Su Akar yolunu bulur hesapı, Umut ettiğimiz şeyler yolunu buluyor mu? yoksa daha mı acı oluyor? İnanıyor musunuz umuda... ? Ben artık inanmıyorum, çünkü yolunu bulmadı umut ettiğimle kaldım ya siz?
20 yaşındayım her günü umut etmekle geçiriyorum elimden başka birşey gelmiyo umut etmeliyim inanmalıyım güvenmeliyim elbet biri çıkar diyorum karşıma belki diyorum bugün olur ama bazen çok zor oluyor hiç olmayacakmış gibi geliyor içimi acıtıyor dayanılmayacak gibi oluyor neden birini istiyorum ki diyorum herşeyim var Allaha şükür ama istiyorum işte nedenini bilmeden ve umut etmekten başka birşey gelmiyor elimden ama inanıyorum ki elbet bir gün olucak bekliyorum sabır herşeyin ilacı diyorlar ya her ne kadar sabırsız bir insan olsamda günler akıp gidiyor ve ben farkında olmadan sabrediyorum sanırım yaşayıp görücez umut gerçekten gerçek mi diye ve umuyorum gerçek olucaklar..
umut güzel bir şeydir, belkide en güzel şey... ve güzel şeyler asla ölmez. Rahmetli nenem derdiki ''bi insanın ömrü umudundan önce bitmeli'' o yüzden hiç bir şey için umudu yitirme. kahverengi dallardan hala pembe çiçekler açıyorsa hala umut var demektir...
Hayal, düşündürdü beni birden , artık hayallerle avunuyoruz, elimizde bize kalan sadece hayallerimiz, sevgileirimizide götürdüler geride hayalleri bırakarak, sevmek , inanmak suçmu, sevgiyi yitirince yaşamımızıda yok ediyorlar, sevmekle, dogru olmakla bizmi hata ettik
İnsan sıkılmaz o zaman, Yemek olarak neler var birde garabel böyle uzak şu hızlı gidenler varya onlardan da varmi? böyle tur atmak içn geceleri millet uzay aracı görsün haberlere çıkarım
tekrar söylüyorum araç bozuk. bizim burdaki sanayide recai usta var baba dedi bunun beyni yanmış dedi. dünyadan sipariş versem 3 yıla anca gelir dedi. zor işler bunlar. şimdi benimde kayış yandı tam oldu.
@Garabel sabaha senin orda olurum , senin usta dediki akşam gelir parça dedi tamam dedim iki tane almak istiyorum dedim , nasıl istersen dedi beni kırmadi sağolsun insanın halinden anlio
En İyi Cevaplar