza gösterin rezil olup sokağa bile çıkamasınlar ve güçlü olduğunuzu gösterin kudursunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılSize çok üzüldüm ama en azından gerçek yüzlerini görmüşsünüz. Asla affetmem zaten. Hayırlısı artık bakacağım duruma göre. Yazdıklarınız için teşekkür ederim ❤
Cevap sahibi+1 yılİnsanoğlu nankördür nerde abuk subuk beş para etmez insan var onları sever rica ederim
Soran+1 yılDoğru, çok nankörler çok.
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
Canım benim şok oldum şu an yazdıklarını okuyunca hatta bir an gerçek mi acaba falan dedim öncelikle yaşadığın durum gerçekten çok ağır atlatılması zor bir durum
Adalet topaldır Ağır yürür ama ergeç varır istediği yere demişler
Allah’ın adaletinden Sual olmaz sen Allah’a bırak ve ikisinin de nasıl kahrolacağını seyret
Ama ben senin yerinde olsaydım o kızı mah ederdim o kızın açığını bulur onunla vururdum hatta bu olayı herkese anlatırdım ikisinide rezil ederdim böyle bir şeyi kaldıramazdım en azından intikam alırdım
Burada kötü hissetmesi Gereken sen değilsin o iki aşağılık
Dilerim yaşattığını yaşamadan ölmezler dilerim senden helallik almadan da ölmezler ya böyle pislikleri gerçekten mahvedeceksin
Hak ediyorlar01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef gerçek. Durumlar karışık aslında. Bu kız benim çocukluktan beri tanıdığım en yakın arkadaşım. Ailesi beni kızları gibi görür, çok iyi insanlardır. Yaşları da var. Ailemle de arkadaşlar. Kıyamadım ailesine. Benim ailem öğrense ikisini de rezil eder. Babam zaten çevresi olan hali vakti fazlasıyla yerinde olan biri. Onları bir güzel rezil eder ama daha haberleri yok. Bu halimi görseler bir haftadır niye bize söylemedin derler. Onlar da çok üzülür. En azından biraz sindirmem lazım, ne kadar olursa. O zaman söyleyeceğim. İntikam almayı da hak ediyorlar ama ben onlarla ilgili hiçbir şey yapmak istemiyorum. Eninde sonunda bana yaşattıklarını yaşarlar. Allah'a havale ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılŞaka mı lan bu bütün güncellemeleri okudum ne karaktersiz insanlarmış lan bunlar kendini üzecek bir gram bir şey yok iyi ki kendine dokundurtmamışsın bak nasıl da şerefsiz biri olduğunu gösterdi. Sen çok çok doğru seçimler yapmışsın ve mutlu olacaklar mı zannediyolarmış kendini. Özellikle o karıdan tek tek çıkacak senin ah'ın. Ben bu yüzden insan hep yalnızdır, Tek dostu kendisisidir diyorum her zaman. Kıskanç olunca gözümüzden bile sakınınca bizi özgüvensizlikle suçluyorlar ama hayatın kanunları ortada. Ve o hayatın yazılı olmayan bir kuralı daha vardır. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Senin için artık acıyla değil de intikamla sinirle tutuşmuştur. O yüzden şunu çok iyi bil asla ama asla mutlu olamayacaklar. Zamanla o karı senin seçtiğin mobilyalardan eşyalardan şikayetçi olacak neden başkasının zevkleri içerisinde oturuyorum diyecek o hamilelik bir geçsin o karı bile gelir kapına özür dilemeye senin ahını aldım lütfen beni affet diyecek asla affetme yılanı. Yani bugün üzüldüğün şey aslında senin kurtulduğun iğrenç yaratıklar ve bu yaratıkların hepsi kapına gelecek hiçbiri mutlu olamayacak asla ve asla kimsenin ahı kimsede kalmaz. Üzme o tatlı canını en iyilerine layıksın Allah'ın sevdiği kuluymuş sonanda kurtarmış seni. Yaşadıkların çok zor ama sen çok daha mutlu olacaksın bu görülebiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
eklemeyi unutmuşum aralarında anlaşmazlıklar çıkacak ve asla mutlu olamayacaklar.
+1 yılBen herzaman ilişkilerde sınırlı olmayı savunan biriyimdir. Çevremdekilere bakıyorum da nişanlısıyla en yakın arkadaşını tanıştırıyor, sohbet muhabbet falan. Çok geniş bir davranış biçimi. Varsayalım ki ikisi de mukemmel insanlar ve asla kötü gözle bakmayacaklar. Ne olursa olsun ilişkilerinde sınır koyamayacak olanlar bu şüpheyle yaşayacaklar.
Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm. Belli ki arkadaşınızın gözü mutluluğunuzdaymış. Nişanlınız da buna dünden razı olunca...
Karar sizin tabi ama olurda barışsanız bile mutlu olamazsınız. Hakkınızda hayırlısı.🌺🌷
18 Yorumla
Soran+1 yılBen de sınırları savunan biriyim. Yazdıklarım aklınızda nasıl canlandı bilmiyorum ama öyle yakın bir durum yoktu arkadaşım ve nişanlım arasında. Ben nişanlım veya arkadaşımla berber bazen oturduğumuz sınırlarımız olan sohbet muhabbet ortamı. Laubali bir davranış, konuşma yoktu. Yakın arkadaştan öte küçüklükten beri kız kardeşim yerine koyduğum kişi olduğu için enişte derdi. Yoksa öyle bir yakınlık söz konusu bile değil. Hatta bu yüzden bu kadar düşünüp duruyorum. Nişanlımla yalnızken, arkadaşımla yalnızken veya üçümüzün olduğu bir ortamda şüpheleneceğim en ufak bir şey var mı diye düşünüyorum. En ufak bir şey yok. Bu beni daha çok kahrediyor. Bu yüzüden sindiremiyorum olanları. Benim için her konuda sevinen biri gibi davrandı arkadaşım. Nasıl şüphelenirim? Bizim ailelerimiz bile kaç yıldır tanışıyor ya nasıl aklıma gelsin? Asla barışmam da affetmem de. Midesiz ve geniş biri değilim şükür ki. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim ❤
- +1 yıl
Kırdıysam özür dilerim. Öyle diyorsanız öyledir. Keşke insanlarda birazcık onur ve şeref olsa. Nişanlınızdan çok kız arkadaşınızın yaptığı sinirime dokundu. Kolaylıklar diliyorum🌺💕
Soran+1 yılYok kırmadınız ben sadece aklınızda sınırları olmayan biri gibi yer edinmek istemedim, özür dilenecek bir durum yok. Rica ediyorum beni yanlış anlamayın, durumumuzu anlatmak için yazdım ❤ Onur da şeref de utanma da yok bazılarında, tecrübe etmiş oldum. Yoksa kim kardeşim dediği kişinin nişanlısıyla yatar ki? Sinirinize dokunmakta çok haklısınız. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Sağ olun ❤❤
- +1 yıl
Rica ederim.🌺
- +1 yıl
Tekrar merhaba,
Güncellemenizi okudum. Üzülmemeni söylemek zorundayım çünkü kimse bir başkasının hayalleri uzerine yuva kuramaz. Elbet bir gün hilelerle kurduğunu zannettiği o aile birliği tepe taklak olacak ve her ikisinin de aklına siz geleceksiniz. Allah kimsenin gözyaşının hesabını karşılıksız bırakmaz. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. 🌷
Soran+1 yılMerhaba. Üzülüyorum ve elimden başka bir şey gelmiyor. Çok kırgınım, o kadar kırgınım nasıl anlatsam bilmiyorum. Çok zorlanıyorum. O kadın mutlu, resmen mutlu. Benim gözlerimden bile ne kadar üzgün olduğum anlaşılırken o çok mutlu. Bu adam da hâlâ kendini affettirme peşinde ve iğreniyorum artık. Her şeyi tek tek anlatmama rağmen hâlâ evime gelecek yüzü nasıl buluyor aklım almıyor. Seviyorum, aşığım diyor hâlâ. İğrenç. Ben Allah'a havale ettim ve inşallah da asla mutlu olmasınlar diyorum ama aklıma o günahsız bebek gelince de diyemiyorum bile. Onun ne suçu var ki? Ne desem olmuyor artık. Hayırlısı olsun, teşekkür ederim yazdıklarınız için.
- +1 yıl
Rica ederim. 💞
Yapmanız gereken şey zor olsa da basit, o kişileri düşünmemek için farklı meşgaleler edinin. Hatta yerinizde olsam kısa bir süre şehir değiştirirdim. Unutmanın en kolay yolu uzaklaşmaktır.
Soran+1 yılŞehir değiştirmek istiyorum ama hiç hevesim yok. Sıfırım yani. Biraz düzelsem ülke değiştireceğim hatta. Hayırlısı artık.
+1 yılOkurken dahi gözlerim doldu.. bu sadece bir aldatma değil ihanet hem de iki taraflı çok üzüldüm... ama dolu tarafından bak evlenmeden anladın , gördün yuva kurmadan.. ya çocuğun olsaydı işte o zaman daha a Zor bir hâl olurdu.. kurtulmussun birine sadaka ver şükür et.. iyilerler karşılaştırin rabbim seni
13 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarınız için çok teşekkür ederim ❤ Aklıma gelmeyen durum başıma geldi ya sindiremiyorum işte... Tek şükür sebebim evlenmeden öğrenmiş olmam. Allah kurtarmış. Onlar da birbirini bulmuş. İkisinin de kişiliği birbirinde kötü, bunu anladım. Biraz iyi olayım, toparlanıp sindireyim sadaka ne ki? Hem sadaka verip hem kurban kestireceğim. Amin, cümlemizi inşallah.
- +1 yıl
Amin canım benim... İyi olursun inşallah..
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤ inşallah.
