Sizi seven birileri olduğunda neden o sevgiyi kıymet bilmeyiz?

Sizi seven birileri olduğunda neden o sevgiyi kıymet bilmeyiz?
Eğer ki bir sevgi karşılıklı değilse karşı taraf ne kadar çırpınırsa çırpınsın hiçbir sonuca varamaz çünkü ilişkiler her zaman karşılıklı olur her zaman kısasa kısas olur bir ilişkinin yürütülebilmesi için iki kişinin de az da olsa değer vermesi gerekir birbirine. Bize kıymet verene Bizim de kıymet vermemiz gerek ama her kıymet verene kıymet vermemeliyiz insanların hatası şu ya saf olurlar bana kıymet veriyor ama ben de ona kıymet vereyim yazık günah derler ya da gerçekten adam gibi sevene kıymet vermezler bu aslında kişisine bağlı her insana kıymet verilmez veya her insana kıymet verilir diye bir şey yok hak edenlere kıymet verilmeli hak edenlerin arkasında durulmalı hak etmeyenlere ise yüz bile verilmemeli.
Bu arada kıymet kesinlikle bir insanı zorlamak bir insana zorla bir şeyler yaptırmak bir insanın manipüle etmek değildir kıymet kendisinden ödün vermektir kendisi fedakarlık yapmaktır kendisini değil karşısını düşünmesi demektir bizim insanlarımız kıymeti çok yanlış anlıyor "Ben seni seviyorum benim olmalısın Ben sana değer veriyorum"cularla kandırılıyoruz. Oysa ki ne göreyim... bunu diyen insanlar bir başkasına 'Ben insanları gözyaşlarımla kandırıyorum' dediğine şahit oldum bildiğin apaçık insanları kandırdığını itiraf ediyor kimseye inanmayın arkadaş kimseye!
Sen eig seçmiyorsun ama bibot seçiyor işte 😀
@bibot napıyorsun sen 😬
Çünkü aynı şekilde karşılığı yoktur.. Ne kadar çok be güzel seversek sevelim, bir anlamı olması için onun da aynı şeyleri hissetmesi lazım..
Cevap
4Cevap
Çünkü insan sevene değil sevmeyene değer verir
Kimileri sevmesini bilmiyor. Sevgiyle boğarak öldürüyor.
çünkü o sevgiyi kaldıramıyorlar.. her insan sevmeyi sevilmeyi bilmiyor
Katılıyorum
Beni seveni Ben sevmem Benim Sevdiğim Beni Sevmez Nedense hep böyle olmuştur
Çiğ süt emmiş derler bize. :D
Beni seven olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?