ayni yerde farklı departmanlarda çalıştığımız çocukla bakisiyoduk işten ayrilinca bana ulaştı. Ama o bakismalar da ben hep o adımı beklemistim gerçekten aşık gibiydi. Bana ulaşınca sen de aynı seyleri hissettiysen görüşelim dedi görüştük sonra bana daha yazmadı ben sebebini sorunca anlasamayacagimizi soyledi. Ben de tamam dedim. Bu arada fiziksel bir begenmeme olamaz iki ay boyunca gördü beni. O gün benim kötü gunumdeydi çok yorgundum annemin hastalığıyla alakalı bir kötü bir gelişme ogrenmistim agladigim çokta yorgun olduğum gündü ama yine de görüştüm onla. Sonrasında bunu ona belirttim kötü bir gunumdeydim bir kahve daha içebilir miyiz diye tamam dedi sonrasında istemediğini anlaşacamacagimiz için vakit kaybi olur dedi. Oysaki bana bakarak hoslanmami sağlayan ve bana ulaşan oydu görüşmeye okey diyip sonra anlasamayiz diyip kestirmesi de ayrı saçmalık. O gün kötü bir günüm de olduğumu biliyordu. Çok ozluyorum yazmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkide sizinle anlasamayacagini zamanla idrak etti buluşmanizdada bunu dile getirmiş olabilir
Bir saatlik görüşmede bu anlaşılır mı o gün kötü gunumdeydim
Evet siz ona zaten durumunuzu izah etmişsiniz ama o genede sizinle görüşmek istememiş ama bu çok normal belki başta hisleri vardı sonra soğudu belki bambaşka bir durumu var bunu bilemeyiz ama karşınızdaki bir erkek olduğu için bende bir erkek olarak diyebilirim ki erkek dünyasında aylarca peşinden koşupta bir anda vazgeçme olabiliyor tabi sizin durumunuz istisna ben genel olarak söylüyorum
Neyden soğumuş olabilir peki ve ben ona yazmalı miyim tamemen silmeyi miyim sizce
Neyden sogudugunu detay bilmeden yorum yapamam ama ona karşı ısrarcı olmanız oda ego yapabilir sizi düşük kendini yüksek görebilir keza sizde gardinizi düşünürsünüz hani soyle diyebilir çevresine bı kız var bana deli gibi aşık peşinden kosuyor ama yüz vermiyorum gibi gibi
O zaman hiç yazmamak o da yazmicak böyle bitmiş olacak
En doğrusu da bu degilmi zorla yapılan hangi eylem güzel olabilir ya da güzel surdurulebilir
8 Ocak doğum günü o zamana kadar bir şey yazmassa kutlasam olur mu peki
Ne gibi bir kutlama yani içeriğini ne düşünüyorsun?
Düz bir kutlama yapicam direkt sağol vs tarzı kısa bir yanit verirse numarasını silip bir daha iletişime gecmicem. Ama ordan konu açarsa belki bir şey olur diye düşündüm yeni doğum günü mesajı çokta itici olmaz gibi geliyor
İtici olmaz olmasına da biraz kendine değer versen hani o seni reddetmiş sen neden ısrar ediyorsun yani bana diyorsun ki mesaja dönüş yaparsa oradan yürüyeceğim dönmezse sileceğim diyorsun ama tamda az önceki mevzu yaşanabilir dedim ya sağda solda hakkında ileri geri konuşur dahada kötüsü bunu ona hissettirirsen seni seviyormuş gibi yapar senden faydalanadabilir faydalanmadan kasıt hem fiziken hem manevi anlamda
Yani dediğim gibi soğuk bir teşekkür yazarsa bir şey demeyeceğim ama konu açar konuşmak isterse bulaşmak isterim çünkü yüzleşmek içimi dökmek istiyorum rahatlamak için su an zaten asla ona yazmadım ulasmadim direkt bir doğum günü mesajı için peşimden koşuyor derse de onun karakteri olmuş olur
İçini dokmekten kasıt ne yani ne anlatacaksın
Hissettiklerimi yüzüne söylersem rahatlayacagimi biliyorum içim de beni sıkıştırıyor
Bunu zaten daha önce söylemedi mi hatta bunu söyleme rağmen seni reddetmedimi
Yok sadece o gün kötü bir günüm olduğunu söyledim. Kahve içmek için yeni bir planlama yapmak istediğimi söyledim. Sağlıklı bir günümde yüz yüze konuşmak ancak bu konuşmadan bir beklentim olmadığını belirttim O da tamam dedi sonra istemediğini anlaşacamacagimiz için vakit kaybı olmasin ikimiz için de dedi. Sonra ben yazmadım.