+1 yılYapacağın tek şey var ikisine de yol vermek. Arkadaşında da ne mide varmış, insan arkadaşının nişanlısıyla yatar mı? Hadi arkadaşın midesiz, nişanlına sıvaştı ama nişanlına ne demeli oda dünden razıymış. İkisine de yol ver ve kendi hayatına odaklan, emin ol en büyük intikam budur.
13 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim, nişanı da yüzüğü de attım. Haklısınız vallahi. Çok genişler, çok. Keşke bunu tecrübe etmeseydim. Ama hayırlısı.
- +1 yıl
Allah'tan evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün. Zararın neresinden dönersen kârdır.
Soran+1 yılHaklısınız, buna da şükür.
+1 yılÇok kötü bir durum ya gerçekten. Artık onun yüzünden hiçbir erkeğe hiçbir insana güvenin kalmayacak çok iyi anlıyorum seni. Artık bu saatten sonra yoluna bak hiçbirşeyi takma kafana yuva yıkanın yuvası olmaz zaten merak etme eninde sonunda onunda yuvası yıkılacak. Kimsenin yaptığı şey asla yanına kalmaz sen üzülme değmeyecek insanlar için...
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kız çocukluğum, gençliğim, kardeşim dediğim biriydi. Bu adamı da sevdim güvendim yıllarımı da kalbimi de verdim. Bu ihanet yüzünden 1 hafta öncesi de dahil çocukluğuma, gençliğime ait her anımı unutmak istiyorum. Benim eskiye dair güzel hatırlayacak neyim kaldı ki? Sadece güvenimi de değil anılarımı da çaldılar. Nasıl dayanacağım, toparlanacağım bilmiyorum. İkisini de Allah'a havale ettim. Ben insanlara güvenmeyi artık hayal bile edemem zaten.
- +1 yıl
İkisine de yazıklar olsun gerçekten. Sevgilinde en az o kız kadar suçlu ama o yüz vermeseydi kuz kimseden yüz bulup ona yaklaşamazdı bile. Demekki sevgilinde aldatmaya meyilli birisi..
Soran+1 yılYazıklar olsun. Önceden olan, mesajlaşma, konuşma, buluşma durumu yok. O sabah ne olmuşşa olmuş. Kız evine gitmiş işte... Devamı da zaten ortada, yatmışlar. Anlamadım, hâlâ anlamıyorum, aklım almıyor ki bu durumu. Nasıl yaptı bilmiyorum. Ben onun gözlerine baktım ya. Sevgisini hissettim. Yalan değildi ki bunlar. Evime kadar geliyor açmıyorum kapıyı zaten. Artık o kadar mesaj, arama ama hiçbiri değiştiremez bu olanları... Ben hak etmedim bunları.
Soran+1 yılOlmuşsa *
Çok üzüldüm insanların ne kadar adi olduğunu öğrenmek ve artık kimseye güvenememek çok zor ama üzülme biliyorum üzülmemek mümkün bile değil gibi ama herkes yaşattığını yaşar buna inan.. sakın artık ağlama güzel gözlü kız ♡ Evlenmeden nasıl bir insan olduğunu öğrenmiş oldun güzel tarafından bak.. insanlar çok güzel numara yapiyolar😪
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarınız için çok teşekkür ederim ❤ Bir haftadır ağlıyorum ama hala dün gibi yaşananlar. Çok kötü hissediyorum. En ufak bir düzelme yok bende. Ağlamadığım nadir anlarda da anıları hatırlayınca tekrar ağlıyorum. Çok acıtıyor bunlar. Numara demek az kalır. Kelimeler kifayetsiz. Ne desem onların yaptıklarını anlatamam. Nefes alamadığımı hissediyorum çoğu kez, boğazım düğümleniyor konuşurken, gözlerim dolu dolu hep. Allah'a havale ediyorum.
Soran+1 yılBen gerçekten dayanamıyorum. Ağlamaktan öleceğimi hissediyorum bazen.
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. İkisini de mükemmel insnalar olarak anlatmışsın ama bence mutlaka bir yerde farkettirmiş olmaları lazım ya. Arkadaşının sana karşı inanılmaz bir kıskançlığı varmış, sırf seni sindirmek için çaba göstermiş resmen ne kadar kötülükle doluymuş içi. Uzun da sürmüş ilişkin umarım atlatabilirsin, çok kötü hissediyorsan yazabilirsin bana
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır, en ufak bir şüphe bile duymadım. Biri benim beraber büyüdüğüm en yakın arkadaşım ya nasıl şüphelenirim? Diğeri de aylarca peşimden koşan adam. Bana sözde sırılsıklam aşık olan adam. Hep değerli hissettirdi, bensiz bir hafta kalsa ne kadar özlediğini kendi gözlerimle gördüğüm adam. Bana bakarken gözleri gülerdi ya. Nasıl anlayıp, şüphelenirim? Bir an bile aklıma gelmedi. Arkadaşımın bu kadar kötü, mutluğumu kıskanan biri olduğunu bilmiyordum. Utanmadan onunlayken ne kadar güzel anlar geçirdiğini anlattı, yüzüme bakarak. Ailelerimiz tanışıyor ya bizim, yıllardır. Nasıl atlatırım bilmiyorum... Fazlasıyla kötü bir hismiş. Bunu yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Soran+1 yılYüzüme söyledi, utanmadan sıkılmadan. Söyleyemem ki onlara. Beni kızlarından ayırmayan insanlardı. Yaşlı insanlara bunu nasıl söylerim?
- +1 yıl
İçi çok kötüymüş. Nişanlın da çok suçlu ama arkadaşın planlı programlı yapmış. Hemen atlatamazsın canım çok üzgünüm içinden atana kadar yaşa acını bir süre. Ama sonra kendi dünyanı başına da yıkma, yeni bir dünya yarat kendine onlar güvenini kırdı diye herkes güvenilmez diye bir şey yok. Ben de yaşadım inancımı kaybetmedim ve yanılmadım
Soran+1 yılBu kadar kötü biri olduğunu bilmiyordum. Resmen mutluluğunu kıskanmış, halbuki en çok sevinen oydu benimle, çok güzel oynamış. Onun planlarına alet olmak zorunda değildi ama olmayı tercih etti. İkisi de birbirini bulmuş sonunda. Hak ettikleri gibi. Allah kurtarmış beni evlenmeden. Bu kadar kötü hissin yanında şükür sebebi bu durum. Şu an herkes güvenilmez gibi geliyor ama geleceği bilemem, hayırlısı. Güvenmeye niyetim de yok, ihtiyaç da duymam umarım. Teşekkür ederim ❤
- +1 yıl
Hayatta her şey var. Bunu hakettim mi dememelisin o yüzden. Herkes hakettiğini yaşamıyor dünyada. Bunun da üzerinden zaman geçince hafifleyecek unutacaksın anı olarak kalacak sende ders almış ve güçlenmiş biri olacaksın. Bunlar benim görüşüm. Daha iyi olmanı dilerim. Dediğim gibi konuşmak istersen dinlerim
Soran+1 yılİnşallah azıcık da olsa unuturum, çok imkansız geliyor ama bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim, çok sağ olun ❤
- +1 yıl
Unutursun, sünger çekebildiği kadar su çeker fazlasını almaz, insan günlerce aralıksız üzülemez. Ara ver sende üzülmeye🙂 bugünden başla kendini mutlu etmeye kafanı başka şeylerle meşgul etmeye. burada bana en çok dokunan hikaye oldu açıkçası kendim yaşamış gibi hissettim. Rica ederim, üzülmeyi bırakıp gülümsemelisin biraz💕
Soran+1 yıl1 haftadır hiç iyi değilim. Hâlâ utanmadan kapıma geliyor arıyor mesaj atıyor ya resmen güldürüyor beni, rezilliğe bak. Her dakika nasıl oldu diye düşünüp duruyorum. Tanıştığımız ilk andan itibaren 1 hafta öncesine kadar onun ve arkadaşımın hareketlerini, davranışlarını düşünüyorum. Ayrı ayrı ve beraber. Ama yok Allah kahretsin ki yok. En ufak şüphelendiğim bir şey yok, olmadı. Nasıl bunu yaptılar hâlâ anlamıyorum. Düşündükçe kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Ben Tıp okuyorum ya. Derslerim var benim, nasıl odaklanırım bilmiyorum. Nasıl mezun olurum bilmiyorum ya. Her şeyi mahvetti ve beni böyle yalnız başıma bırakıp gitti, gittiler. Kabullenmek, sindirmek çok zor. Bu his çok kötü. Neden başıma geldi diye isyan edecek oluyorum ama vazgeçiyorum. Vardır bir hayır diyorum. Ama hazmedemiyorum bu ihaneti. Anlatacak kelimem de cümlem de yok. Öyle bir durumdayım.
- +1 yıl
Bunları düşünmekte çok haklısın yaşanan olay hiç hoş değil hafifletilir yanı yok. Ama düşündün bitti, bir haftadır içinden çıkamadıysan daha çıkamazsın. Böyle kabul etmek gerek. Arkadaşın kıskanmış, nişanlın da baştan çıkmış demek ki iradesi güçsüzmüş. Bunu böyle kabullenmelisin hayatta her şey var. Seni sevdiğini düşünüyorum ben ama seviyor diye yanlış yapmayacak diye bir şey yok maalesef. Nefsine yenik düşmüş. Sevmiş güvenmişsin zamanını vermişsin bunu haketmemişsin bu çok acı. Ama bu acının altında ezilip ezilmemek senin elinde. Bunları düşünmek sana bir fayda sağlamayacak. Senin için fayda sağlayacak olan şeyleri yapmalısın. İstersen konuş kendi kendini yiyeceğine içindekileri dök. İstediğini yap ama bence bir haftalık kendinle olan halvetine ara ver belli ki iyi gelmiyor
Soran+1 yılSeviyor seviyor da artık bu saatten sonra sevgi kurtarmaz. İradeli olsaymış o da, ne o ne ben bu halde olurduk. Ki ona üzülmüyorum bile. Koşsun dursun peşimden. Öğrendiğim anda her şey bitti benim için. Yazdığınız her kelimede çok haklısınız, teşekkür ederim ❤ İyi gelmiyor, haklısınız. Toparlanmam ve ailem bir şeylerden şüphelenmeden anlatmam gerek. Yoksa onlar da çok üzülür.
