Umudum olmasa çoktan kendimi atmıştım bir yerlerden. Ancak ne kadar umutsuz hissetsem de saçma bile olsa tutunacak bir şeyler uyduruyorum kendime.
Eğer bir derdim varsa ve işin içinden çıkamayacağımı hissediyorsam biraz müzik dinleyip unutmaya çabalıyorum. Öfkemi kağıda çizerek atıyorum. Sonra kendime gelince tekrar düşünüyorum ve o derdin aşılabilecek olduğunu fark edip rahatlıyorum. Biraz kendine vakit ayırmanı öneririm. İlla pahalı etkinliklere gerek yok. Bir kalem ve kağıt yeterli
Nefes alıyorsak umut hep vardır 47. yasindayim ve bekarım mitolojik zumruduanka kuşu gibi küllerinden doğan bir geçmişten gelen bir insanım Bu yolculukta bana motivasyon parçası olarak sevgili İlkay Akkaya nin Güneşin olsun gönlünde eseri eşlik etti Sol mememin altında ki o cevher hep var
Bazen umut etmek insanın en zorlandığı şeylerden biri olur, bunu anlıyorum. Yalnızca sen değil, pek çok insan bu döngüden geçiyor. Ama unutma, hayat her zaman değişen bir yolculuk. En karanlık gecenin ardından bile güneş doğuyor. Belki bir süre beklemek, sabretmek ve kendine zaman tanımak gerekiyor 🌻. Başlangıç yapmak için illa cevapları bilmen gerekmiyor, bazen ilerlemek yeterlidir. Nakış gibi bir adımla açılırsın tekrar… 💫