Bravo karşı tarafa aciklayaci bir dil ile izah etmiş şimdi senin israr etmen anlamsız olur ha ama doğum gününü gene kutla ama bir beklentiye girmeden kutla çünkü finalde üzülen gene sen olursun bunu şöyle dusun senin sevdiğin ama onun seni sevmediği bir ilişki ne kadar ileriye gidebilir ya da hiç gideni gordunmu
Karşı tarafin bravoluk veya açıklamada mükemmel olduğu bir durum yok keşke. olsa. anlasamayacagimizi söyledi ama sebebini anlatmadi ben de sormadım o gün iyi olmadığım bir gün olduğunu belirttiğine famam müsait olduğumu günü soylicem görüşelim dedi tamam dedim dört beş gün sonra düşündüm anlasacamagimizi düşünüyorum vs dedi burada da tutarsızlık var ortada bir ısrar yoktu başta da istemiyorsan kendini zorunlu hissetme diye de belirttim. Ona rağmen tamam dedi sonrasında vazgeçmesi bravoluk veya netlik değil zaten sonrasında hoşçakal diyip daha da yazmadım
Yazmadin ama yazmak istiyorsun ve bunun için bir bahane arıyorsun soylermisin bana tam olarak istediğin şey nedir ama açık yureklilikle söyle bunu saga sola evrilmeden direk net ol tam olarak ne istiyorsun
Yazmak istiyorum tabiki ama yazamıyorum gururumu cigneyemedigim için. Sorun şu iki üç aydır bana bakan o ona karşı his beslememi sağlayan bana ilk adım atan buluşmada da bana neden bana önceden gelip konuşmadn illa duygusal bir flört durumu olmasına gerek yok arkadasca da gelebilirdin demiştim ben sana gelseydim. o konuşma arkadaşça olmayacaktı vs dedi orada bana iltifat etti falan sonra yazmadı ardından ben sebebini sorunca anlasamayacagimizi söyledi bu da bir nevi umut verip psikolojik şiddete ugratmaktir karşı tarafı yuzlesip konuşmak yüz yüze vedalaşmak istiyorum sadece başka bir niyetim yok gerçekten şu konuştuklarımi. yuzune karşı konuşmak istiyorum sadece
İyide bunu sadece denedik ama olmadı gözü ile baksan yani illa sen ona ya da o sana bir açıklama yapmak zorunda mı ya da vedaslamak zorunluluğunmu var hayır yok senin şu anda yaptığın şey başlamayan bir ilişkiyi sanki senelerce süren karşı tarafın sebepsiz seni terk etmesi gibi görüyorsun belki ona karşı hislerin var ve kendine engel olamıyorsun bunuda anlarım ama bazen yapılacak hiç bir şey yok ise hiç bir şey yapmamak en iyisi ama sen tam aksine kendini ona kanıtlamaya ve onunda sana tatmin edici bir açıklama yapmasını bekliyorsun
Hislerim olduğu için bu durum var yoksa etrafımda. cok erkek onlara hissim yok. Neyse çok teşekkürler
Kısmen piskolojik şiddet uyguladı diyorsun ama sen şu an kendine o piskolojik şiddeti uyguluyorsun hadi diyelim ona yazdın ya da bulustunuz eteğindeki bütün taslari doktun sonrası için bir beklentin olacakmi bende biraz bu işleri biliyorsam tabiki olacak sende ondan bir karşılık bekleyeceksin hemde olumlu bir karşılık
Hayır sadece yüz yüze içimi dökmek derdindeyim zaten karşılık almak istesem onu da derdim hislerim olduğunu soyledigim doğum günü mesajı atıp atmama noktasında da emin değilim o zamana kadar kesin iletişim kurmicam tabiki. daha çok var sekiz ocakta sence atmalı miyim doğum günü mesajı
Sadece düz bir doğum günü mesajı gurursuzluk olmaz heralde ek bir şey yazmicam
Tabiki atabilirsin sonuçta arkadaşın ama sorulması gereken soru beklenti içinde olacakmisin olmayacakmısin
boş ver böyle iki yüzlü insanlari
Yorumun için teşekkürler Neden iki yuzlu dedin
1 kendisi yanaşmis iki kendisi. Yol vermiş eğer adam olsaydı gerçek kalbinde insan olsaydı demezdi sana anlaşamayız diye... Çünkü başkalarının peşinden gidiyor sende kafana takma geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim şevbaş