- +1 yıl
Ailene ne kadarını anlatırsın sen daha iyi biliyorsun. Ben olsam nişanlıma da içimi dökerdim, sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın umarım daha iyi olursun. Ben daha acı şeyler yaşadım geçmez sanmıştım ama geçiyor. Ağlasan da geçiyor ama kendine daha fazla eziyet etmiş oluyorsun. Sonra her halükarda gülüyorsun emin ol. Güçlü dur
Soran+1 yılOnunla konuşmamı hak ediyor mu ki? Konuşup da ne anlatayım? Ne hale geldiğimi mi anlatayım? Bana neler yaşattığını gözlerime bakınca anlar zaten... Bundan ötesi var mı? İçimi dökmedim ama yüzüğü çok güzel tutuşurdum eline. Dinlemedim bile, onu dahi hak etmiyor. Size de çok üzüldüm. Hep mutlu olun, azıcık bile olsa asla incinmeyin ❤ Hayat hep gülsün size inşallah.
Soran+1 yılRica ederim, iyi akşamlar ❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yaşadıklarımı yasamissin çok sevdiğim arkadaşım olmasada aldatildiktan sonra asla kimseye guvenemiyorsun bu hissi atlatmak imkansiz gibi bişi ne kadar istesemde sevemiyorum çıktığım kişilere şüpheyle yaklaşınca diğer hislerinin zamanla kaybediyorsun sevemiyorsun ve son olarak hissizlesiyorsun kalbine ve aklına yerleşen ukte gitmek bilmiyor Allah yardımcın olsun.. 🙏
03 Yorumla
Soran+1 yılBoğazım düğüm düğüm. Ağlamaktan nefes bile alamıyorum. 1 haftadır ölü gibiyim. Tebessüm etmeyi unuttum şu kısacık zamanda. Güvenmek de sevmek de imkansız artık bana. Sevdiğim için öyle pişmanım ki. Hak etmedim bunları. Asla hak etmedim. Sizin adınıza da çok üzüldüm. İnşallah şimdi daha iyisinizdir ❤
Cevap sahibi+1 yılİyi olmaya çalışıyorum küçük bişi gibi görünen bı his gerçekten çok önemliymiş güven herseymis onu anladım umarım sizde çabuk atlatirsiniz 🙏
Soran+1 yılUzun vadede atlatamam eminim de, hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.
+1 yılCok zor bir durum. Allah sabir versin. Öncelikle acını yaşa, güçlü kalmaliyim falan deme. Sonra yavas yavas gececek her sey. Kendini mesgul et sürekli ve cok yalniz kalma.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin, çok teşekkür ederim. Şu an sadece yalnız kalmak istiyorum. Geçmesi mümkün değil ki? Ben bunları hep dün gibi hatırlayacağım. Ailemle bile görüşmek zor geliyor. Kendimi iyi hissedince yalnız kalmamaya onlara anlatmakla başlayacağım, bilmiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Arkanı dön, hatayı kendinde arama sakın.. karakter yoksunuymuş ikisi de, ikisini de hayatından çıkar. Yoluna devam et ablacım. Sakın üzülme de. Dua et ki evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü…
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatımdan çıkardım da birisi hâlâ peşimde. Böyle bir yüzsüzlük yok yani. Pişman olduğuna inanıyorum ama iş işten geçti. Daha çok koşar peşimden. Midesiz ve geniş bir insan değilim çok şükür. Bu kadar kötü bir olayın içinde şükrettiğim tek şey bu gerçekten. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ❤
+1 yılKız arkadaşın durup duruken mi anlattı nasıl öğrendin kolay değil bunu öğrenmek biri en yakın arkadaşın çünkü gozun kapalı inanırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılYok, onunla yattıktan sonraki gün buluştuk. Ben bilmiyorum tabii. Yakın arkadaşımla her zamanki gibi buluşuyoruz işte, öyle düşündüm. Geçti karşıma pişkince anlattı dün nasıl beraber olduklarını. Nişanımı, ilişkimi bozayım diye anlattı niye anlatsın yoksa. En yakın arkadaşı geçtim biz çocukluktan arkadaşız ya biz beraber büyüdük. Benim sadece abim var kız kardeşim yok, ablam yok. Ben onu kız kardeşim yerine koydum ya? Bu yapılır mı? Planlı programlı yapmış her şeyi. Mutlu olmam mı zoruna gitmiş herhalde. Halbuki benim adıma en çok sevinen oydu, en azından rol de yapmış olsa öyle davrandı. Düşmanıma bile yapmam bunu.
- +1 yıl
Çok acı bende yaşamış gibi üzüldüm Allah yardımcınız olsun sakın affetme af edersen hata edersin yine yapcaklar pişkinlik bu gelip anlatması 🥹😭akıllı kızsın sen affetmeyeceğini düşünüyorum
Soran+1 yılAffetmem, ölecek olsam tek kurtuluşum affetmek olsa yine affetmem. Ben bu kadar midesiz, geniş, arsız, yüzsüz, utanmaz, kör âşık değilim. Ne affedeceğim? Allah'a havale ettim. Bana bir tebessümü çok gördüler ya aynısını yaşasınlar. Ne hâle geldiğimi, ne hissettiğimi bilsinler. Bunlar çok fazla ya. Ben 1 haftadır ölü gibiyim, bir tebessüm bile edemiyorum. Reva mı bu bana? Ne suçum vardı ya benim? Güvendim diye mi suçlu oldum? Yoksa sevdim diye mi?
- +1 yıl
Cok şükür😅evet guclusun sen Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılAmin, çok teşekkür ederim ❤
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazık nasıl iğrenç yaratıklar var bir kez daha inanmış olduk… Allah yardım etsin ikisini de sil hayatından iğrenç insanlar ya
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ediyorum. 1 haftadır aralıksız ağlıyorum, nefes bile alamıyorum ya. Bir kere bile tebessüm etmek, gülümsemek nasip olmasın. Beni bu kadar üzdüler ya aynısını yaşasalar bile içim soğumaz. En güvendiğim iki insan, nasıl bunu düşündüler, yaptılar aklım almıyor.
Soran+1 yılAmin. Allah'a havale ettim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkili iliskilere hos geldin insan asla tek eşli değildir bunu öğrenmiş oldun biraz kotu tecrübe olmuş ama alışırsın
014 Yorumla
Soran+1 yılAma insan tek eşli olmalı. Ben kimseye bunu yapmam, yapamam. O kadar geniş biri değilim. Çok berbat hissediyorum.
Soran+1 yıl23 yaşındayım ama yine de bu tür midesizlikler için küçüğüm, haklısınız.
Soran+1 yılİnşallah size hak verecek birini tanımam. Zaten bir insana bile güvenmem bu saatten sonra.
- +1 yıl
maalesef arkadaşım bende kotu tecrübeler yaşadım anlatmakla bitmez maalesef ama şu gerçek insanlar tek eşli degil sende dahil belki bilmiyorsun henüz evlendiğinde sadece aldatmayı yatmak olarak düşünme en uçağından büyüğüne karşındakine dürüst olmadığın yalanlardan dahil aldatmaktir bu sonra eşinle paylasamadıgın bir çok konuyu bir başkası karşına çıkacak ve sende o seklide aldatacaksin belki bedeninle degil ama beyninle düşüncelerinde
Soran+1 yılDoğrudur, ne diyeyim. Ben o kadar çok sevdim ki yazdıklarınızın hiçbirini yapmadım. Gözüm ondan başkasını görmedi. O da bana böyle davranıyordu. Her zaman çok değerli hissettirdi, böyle seven birini çevremde hiç görmedim ama yalanmış. Meğerse ne kadar değersiz hissettirebilirim diye çabalamış.
Soran+1 yılAnlamamışlar hiç. Empati bile kurmamışlar ya bunu yaparken. Nasıl hissederim, ne hâle gelirim diye düşünmemişler.
- +1 yıl
Tek eşli ve namuslu insanlar var kardeşim. Bu dünya ilahi adaletin ilahi enerjinin yönettiği bir dünya. İyi insanlar ve kötü insanlar var. Kardeşim kötü insanlara denk gelmiş. Ve sen erkeksin sırf erkeksin uçkuruna sahip çıkamıyorsun diye şu an bu kızı şu şekilde kandırmaya hakkın yok.
- +1 yıl
Bu dünyada Yaradan'dan izinsiz bırak kötülük iyilik bile olmuyor. Koskoca evrende milyarlarca insan var ve hepsi de aynı değil.
