Görmek istemez. Ben mesela birine gerçekten aşık olduğumda ortama girdiğim her kadından gözümü kaçınırım. Çünkü rahatsızlık verir bana, bakarsam aşık olduğum kadına saygısızlık etmiş gibi hissederim
Aşk çok evrensel bir şey bence insan birine aşıkken bir başkasına da aşık olabilir zamanla daha sonraları ama sevgi baya kilit bişey kolay kolay kimseyi sevemez insan şöyle bişey var sevgi aşk 2 kişi arasındadır seks diyince genelde herkes bunu yanlış anlıyo aldatmak vs vs insanlar birbirleriyle seks yapabilir bekarken bunda sorun yok seks hayatta olması gereken bişey her ilişkide seks üzerinden yürüyor aslında evlilik mantık işi sen zenginsin ben fakir benle evlenmezsin ben özgüvenliyim sen özgüvensiz ben seninle olmam sen kıskançsın adı üstünde özgüvensiz ben seninle olmam bu da özgüvensizliğinin kaynağı bu soru ve evet görür görmesi gerektiği gibi ama resmileşmemiş bir ilişkiyse resmileşmişse olmaz tabiki
Benim cidden görmüyor, herkesi kanka, arkadaş gibi görüyorum ama o bana baktıgı an gidiyorum gözlerinin içine içine baktıgımda felan bi hoş oluyorum ama başkası baktıgında sıradan geliyor düşününce bile kelebekler uçuşuyor karnımda gülüşü gözlerinin kısılışı, gözlerinin açık kahve bal rengi gibi oluşu utandıgında hemen kızarması ay çok daldım yazdım baya sorrry
Açıksa görmeyecektir. Ama aşık snaıp ya da karşısındaki onu aşık sanarken o aslında gönül eğlendiriyorsa tabi ki başkasını da görür başkasını da sever.
O konuda haklısın. Sevmek yeterli her şeyden önce ilişkisine ve kendıne saygısı olan ADAM bunu zaten yapmaz. Hem bırını sevıp sahıplenecek hem baskasına yükselecek acık net yav şaklık bu