- Okul hayatımda başarılı insanlar arasında bile olsam benden daha başarılı öğrenciler var
- Okul hayatım boyunca bir tane anlaştığım zaten olmadı
- Zaten yeni dostluklar kurmak bile imkansız hale geldi
- Evleneceğim hatta yiyişeceğim kadınlar bile gönlüme göre olmayacak kimisi patlak olacak kimisinin geçmişte ağzına başkasının ağzı değmiş olacak ben kendimi de gönlüme göre olacak kişiye kadar saklamışım kendimi saklamamış olsam ona bile eyvallahım var
Bu saatten sonra da imkansız gibi 2+2=4 tür değil mi benim için 2+2=0 resmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle başkalarını ile kendini kıyaslamak sana zarar verir sen sadece kendine odaklan ve de ki evet onlar da iyi yapıyor ama ben de iyi yapıyorum. Sonuçta senden düşük insanlar da var öyle değil mi? Sen çabanı gösterdikten sonra Allah bunun karşılığını verir emin ol.
2- Sonuçta her insan ile anlaşacaksın diye bir şey yok. Fikirler ve zevkler çok uyuşmadığı zaman zaten çok fazla ilerlemez dostluk sadece karşındaki saygılı ise devam eder.
3- evet şu an kimseye güven yok buna katılıyorum ama sen düzgün olursan gerçekten karşına düzgün insanlar çıkar buna emin ol.
4- bende müslümanım ve evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Sen kendini nasıl muhafaza edersen eşin de öyle eder emin ol. Başka insanların hayatına bakarak da kendi hayatını kısıtlama yapan kendine yapar. Bu dünyayı değil, ahireti düşün derim.
Yıllardır bu soruyu soruyorum ancak sadece dalga geçtiler sen beni çok rahatlattın söylediklerin ne kadar samimi bilmiyorum ama çok teşekkür ederim. Allah senin işlerini rast getirsin.
Peki bu konuda üzerime düşen nedir yine de sormak istiyorum.
Bunda dalga geçilecek ne var boş ver o insanların dediklerini, hangi konuda? Eğer ki okul ve başarı konusunda diyorsan keskinlikle sadece kendine odaklan eğer kendini teselli etmek istiyorsan da senden daha aşağıda olan kişilere bak. Eş konusunda soruyorsan da eğer, bak benim de hiç erkek arkadaşım olmadı ve gerçekten olmasını şu an istemiyorum vakti gelince olsun. Çünkü başka insanın namusuna bakmak bana hoş gelmiyor evet, tanımamız lazım öyle evlenmemiz ama zaten Allah senin nasibini sana hissettirir ve karşına çıkartır bekleyip sabredersen bunun mükâfatını alırsın.
Bir dönem de diyordum neydi benim günahım diye içli içli sinirleniyordum resmen kendimi yıpratmışım üstüne de okulumun zorluğu bunca zaman kafada saç mı kalır iki büyük sorumluluğu birden almak beni eskitti resmen iki tel de beyaz var saçımda.
Gerçekten akışına bırak dert etme olacak olan olur. Allah’a güven ve tevekkül et derim
Kaç yaşındasın
24 sen?
Tevekkül ederim de önce ne yapmam gerekiyor ki Allah a dua edeyim?
Allah İstanbul da bile kısmetimi kapatmış burada mı kısmetim açılacak diyeceğim de neyse sen beni teselli ettim Allah dayanma gücü verdi bekleyelim. Bir de ailenin en büyüğü benim biliyor musun. Ailenin tek çocuğu ya da en küçüğü olsaydım belki daha şanslı olabilirdim diye düşünüyorum.
Neden cevapsız kaldın söyler misin? Sordun cevapladım. Ben bu mankafaya boş yere açıklama yapıyorum mu dedin yoksa?
Ben 21 yaşındayım. Ailenin en büyük çocuğuyum ve daha bu sene sınava girdim ve daha yeni üniversiteye başlayacağım. Her şey için geç değil anlıyor musun gerçekten sen doğru yolda olduğun zaman her şey düzelecek. İşte sabretmek de bunu gerektiriyor. Sabreden derviş, muradına ermiş, derler.
Hayır ne alakası var? hep burada değilim ve bildirim gelmiyor şimdi gördüm ve cevap verdim görünce hemen yorumuna
Yaşımı sorunca sandım ki ooo yaşın da geçmiş diyeceksin.
Hayır be saçmalama bu arada ne okuyorsun merak ettiğim için sordum
Elektrik elektronik mühendisliği
Erzincan da
Son sınıf mısın
Evet az dersim kaldı bitsin mezunum
Hayırlısı olsun halkında tebrik ederim mezuniyetin için
Teşekkürler iyi dileklerin için🙏
Rica ederim inşallah hep mutlu olursun bence bulacaksın sadece biraz daha beklemen lazım