- +1 yıl
Herkes için geçerli değil kanı bozuk olanlar çok eşli
- +1 yıl
@cileksarisi kimseyi kandırıyorum niye kaldırayım öncelikle aldatmak sadece seks anlamındaki oluyor sanıyorsunuz sen eşini sevgilin ufak ya da büyük yalanlarla aldatmiyormusun bu kadar saf sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmayın lütfen hayatin gerçeği bu
İllede seks yaparak aldatilmiyor insanlar ailene yalan söyleyip aldatiyorsun esine küçük ya da büyük yalan söyleyip aldatiyorsun bunu kastettim yoksa kimse çukuruna sahip olup olmaması kendi problemi - +1 yıl
Beyefendi insan asla tek eşli değildir demişsiniz. O yüzden böyle bir yorum yaptım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayata hoş geldin. Ayağa daha sağlam basacaksın acın dindikten sonra
114 Yorumla
Soran+1 yılHoş bulmadım ama... Bu acı nasıl diner bilmiyorum, aklım almıyor. Bir insana bile artık güvenemem. Sevgili olarak geçtim ya bir arkadaşıma bile nasıl güvenirim bu saatten sonra? Nasıl bir hayat, nasıl bir tecrübe bu? Kabullenemiyorum ki. Asla unutmayacağım, asla aklımdan çıkmayacak. Bu kadar acı bir hisle nasıl yaşarım bilmiyorum. Enkaza döndüm bir haftadır. Çok acıtıyor, zoruma gidiyor. Ağlamaktan nefes bile almakta zorlanıyorum ya. Kafam dağılsın diye burada bir şeyler yazıyorum, o zaman bile ağlıyorum. Durup durup hak etmedim diye düşünüyorum. Kafayı yiyeceğim ya. Tıp okuyorum bölümüme devam etmek bile mucize gibi geliyor. Yapamam ki, olmuyor hiçbir şey. Hayallerimi gerçekleştirmek için çabalamak istiyorum ama o kadar zor geliyor ki. Bu hâle nasıl düştüm inanamıyorum. Bir haftadır hiçbir şeyi aklım almıyor. Hâlâ hiçbir şey olmamış gibi evime kadar gelecek yüzü nasıl bulabilir bunu da aklım almıyor. Çok incindim, çok açıyor.
Soran+1 yılAcıyor*
- +1 yıl
Zamanla geçecek. Ona karşı hiçbir şey hissetmeyeceksin, hatta hayatında ona yer verdiğin için kendine kızacaksın. Acını sonuna kadar yaşa, ağla, bağıra bağıra şarkı söyle, gerçekten seni seven insanlara anlat, kimseye anlatmak istemiyorsan duvara anlat kendine anlat ama susma, saçını yol, elini çimdikle. Aklına ne geliyorsa. sen cok ağır bi yoldan öğrenmişsin güvenmemek gerektiğini. İki satır yazından bile anlaşılıyor ne kadar genç, zeki ve bilinçli bir insansın. Bunun üstesinden geleceksin. Daha güzel bi hayat seni bekliyor önünde uzun yıllar kariyer, mutluluk, gerçek sevgiler var. Bazen tanımadığın insanlara daha rahat anlatır dertleşirsin, öyle bir durumda bana mesaj atmaktan çekinme. O karakterde insanlardan kurtulduğun için senin adına mutlu olduğumu söylemeden edemeyeceğim..
Soran+1 yılTeşekkür ederim, çok sağ olun ❤ Ben de mutluyum ama bir yandan da çok üzgün hissediyorum. Daha güzel bir hayat var mı geleceğimde bilmiyorum ama ben bu güvensizlikle çok zor yaşarım onu biliyorum. Bana yaptıklarını öğrendikten sonra bir tebessüm etmeyi bile çok gördüler ya Allah'a havale ettim.
Soran+1 yılNişanlım yani nişanı attım ama ağız alışkanlığı. Yazarken direkt nişanlım yazmış bulunuyorum... Aynıyım, ağlamaktan, üzüntüden başım çok ağrıyor.
Soran+1 yılNormalde beni de onu da tanımadığınız için ne yazsam eksik kalacak ama inanın sorun benim fark edemeyecek kadar genç olmam değil. 3 yıla yakın bir ilişki var ortada he ne kadar 6 ay peşimden koşan o olsa da. Nişanlımın da, ailesinin de çevresi çok ve ben sordum soruşturdum onunla daha hiç konuşmamışken. Bu insan nasıl biri ki bu kadar koşuyor peşimden dedim. En ufak bir kusuru da yanlışı da olmadı bana. Ne diyeyim bilmiyorum. Hayalimde bir adam yoktu ama olsaydı o olurdu. Öyle biri yani. Çok düzgün, beyefendi, kibar, saygılı, anlayışlı, yakışıklı, dış görünüş olarak da mükemmel denir ya tam olarak öyle biriydi. Daha iyi biri yok dedim. Sonra zaman geçirdik, kültürlü nerde ne konuşmasını bilen hoş biri vs. olduğunu gördüm. Kalbimin olduğunu fark ettim derler ya öyle oldu, aşık oldum. O zaten baştan çok hoşlanıyordu, öyle derdi yani. Sonra da aşık olmuş zaten. İlk sevgilim, belki evlilik düşünecek kadar ciddi olmak garip olacak ama bende güzel bir kızım. Lise de, üniversite de dahil benimle konuşan kişilerde en ufak bir şey hissetmedim olmadı yani, ilk gördüm de aşık oldum durumu değil. Seçici biriyim, o yüzden sordum soruşturdum. Babamın çevresi geniştir, fazlasıyla iyi bir işi olan biri. Tek ben değil ailem de sordu, soruşturdu. Gece hayatı olan garip ilişkiler sahip biri değil, biliyorduk bunu da.
Soran+1 yılİlişkimizi anlatacak kelimem yok onunla geçirdiğim bir dakikayı bile heyecandan nasıl anlatırım bilmiyorum. Gözler yalan söylemez ki, buna çok inanıyorum. Gözlerinde gördüm ya ben. Öyle bakıyordu ki kimse bu kadar güzel bakamaz dedim. Öyle güzel davranıyordu ki kimse bu kadar sevemez dedim. Saçımın teline dokunmaya kıyamazdı kendim gördüm. Hâlâ öyle biri, biliyorum. Ama yok artık sevgi de aşk da kurtarmaz ikimizi. Arkadaşımla önceden bir buluşma, görüşme, konuşma, mesajlaşma hiçbir şey yok. Bunları kız bana anlattı. Neden anlattıysa zaten, dengesiz. Kız bunun evine gidiyor sabah ve yatıyorlar işte. Ne dedi de yattılar, ne haldeydi de yattılar, alkol de alan biri değil ki öyle arada çok az. Onun etkisinde desem yine yok. Yapmış işte. Bu kadar severken bile yapıyorsa nasıl affederim? Ne kadar pişman olduğundan eminim ama iş işten geçti. Ben çok sevdim ve o kadar güzel 2 yıl geçirdik ki bu kadar mutlu ve huzurlu hissettiğim anlar hiç olmamıştı. Peşimden koşması bile güzeldi. Bu duruma ağlıyorum. Beni sevdiğini bile bile yaptığı iğrençliğe ağlıyorum. Bu hissi tatmama sebep olduğu için ağlıyorum. Canımı bu kadar yaktığı için ağlıyorum. Çok şeye ağlıyorum...
- +1 yıl
Anlıyorum böyle düşünmen çok normal çünkü 2 yıl boyunca sana kendisini böyle göstermiş. Ama şunu unutuyorsun, insan birini sevince bırak başkasıyla konuşmayı, dokunmayı, yatmayı; kendi adıma konuşayım, dünyadaki bütün insanlar benim için cinsiyetsizdir artık. O yüzden sağlam yalancının teki sadece
Soran+1 yılBenim için de öyleydi, hiç kimseye bakmadım bile. İlişkiyi geçtim konuşmayı, görüşmeyi, bakmak bile kendimi kötü hissettirirdi. Yapmadım ama ne kadar güzel yapılabileceğini gösterdiler bana. Nişanlım ve arkadaşım. Cümlede bile o kadar iğrenç duruyor ki yaşanmasını aklım almıyor. Bilmiyorum ya benim eskiye dair güzel hatırlayacak anım bile kalmadı, inanabiliyor musunuz? Çocukluk arkadaşım ya şu yaşıma kadar her anımız beraberdi, diğeri deseniz nişanlım. Yıllarımı da sevgimi de kalbimi de verdiğim adam. Geçmişe dair tebessüm edebileceğim bir anıyı bile bana çok görmüşler. Ben çocukluğumu da gençliğimi de nasıl tebessüm ederek hatırlarım? Allah'a havale ettim.
Soran+1 yılGünahsız bir bebek için bunu bile diyemiyorum. Çok kötüyüm, çok. Ben ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Aşk falan boş bu zamanda çak geç hesabı kalben düşünmeyeceksin bu yüzden
121 Yorumla
Soran+1 yılBen 2 yılımı verdim ya. Aşık oldum, sevdim. Öyle güzel zamanlar geçirdik ki. Bir o kadar da kötü zamanlar atlattık. Yanımdaydı, yanındaydım. Nasıl oldu hâlâ aklım almıyor. Bu bana reva mıydı?
Soran+1 yılHaklısınız, çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılNe desem bilemedim... Sizin hayatınız.
Soran+1 yılOlamam ki asla. Güvenmek, güvenilmek ve sevmek, sevilmek isterim ama bu saatten sonra imkânsız...
Soran+1 yılHaklısınız maalesef.
Soran+1 yılNeden bu kadar haklısınız? Zaten moralim çok bozuk ve durup durup ağlıyorum. Bu kadar haklı olmanız bile beni ağlatabilir. Yapmayın böyle...
Soran+1 yılBiliyorum ama ağlıyorum işte. Sorun şu an bende. Bir haftadır her şeye ağlıyorum ya. O yüzden öyle oldu. Sizin suçunuz değil asla. Mutlu olmak çok uzak bana ama siz çok mutlu olun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Takip etmem ama çok ince düşünüyorsunuz, sağ olun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardan.
Soran+1 yılYapılmaz gerçekten de. Teşekkür ederim, sağ olun.
+1 yılNasıl yani ya nişanlınla yattik mi dedi telefonda f
111 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda değil yüzüme bakarak söyledi. Utanma da yok ki. Ne güzel anlar yaşamışlar. Ballandıra ballandıra anlattı hatta.
- +1 yıl
Tamamdır olarak ne dedi? Şok içerisinde
- +1 yıl
İçerisindeyim
Soran+1 yılÇok güzel bir gece geçirmişler. O kadar güzelmiş ki bu hanımefendi (!) sabah mı akşam mı, vakti ayırt edememiş, öyle güzelmiş yani, siz düşünün. Nişanlımın benimle akşam yemeği yemek için buluşacağı günün sabahında yatmışlar. Aklınız alıyor mu? Benim almıyor bir haftadır. Bi'de yemekte aradı beni konuştuk kapatırken de enişteme selam söyle dedi. Ben bilmiyorum tabi yattıklarını. Ertesi gün çağırdı, buluştuk. Öyle anlattı. Çok şey söyledi de hepsi ne kadar karaktersiz, kıskanç, mutluluğunu sindiremeyen bir insan olduğunun kanıtıydı...
Soran+1 yılMutluluğumu*
- +1 yıl
Senin o an tepkin noldu
Soran+1 yılÇok sinirlendim ve şaşırdım. Asla duymayı beklediğim şeyler değildi. Nasıl yaptın, biz kaç yıllık dostuz hatta kardeş gibiydik dedim. Aklından nasıl geçti, bizi görmedin mi, ne kadar mutlu olduğuma şahit değil miydin, bizim için sevindiğini gördüm, gözün nasıl bu kadar kör oldu, nasıl hissedeceğimi en iyi sen biliyordun, kardeşim gibi gördüm ben seni, enişte diyorsun ya sen bu adama dedim vs. bir sürü şey. Çok da güzel cevabımı aldım. Şok geçirmemek ne mümkün zaten o anda. Bu kadar kötülük düşündüğünü bilmiyorum. Aşık da değil zaten ona, direkt yüzüme söyleyemedi ama mutluluğumu kıskandığını anladım. Zaten o kadar şey yaptın bunu da söyleseydin yani?
Soran+1 yılBilmiyordum*
- +1 yıl
Onun cevabi neydi
Soran+1 yılBöyle bir insan ne söyleyebilir Allah aşkına? Öyle güzel güzel karşıma geçerek yattıklarını anlatmaya cesareti var zaten. Karakteri buna el veriyor. Gerçekleri duyunca, yüzüne vurulunca ne diyebilir ki? Yatmak istedim ve yattım, yine olsa yine yatarmış. Enişte laf olsun diyeymiş, öyle gördüğünden değil. Şeytana uymuş ama pişman da değilmiş. Kardeş gibi görmüşüz de birbirimizi ama yatmasıyla bunun bir ilgisi yokmuş vs. Kardeş gibi gördüğüne bunu yapan başkasına neler yapmaz ki? Sakin sakin anlatıyordu bir de. Bundaki genişlik, yüzsüzlük kimde var ki? Yine sinirlendim gece gece. Allah'ım sindiremiyorum ya bu olanları. Kimse bunları hak etmez. Bu kadar midesiz olunmaz ki.
- +1 yıl
😢😢🥺😔💔
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla camim sen cok iyi yureklisin bir an once ailene söyle durumu açık acık o kizi da rezil et. Sen onlarin cocugu degilsin. Madem anasini babasini bu kadar seviyorsa o kızda duzgun davransaymis
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, siz de öylesiniz. Biraz kendime geleyim en azından bu kadar kötü bir hâlde ailemle konuşmak istemiyorum. Anlatacağım inşallah. İnsanlar karaktersiz olunca kimseyi umursamıyor maalesef, ailesini bile. Yoksa kim en yakın arkadaşının, kardeşim dediği kişinin nişanlısıyla yatar ki?
Cevap sahibi+1 yılBöyle insanlari boyle rezil ediceksin ki bir daha başkasının karsisina gecip boyle yüzsüzce konusamasin anladiklari dil bu kötü kalpli insanlarin
Soran+1 yılHaklısınız ne deseniz. Çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız için, sağ olun ❤❤
Cevap sahibi+1 yılRezil etmek icin hala gec degil gidersen de rezil et bunlari öyle geri dön
Cevap sahibi+1 yılŞaka mı kız bu güncelleme sen birde kendi dizdigim her seyi ona mi biraktin
+1 yılgüvenme zaten.
yasını tut acını yaşa ağla zırla
sonra hayatına devam et01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru, güvenmek artık ne haddime. Böyle ihanetten sonra insan güvenemez ki zaten? Hep güvensizlik hissiyle yaşayacağım. Hak etmedim. Bunların hiçbirini hak etmedim. Kimse hak etmez. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Çok acıtıyor bu his. Sindiremiyorum, toparlanamıyorum. 1 haftadır düşünüp duruyorum. Aklım almıyor ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanımmm hayatına yoluna bak ağlıyorum yazmışsın saçmalama kendine daha çok bak süslen pislen giy gez dolaş keyfini çıkar …erkeklerin bir tanesi bile değmez böyle üzülmeye hele bu adam hiç değmez evlenmeden kurtulmuşsun ohhh iyi olmuş sakın ama sakın affetme kendine güven karakteriszin birinden kurtulmuşsun işte daha ne ağlıyorsun göbek atman lazım…ve sana şunu söylüyorum sabreder ve kırık kalbinle dua edersen öyle bir çıkacak kş karşına ağladığına pişman olacaksın hatta güleceksin onlara…
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ihaneti sindirdikten sonra -ki bu pek mümkün değil - belki bunları yaparım, teşekkür ederim. Asla affetmem, o kadar geniş biri değilim. Kimse beni kırmasın, güvenimi boşa çıkarmasın yeterli. Öyle yeni biriyle falan da tanışmak istemiyorum, bu saatten sonra nasıl güvenirim, bilmiyorum. Hatta çok imkansız geliyor ama hayat, kader ne getirir ne yazılı bilmiyorum. Hayırlısı olsun. Dua da beddua da ediyorum ❤ Teşekkür ederim ❤
Cevap sahibi+1 yılCanım niye görüşüyorsun hala onlarla sil hayatından görüştükten üzülmeye devam edeceksin
Soran+1 yılGörüşmüyorum, karşılaştık sadece. Hayatımdan çıkardım...
Üzüldüm zor iş bence unut ama ailelere söyle
08 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımın ailesi beni kızlarından ayırmadılar, yaşlı başlı insanlar. Nasıl söylerim bunu? Kahrederler kendilerini. Kendi aileme bile söyleyemedim bu yüzden. Ne yapacağımı bilmiyorum. 1 haftadır sadece ağlıyorum.
Soran+1 yılDm gelmek istemiyorum. Teşekkür ederim. Nasıl bu kadar kör olabilmişim, yanlış insanlar seçmişim ve hak etmediğim bu duruma ağlıyorum. Sevdiğim adamın böyle değersiz hissettiriyor olmasına ağlıyorum. Arkadaşımın bu kadar kötülük yaptığına inanamadığım için ağlıyorum. Bana yazık, çok yazık ama hiç düşünmemişler beni.
Soran+1 yılNe münasebet beyefendi? Niye affedeyim? Ben o kadar midesiz ve geniş biri değilim, onların aksine. Bu çabaların, 1 haftadır kapımdan ayrılmıyor olmasının, aramaların ve mesajların hiçbir faydası olmadığını biliyor. Beni azıcık tanıyorsa biliyor ve gayet farkında. Ailem öğrenince zaten gerektiği kadar rezil olurlar, sadece biraz sindirmem lazım ve bu kadar kötü bir şekilde ailemin karşısına çıkmak istemiyorum. Onları üzmek istemediğim için. Beni tanımadığınız için bir şey demiyorum ama ben gayet karakteri güçlü olan bir insanım. Sadece bu durumda herkes üzülür, üzülmem diyene inanmam. Sonuçta inansız ve duygularımız var.
Soran+1 yılAynı şekilde onların ailesi öğrenince de ikisi fazlasıyla rezil olur. Onların aileleri o kadar iyi insanlar ki bu iki sadakatsiz insan nasıl olur aklım almıyor. Bu beyefedinin (!) ailesi öğrenince de benim yanımda duracak kadar karakterli insanlar. Oğullarını haklı çıkaracak kadar geniş ve midesiz değiller.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, yazdıklarınız için. İnşallah. Size de iyi geceler.
+1 yılArkadaşın adamın istediği şeyi vermiştir. Maddi fayda sağlamıştır.
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz bir kere bile bana ilişki yaşamak istediğini söylemedi. Anlayışla karşıladı hatta. Kendisi de böyle bir şeyi evlilikten önce yakıştırmıyormuş. Bunları söyleyen oydu. Amacı buysa başta söyleseydi, ben devam etmezdim ki. Ayrılırdık, bu kadar üzülmezdim. Nişanlıyken mi dayanamamış bu kadar? Maddi fayda sağlamış mı bilmiyorum, merak da etmiyorum. Allah'a havale ediyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle benim dediğim gibi olmuştur
Soran+1 yılBilmiyorum ki, belki de. Ben mutluluğumu kıskandığı için yaptığını düşünüyorum, bilmiyorum.
- +1 yıl
Rica etsem gelirmisin
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Me-sa-j at
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Uzun konuşalım diye
Soran+1 yılYok, teşekkür ederim. Sağ olun.
- +1 yıl
Ok nasıl istersen
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Terapi almak ve bir sayfa tavsiyesi istersen yazarim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok teşekkür ederim. Belki kendimi biraz daha iyi hissedince gerçekten psikolojik destek alırım.
+1 yılAyy bütünün yazdıklarını okudum it gibi sürünsünler pislikler. Nasıl öğrendin peki itiraf mi etti
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet, itiraf etti arkadaşım. Yüzüme bakarak bi'de. Utanmadan, sıkılmadan yattıklarını anlattı.
- +1 yıl
Allah belalarını versin arkadaşında yaşattığını yaşamadan ölmesin
Soran+1 yılAmin. İkisi de bana yaptıklarının aynısını yaşasın. İçim soğumaz ama yine de nasıl hissetiğimi anlasınlar istiyorum.
- +1 yıl
Git dugunlerine sende onlari bi guzel rezil et. Herkesin icinde bu kadin benim sevdigimle yatti de aldatildim de. Onlar senin hayatini rezil etmis sende et
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını bende yaşadım sadece nişanlılık evresinde değildik en kötüsü de yatakta yakaladım onları
05 Yorumla
Soran+1 yılBuluşacaktık o gün. Sabah yatmışlar ve yattıktan sonra sonra buluşmaya geldi. En yakın arkadaşım da o akşam beni aradı, nişanlımla oturuyorken. Konuştuk kaç dakika telefonla, enişteme de selam söyle dedi. Bilseydim böyle olduğunu o yemek boğazımdan geçer miydi?
Sizin durumunuz da kötüymüş...- +1 yıl
Pislikler asla affetme İt gibi sürünsunler ben o pislik herif yüzünden şehrimi terk ettim asla affetme çünkü sülük gibi yapışıyor yok seytana uydum böyle olmasını istemezdim seni seviyorum evlenecektik seninle bize kıyma gibi bir sürü şey söyler asla ama asla dinleme bir kere yapan yine yapar
Soran+1 yılBir kere yapan yine yapar, doğru. Ben Allah'a havale ediyorum. Bir gün bile mutluluk yüzü görmesin. Canım o kadar çok yanıyor ki ne yapsam da geçmez. Çok kötüyüm, çok.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ama emin ol toparlanacaksin yeni hobiler edin derslerine yoğunluk ver ailenle vakit geçir bak ben bu olaydan sonra çok çalışıp atandım her şerde vardır bir hayır ya evliyken böyle bir şey yasanilsaydi daha kötü olurdu şükretmek lazım en azından öğrenmişsin
Soran+1 yılSizin adınıza sevindim, ne güzel atanmışsınız ❤ Şükrediyorum erken öğrendiğim için ama yine de çok kötü hissediyorum. Bir haftadır ağlamaktan ölecek gibi hissediyorum veya üzüntüden.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok zor durum bi kere bende şahit oldum anca için soğuyunca rahatlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİçin soğumaz, ne yapsam da geçmeyecek gibi. Çok ama çok kötü. Bu hisse nasıl dayanırım? En çok güvendiğim iki insandı...
+1 yılNerden dönersen ordan kardır ayrıldın mı ayrılmadın mı tam olarak anlamadim ama evlenmiş olsan aynı pisliği yapacak kadar eminim bence ailene söyle at yüzüğü hayatına bak ya özgür kal 2 yıl da neymiş o düşünmüş mü 2 yılı bosversene
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım tabii ki. Nişanı da yüzüğü de attım. Aileme henüz söylemedim. Biraz toparlanmam lazım. Hazmetmek istiyorum, olduğu kadar.
- +1 yıl
Bence ailene söyleyip her şey biranda bitsin biraz bekleyip söylesen daha çok canın yanacak yanmışken söyle ki her şey biranda unutulup gitsin
Soran+1 yılBu durumu kimse unutmaz ki. Ne ailem ne ben ne de onların ailesi. Hepsi de benim ne kadar haklı bir durumda olduğumu biliyor. Adamın (!) ailesi bile öğrense benim yanımda dururlar, biliyorum. Çok iyi insanlardı. Bu aileden böyle sadakatsiz biri nasıl çıkmış aklım almıyor. Hayırlısı olsun artık. Söylerim aileme de, biraz toparlandıktan sonra.
- +1 yıl
Aynen canım hakkında hayırlısını diliyorum en yakın zaman da daha çok mutlu olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun ❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi beni dinlersen sana çok güzel taktikler vericem. O Kızı çok güzel rezil edeceksin. Suratından o pişkin ifadeyi de sileceksin.
019 Yorumla
Soran+1 yılBende rezil etmek isterdim ama ailesi beni kızları gibi sever. Küçüklükten beri tanırlar beni. Kızları gibi görürler hatta. Kıyamadım ki söylemeye. Ailesi yaşlı başlı insanlar. Nasıl sindirirler kızlarının yaptıklarını? Babam öğrense çevresi çok, işi gücü fazlasıyla iyi olan biri zaten ve onları güzelce rezil eder de söylemedim. İlk önce sindirmem, biraz toparlanmam lazım. Ailem bu halde olduğumu öğrense kafayı yer.
Cevap sahibi+1 yılOnları rezil etmenize gerek yok. Baban ile konuşursun ailesinin suçu günahı ne diye. Yapmak zorundasın çünkü yapmazsan onlar hiçbir şey olmamış gibi birlikte olacaklar belki de kız bunu evliliğe bile ikna edecek. Dinlemek istersen planımı anlatırım.
Soran+1 yılEvlensinler, umrumda bile değil beraber ne yaptıkları. İnşallah evlenirler hatta. Bugün beni beraber aldattılar. Başka zaman da birbirlerini aldatırlar. Benim ahımı aldılar eninde sonunda yaptıkları haksızlık, utanmazlık yüzünden bu durumu yaşayacaklar. Beraber oldukları diğer insanları üzmek yerine evlenenip birbirlerini üzsünler. O kız onu sevdiğinden değil, mutluluğumu kıskandığından yaptı. Umrumda değil artık. Hiçbir şey olmamış gibi devam ederler mi emin değilim. Beyefendi (!) bir haftadır kapımda yatıyor. O kız da biliyor onun peşimden koştuğunu. Bunu bile bile evlensin.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin. Herkes senin gibi asil ve güçlü olabilse keşke. Ben olsam direkt intikam alırdım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İntikam almak istiyorum ama bana da yazık yüz göz olmak istemiyorum ki. Yine de yazın siz. Şeytan bu belli olmaz, belki bende şeytana uyup intikam almak isterim. Zaten pek iyi hissetmiyorum 1 haftadır. Belki de ihtiyacım vardır bu tavsiyeye.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle var. Neden bunu yapmanızı söylüyorum biliyor musunuz? Böyle size sırıta sırıta pişkince anlatmasını hazmedemedim. İnsan biraz ağlar utanır mahçup olur ya. Öncelikle kesinlikle kızın ailesinin bir suçu olmadığını onların zarar görmeyeceğinden emin olun. Babanızı ve annenizi bu konuda ikna edersiniz ki onlar da sizin gibi düşünür zaten. Şimdi plan şu : Sen telefonuna aramaları kayıt eden bir program indireceksin programın ismi : Call Recorder yaz çıkar hemen indirirsin aktif edersin telefonda hatta arama yapmadan önce başka bir numara ile deneme yap konuş sonra programdan dinle konuşma kaydını. Neyse her şeyin tastamam olduğuna emin olduktan sonra bu kızı arıyorsun bir şekilde olayları tekrar baştan anlatmasını sağlıyorsun. Mesela seni aradım çok merak ediyorum kardeş gibiydik beraber büyüdük niçin bunu bana yaptın niçin nişanlımla ilişki yaşadın yattın onunla tarzı tekrardan soru sor. Sana bir güzel dökülsün ve bu ses kaydını bir güzel saklı tut. Telefonunda nişanlının fotoğrafı varsa sakın silme. Onu da ara ve kızın ismini vererek niçin bunu yaptınız bana niçin o gece birlikte oldunuz diye sor onun da sesini kaydet. Sonra kızla konuşmayı bitirirken çağır onu ve bir güzel saldırıp döv çok ciddiyim böyle hıncını çıkartana kadar döv onun o pişkinliği bir silinsin rezil olsun böyle. Ondan sonra tabikide iş aileye kadar nüksedecek o zaman buyurun kızınızın yaptığı ahlaksızlık deyip o ses kayıtlarını bir güzel dinlet. Önce ailene de dinletmen lazım tabiki. Sonra nişanlının fotoğrafını da göster kızın ailesine bakın nişanlımdı bu adam diye çocukla konuşmanızın ses kaydını da dinlet. O aile de o kızın nişanlınla kavuşmasına hayatta izin vermez tabikide. Böylece kızdan çok güzel intikamını almış olursun. Bak bunu yap ölsende gam yemezsin.
Cevap sahibi+1 yılSen bunları yap bakalım bir daha pişkin pişkin konuşabiliyor mu kızı dövmeden önce de sen böyle bir ucuzsun işte seninle işini gördü attı benim ise peşimden koşuyor çünkü senden her açıdan çok daha öndeyim de ardından saldır gitsin.
Soran+1 yılKayıt alırım o kolay ve fotoğrafları da silmedim. Ama ben kimseyi dövemem. Asla yapamam. Hiç benlik bir hareket değil. Ayrıca tek suçlu o da değil. İkisi de birbirinden karaktersiz. Onu dövsem ne olur? Karakteri sorunlu onun, diğerinin de. Aileler zaten beni tanıyor, inanırlar ki o da aldattığını kabul ediyor ve o yüzden bu kadar affettirmeye çalışıyor. Son yorumunuz bu halde bile tebessüm ettirdi, teşekkür ederim ama dediğim gibi saldıramam 😅 Peşimden koştuğunu da biliyor. Her açıdan iyi olduğumun da farkında olduğu için kıskanmış ve böyle bir şey yapmış. Bunların farkında ve daha da bir şey yapmama gerek yok bence. Gayet güzel plan. Dövmek dışında diğerlerini yapabilirim bence.
Cevap sahibi+1 yılAynen dövmek dışında da olabilir. Bak görüyor musun her açıdan suratının asılacağı pişkinliğinin gideceği garantili bir plan yapmışım :D Dövsen de yüzü düşecek ailesine ses kayıtlarını dinletsen de yüzü düşecek pişkinliği gidecek. Yani planın neresinden tutarsan tut pişkinliğe kesinlikle bir son :D
Cevap sahibi+1 yılSeni tebessüm ettirebildiğime çok sevindim.<3 Desene kızın muhteşem gecesi muhteşem bir yaprak dökümü dizisine dönerek bitecek. :D
Soran+1 yılKatılıyorum vallahi. Slogan da "pişkinliğe son" hatta 😅 Ben Tıp okuyorum da insanları iyileştirmek amacım ama size kalsa hastanelik edeceğim 😅 Gerçekten tebbessümden ziyade gülümsettiniz beni, ağlarken bile. Teşekkür ederim❤ Bu kadar çok duygu değişimi psikolojimi bozacak 😅 O muhteşem sözde sabah mı akşam mı anlamadıkları gece için çok şey söylerim de terbiyem izin vermiyor. Ne kadar utanmazlar ya. O kadar güzel bir an yaşamışlar ki vakti ayırt edememiş Allah'ın belası. Sinirlendim yine.
Cevap sahibi+1 yılO canım kız madde kullanmışsa ondan ayırt edememiştir. :D İçinizi dökün istediğinizi söyleyin. Hastanelik etmeden dövmenin ince püf noktaları var aslında :D Bu planın ismi Pişkinliğe Son planı olsun. Utanmazlığa artık bir son :D Tıp okumanıza çok sevindim hangi alanı acaba maşallah nazar değmesin.
Soran+1 yılTıp fakültesinden mezun olduktan sonra bölüm seçiyoruz ve ben daha mezun olmadım. 1 yılım daha var ondan sonra inşallah. Teşekkür ederim. ❤
Madde kullanmıyor ya bu konuda günahını almayalım, zaten günahı çok. Hastenelik etmesem de dövmek bana göre değil ama kayıt almak hoş fikir. Kalsın bende ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim plan için ❤😅
Cevap sahibi+1 yılMadde kısmı işin esprisiydi ahahahah :D Size bir şey soracağım sizce 28 yaş tekrardan üniversite okumak için geç mi? Objektif olun ama lütfen içinizden ne geçiyor ise.
Soran+1 yılAsla geç değil. Neden geç olsun ki? İmkânınız varsa okuyun. Beni örnek alın mesela. Hayallerim olmasa belki de daha kötü bir halde olurdum. Aklınıza gelmeyen bir durum başınıza gelmeden önce severek okuduğunuz bir bölüm, sevdiğiniz bir işiniz olsun. Amacım ve hayallerim var diyebilirsiniz en azından. Toparlanmak daha kolay olur bence. İnşallah ben de toparlanabilirim.
Cevap sahibi+1 yılMesela sizin okulunuzda hiç yaşı 30 olup okuyan var mı aşırı merak ettim :D Ve teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Soran+1 yılVar tabii ki de. Her üniversitede var. Normal bir şey bu. Garip bir durum değil ki asla. Rica ederim ❤❤
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim güzel yorumun için asıl iyi geceler <3
Soran+1 yılRica ederim ❤
+1 yılBı arkadasimda buna benzer bi olayı iki kez yaşadı hayatında 2 sevgilisi oldu ikiside böyle iğrenç bi şekilde aldattı. Konuşmak dertleşmek istersen burdayım ablacım
03 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki asla mutlu olamayacağım. O 2 kere yaşadıysa ben çok şanssız bir insan olduğum için 3 defa bile yaşarım, neyse ki güvenmek gibi bir hatayı tekrar yapmayacağım... Çok teşekkür ederim, sağ olun ❤❤
- +1 yıl
Bana bi ulaşirmisin
Soran+1 yılYok teşekkür ederim, sağ olun.
İkisinin de karakterine bırak Allah böyle insanlardan korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrübe ettim ama yine de amin.
+1 yılBırak bence bi kere aldatan yine aldatır ikinci şansa gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİkinci şansı vermek aklımın ucundan bile geçmiyor, geçmez. Bu kadar geniş ve midesiz değilim, çok şükür.
Herkes kendi yolunda mutlu olsun sen bundan sonra başka birine nasil güveneceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu sindiremiyorum. En yakın arkadaşım ya ve nişanlım. Hayatımda en çok güvendiğim iki insan. Bundan sonra güvenmek diye bir şey yok, haram bana.
Soran+1 yılNişanı attım zaten. Yüzüğü de geri verdim olayı öğrenince. Bir haftadır ağlıyorum öyle yani. Çok üzgün, kırgın hissediyorum. Bu hissin ne kadar acıttığını tecrübe ediyorum kısaca. Biraz iyi olayım sonra aileme anlatacağım. Öyle işte. Ne yapılır ki zaten bu durumda, biliyorum hiç.
Soran+1 yılBilmiyorum*
Soran+1 yılYok teşekkür ederim, sağ olun.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılafedersen gene yapacak
yoluna bakmalısın01 Yorumla
Soran+1 yılAsla affetmem. Ben onlar kadar geniş ve midesiz değilim ki. İyi ki de değilim. Kanıma dokunur zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Karaktersix iste
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz az kalır bunlara. Tüm kötü sözler bunlar için işte. Allah'a havale ettim.
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. E bu kadarına pes artık
012 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten, öyle sindirilecek bir ppdurum da değil ki hemen toparlanıp hayatıma bakayım. Benim için en önemli iki insan ve beraber ihanet ederken de en ufak bir pişmanlık hissetmemişler. Diğeri de pişmanım diye dolanıyor. Pişman olduğuna eminim de iş işten geçti. Bu kadar midesiz biri değilim ben. Hayatım boyunca unutmayacağım ve kimseye güvenemeyecek olmamın sebepleri... Bu his çok, çok kötü.
Soran+1 yılHaklısınız...
Soran+1 yılÜzülmekten ölecek gibiyim ama üzülmek de istemiyorum. Ağlamaktan dolayı başım çatlayacak ama ağlamak da istemiyorum. Bir haftadır böyle olmak istemezdim ama sonuç bu elimde değil. Düşünüp duruyorum. Üçümüzün beraber olduğu, her ikisiyle yanlız olduğum anları düşünüyorum. En ufak şüphelenecek bir şey bulamıyorum. Bu durum beni daha çok üzüyor. Yani nasıl anlamam diyorum ama yok, en ufak bir şey yok. Nasıl aklıma gelsin, nasıl düşüneyim böyle bir şeyi? Düşmanıma yapmam ya ben bu ihaneti. Bu kadar mı üzmek istediler beni? Ama hak etmedim ki bunları. Bu kadar incitilmeyi hak etmedim.
- +1 yıl
Üzülme desem de üzüleceksin haklısın yaşanmışlıklar var. Ama hayat devam ediyor bir şekilde toparlanmak lazım. maalesef böyle insanlar hayatımızda var. Unutmak kolay olmuyor ama alışıyor insan. Bende sıkıntı çekiyordum yavaş yavaş alıştım, eskisi kadar acıtmıyor artık. Kimse hak etmez ama herkes birgün yaşattığını yaşar.
Soran+1 yılAlışmanız ne güzel bir şey diye yazmak istemezdim ama bu tür insanlar yüzünden insan bunu bile yazıyor. Yoksa eskisi kadar acıtmıyor diye veya alıştığımız için şükretmek çok garip. Bana yaşattıklarının aynısı yaşasınlar. Bu hissi tatsınlar. Mutlu olmayı, gülümsemeyi geçtim tebessüm bile etseler akıllarına geleyim de tebessüm dahi edemesinler. Ben çok kötüyüm çünkü. Düşününce yıllar sonra bile tebessüm ettiğimi hayal bile edemiyorum. Allah'a havale ettim.
Soran+1 yılOlmasınlar zaten, hak etmiyorlar hiçbir şeyi. Bi'de yaptığı şey sanki affedilecek küçük bir hata gibi davranıp hâlâ çabalıyor ya, sinirden daha çok ağlıyorum. Benden önemli değiller ama ben çocukluğumu verdim bu kıza. Yıllarımı, kalbimi verdim bu adama ya. Benim kız kardeşim de ablam da yok ve bu kızı kardeşim yerine koydum. Harap olmak istemiyorum ama düşünüyorum işte, her şey aklıma geliyor. İnsan biten ilişkisi için bile eski hatırları hatırlayıp tebessüm ediyor. Öyle bir ihanet ki ben her şeyi unutmak istiyorum. Ne çocukluğumu ne de gençliğimi hatırlamak istiyorum. Tüm anılarımı aldılar benden. Acıtıyor, incitiyor, ağlatıyor, hem de çok.
Soran+1 yılHatıraları*
Soran+1 yılAmin, inşallah. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşin abin falan var mi bir şey geldi aklıma çok üzüldüm geçmiş olsun bu arada
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet, abim var. Ne geldi aklınıza? Teşekkür ederim çok sağ olun ❤
Cevap sahibi+1 yılAbinize dovdurebilirsiniz çok iyi olmuş abinizin olması akillansin çocuk
Soran+1 yılAbimin böyle bir şey yapmasını asla istemiyorum. Dövmekle akıllansaydı insanlar kimler kimler akıllanmış olurdu ama maalesef dövmek çare değil. Öyle biri için el kaldırmak bile fazla. Peşimden koşuyor, sözde çok pişman ya devam etsin koşmaya. Hatasını anladığına da pişman olduğuna da inanıyorum ama bu saatten sonra fayda yok. Süründüğünü görüyorum ya aileler öğrenince de rezil olacak zaten. Fazlasıyla yeterli bu durum. Kendi ailesi bile ona çooooook yanlış yaptığını hatırlatacak. Tanıyorum onları zaten. Aynı şekilde benim ailem de, ama kaba kuvvet olmadan. Bunlar yeterli ona.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlınla arkadaşının beraber olduğu video mesajlaşmalari bulup butun ailesine rezil et
06 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni yakından tanıyor, seviyor, kızları gibi görürler hatta. Video var mı bilmiyorum ama yaşlı başlı insanlara nasıl yaparım bunu? Ailemle arkadaşlar zaten. Bu yüzden aileme bile anlatamadım. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama yaşlı insanlara kıyamadım.
Cevap sahibi+1 yılHayatta kime kıyamam diyosan onlardan darbe alırsın dediğimi yap
Soran+1 yılBilmiyorum...
Cevap sahibi+1 yılonlar mutlu şekilde yaşar üzülen sen olursun intikamını al
Soran+1 yılDüşüneceğim galiba... Teşekkür ederim ❤
Cevap sahibi+1 yılRica ederim intikamını al ❤
Profesyonel yalancı imiş
018 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bile yalan konuştuğunu görmedim, hissetmedim ve fazlasıyla öyleymiş. Ben kafayı yiyeceğim ya bu kadar kötü bir his olduğunu bilmiyordum.
Soran+1 yılTamam garanti yok da en yakın olduğum iki kişi de bu kadar garantisiz olmasaymış. Biri kaç yıllık arkadaşım, onunla beraber büyüdük ya. Diğeri de hayatımı birleştirmek istediğim adam. Hak ettiğim bu olamaz, kimse bunu hak etmez. Çok kötüyüm, dayanamıyorum bu hisse. Bana yapılanları da sindiremiyorum.
Soran+1 yılHak etmedim ki bunları diye düşünüp duruyorum. Dayanamıyorum, katlanamıyorum. İleriye nasıl bakacağım, nasıl devam edeceğim aklım almıyor.
Soran+1 yılŞimdilik olup olmadığını bilmiyorum ama uzun vadede berbat hissedeceğimden eminim.
Soran+1 yılBilmiyorum artık hayat ne getirir ama özellikle birini tanımak istemeyeceğimi biliyorum. Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılDoğrudur. Ne deseniz haklısınız. Allah düzgün isnalanlar çıkarsın karşınıza. Benim çıkmasa da olur, çıksa da güvenemem zaten.
Soran+1 yılİnsanlar* yazacaktım. Amin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sağ olun.
Soran+1 yılYazmayı düşünmüyorum ama yazdıklarınız için teşekkürler.
Soran+1 yılSize de iyi akşamlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum
013 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yiyeceğim. Katlanamıyorum, bu durumu sindiremiyorum ağlamaktan öleceğim gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Canım umarım atlatırsın psikolojik destek al istersen
Soran+1 yılNe yapsam da canımın acısı geçmez ki. Psikolojik destek alacak kadar kendimde değilim. Ölü gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Of of ne desem bilemedim senin için çok üzüldüm.
Soran+1 yılYazdıklarınız için teşekkür ederim. Ben de kendime çok üzülüyorum, ne kadar aptalmışım böyle.
- +1 yıl
Kendinize yüklenmeyin nereden bileceksiniz. İnsanın aklına bile gelmez gelse de yakistirmaz. Yaptıklarının bedelini öderler inşallah.
- +1 yıl
Umarım iyi birisi karşınıza çıkar artık. mutlu olursunuz
Soran+1 yılBir gün bile mutlu olmasınlar, ne zaman ufak bir tebessüm etseler akıllarına geleyim de benim ahımı aldıklarını hiç unutmasınlar. Ben temiz biri olarak kalmaya çalıştım, kimseyle şu yaşıma kadar alelade bir ilişki kurmadım. Bana da benim gibi düzgün biri nasip olur diye düşündüm, her zaman. Demek ki kaderimde yokmuş.
- +1 yıl
Bu karakter de birinden kurtuldun boş ver. Evlenseler bile yuva yıkanın yuvası olmaz. Umarım hakettiklerini bulurlar. Yasin daha genc
Soran+1 yılBen bundan sonra derslerime, kariyerime, işime bakacağım. Birine bile güvenmem bu saatten sonra. Ne arkadaş ve sevgili. İnşallah evlenirler de bana yaşattıklarını bizzat yaşarlar. Ama önce hâlâ pişmanım diye peşimden koşmayı bırakması lazım o sözde adamın.
- +1 yıl
Canım büyük konuşma şimdilik kariyerine odaklan. Umarım karşına düzgün biri çıkar. Kendini geliştirmeye bak. Onları boş ver bk çukurunda bogulsunlar 🌸
Soran+1 yılBüyük konuşturanlar utansın, yoksa bende böyle konuşmak istemem... Amin, inşallah.
- +1 yıl
💖🌸
+1 yılAldatmayı gördün mü?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır görmedim. Sözde en yakın arkadaşım anlattı. Hem yat hem anlat. Bu kadar yüzsüzlük de çok fazla.
İyi ki nişanlıyken yapmış de devam et hayatına.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl devam edeceğim bilmiyorum ki.
Klişe mi olmus
028 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılAynen, öyle olmuştur. Umarım başınıza gelmez, ciddiye almıyorsunuz ya.
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım, çocukluktan itibaren. Kimin aklına gelir? Aynı şekilde nişanlım. Bana bakarken gözlerinin içi gülerdi ya. Beni ne kadar çok sevdiğini -yalan olduğunu anladım- hissettiren biri. Hayatın da güvendiğim iki insan. En ufak şüphelenecek bir şey görmedim. Sizce ben mi körüm yoksa onlar mı karaktersiz?
Soran+1 yılHayatım da*
Soran+1 yılAynen, ben körüm beyefendi. İkisi nasıl aynı olabilir? Şimdi görmem şükür sebebi doğru söylüyorsunuz. Ya evlenince görseydim?
Soran+1 yılŞüphelenecek bir şey olsaydı şüphelenirdim. Fark ederdim. Öyle dikkatsiz biri değilim. Merak etmeyin. Aynen, buna da şükür.
Soran+1 yılÖzür dilerim ama ağlamak bana iyi gelmiyor. Yazdığınız cümleyi de anlamadım. Duygusal olarak o kadar kötüyüm ki bu cümleyi anlamadım diye de ağlayacağım.
Soran+1 yılTamam, önceki cümleyi anlamadığım için ağlamam ama diğerine söz veremiyorum. Bir haftadır ağlıyorum zaten. İyi ki de gördüm, şükür.
Soran+1 yılYok teşekkür ederim, sağ olun. Ağlıyorum ve bu devam edecek gibi. Hep aklıma geliyor onlar. Mesela üçümüzün beraber olduğu anları düşünüyorum veya hepimizin olduğu kalabalık ortamları ya da ikisiyle yalnız olduğum anları. Siz bana körsünüz dediniz ya bir haftadır düşünüyorum. Hiçbir davranış, konuşma, hareket, bakışma şüphelenmeme sebep olmadı. Sıfır ya yok yani. Ki ben Tıp okuyan biriyim öyle de dikkatli biriyim. Düşünmek yoruyor, ağlamak da yoruyor. Bilmiyorum. Sadece toparlanmak ve ailemle konuşmak istiyorum. Babama sarılmak istiyorum.
Soran+1 yılO adamla mı konuşayım? Yüzüğü vermek için gittim sonra da onu dinlemedim. Niye konuşayım ki? Hak etmiyor bunu... Daha çok üzülmez miyim?
Soran+1 yılAilemle konuşacağım da ilk önce biraz toparlanayım. Bu kadar kötü bir hâlde gidip konuşsam daha çok üzülürler.
Soran+1 yılÖyle işte. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sağ olun.
+1 yılAman boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılYıllarımı verdim, güvendim ve çok sevdim. Ne düşünürüm, ne hissederim hiç umursamamışlar. Nasıl boş veririm? İstesem de yapamam ki... En güvendiğim iki insandı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl anladın
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım karşıma geçti utanmadan sıkılmadan açık açık anlattı. Yoksa nasıl anlayacağım? Biri çocukluk arkadaşım, nişanlıma enişte diyor. Diğeri de evlenmeyi düşündüğüm, nişanlı olduğum adam (!) Aklımdan geçmedi, en ufak şüphelendiğim bir şey bile olmadı ki ihtimal vereyim.
Cevap sahibi+1 yılVicdan azabı mı duymuş
Soran+1 yılYok, ne vicdanı? Yattıklarının ertesi günü geçti karşıma, konuştu. Nasıl üzüldüğümü görmek istedi herhalde.
Nişanı attınız mı
011 Yorumla
Soran+1 yılYüzüğü de nişanı da attım tabii ki
Soran+1 yılAilesinin de benim ailemin de haberi yok, söyleyemedim. Onun ailesini beni kızlarından ayırmadı, beraber büyüdük zaten. Yaşlı başlı insanlar, kahrolurlar. Aileme de anlatamadım bu yüzden. Doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama hazır hissetmiyorum. Kıyamadım işte onun yaşlı başlı ailesine.
Soran+1 yılSöylemedim daha. Sindirmem lazım. Nasıl sindireceksem zaten, yıllar geçse de sindiremem ya, neyse. Ailem beni bu halde görürse kahrolur. En azından toparlanmak istiyorum biraz. Babam zaten çevresi olan, durumu bi' hayli, hatta fazlasıyla iyi olan biri olduğu için onları rezil eder de nasıl söylerim bilmiyorum. Ailem çok üzülür.
Soran+1 yıl1 haftadır kapımda yatıyor. Aramalar, pişmanım mesajları. Hiç birine cevap vermedim, kapıyı da açmadım. Beni azıcık tanıyorsa yanlış anlayamaya hakkı olmadığını bilir. Asla kabul edeceğim, görmezden geleceğim bir durum olmadığını o da biliyor. Yine de pişmanmış beyefendi (!)
Soran+1 yılAnlamaya*
Soran+1 yılAile derken de arkadaşımın ailesinden bahsetmiştim bu arada. Diğerinin yaptıklarını anlatacak yüzü var mı bilmiyorum ama arkadaşımın ailesine çok iyi insanlar olduğu için kıyamadım. O yüzden. Düzeltme yapayım dedim*
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar