Erkek arkadaşımla hayat şartlarından dolayı ayrıldık seviyorduk ama olmadı. Beni aradı sesimi duymak istedi bende benden kopsun diye başkalarıyla birlikte olduğumu söyledim. Az tepki gösterdi ve kendi kendine bahaneler üretmeye başladı ben yeni kendime geliyorum vs diye. Ben soğumasını istedim. Acaba daha sonra kanına işlemişmidir ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bittiyse biriyle iletişim kanallarını komple kapatacaksın. Su yaptığınız ergenlikten başka bisey degil
Aynı yerde mahallede büyüdük çocukluktan aile dostluğumuzda var nasıl yapalım
Engelleyip yok gibi davranıp hayata devam edeceksin
Burcun nedir senin
Tahmin et bakalım bu kadar kestirip atan net olan biri ne burcu olabilir
oğlak, kova?
Boga burcuyum
Mantık yoksa duyguda yok bence
o da boğa ama vazgeçmiyor enteresan
Senin burcun ne
başak, o da mantıklı yol aldı çok ama yok dönüp dolaşıp benim dediklerimi yapıyor
Cinsellik varmıydı aranızda
ilk erkek arkadaşımdı tabiki ama çok uyumluyduk
yani o manadada
ben ondan daha mantıklıyım o yüzden dediklerimi yaptı zaten ama çok zor
Iste 'ten uyumu varsa boğa burcu da Seksi sever. O yuzden yine de seni kaybetmek istemiyor. Ama ciddi adım atamıyor. Yinede fb tarzı iliski devam etsin düşüncesinde büyük ihtimal
Ondan dolayı da senin dediklerini yapıyor. Yoksa bir boga erkeğine kimse istemediği birseyi yaptıramaz.
anladım ama ben gerçekten ondan kopmak için biriyle birlikte oldum ve sevsemde istemiyorum aşık olduğunada eminim ama bunu söyledim bu rahatsız etmemişmidir
Eğer tam anlamiyla seviyorsa kesinlikle rahatsız etmiştir. Ve gururu ağır basar ve uzaklaşır. Ama hala uzaklaşmiyor alttan aliyor seninle birlikte olmak istiyorsa ben sevdiğine hiç inanmam. Amacı sadece cinsel olarak seni hayatında tutmak için kelime oyunu yapıyor derim
Bana göre bunların hepsi doğru o zaman. Kendisi ülke dışında yaşıyor işten dolayı buraya gelincede mantığını terk ediyor ama ben öyle bir harekette ayrıldıktan sonra hiç bulunmadım. Fakat başkasıyla olmamdan kendisinin sorumlu olduğunu anlayacak kadar olgunlaşmış o yüzden düşündüm ama bilmiyorum.
Şimdi daha net olarak diyorum. O senin bulunduğun şehre gelince boşta kalmamak için g. o. t ayağı yapıyor. O yuzden buna emin ol ve iletişimi komple kes. Yoksa kendine saygını kaybedersin
peki o zaman son soru sen sadece yatmak istediğini düşündüğün, yükseldiğin kadını, aynı kadının dediklerini, sevdiklerini bire bir birşekilde aynısı yapıyorsan yani tamamiyle sevdiğin herşeyde onu görüyorsan genede hala onu sadece yapmak istediğinimi düşünürsün
hatta kendinle ilgili şeylerin birebir onun dediği gibi yapıyorsan işindede?
Evet fikrim değişmez. Biz boga burcu sabit fikirli oluruz. Eğer senin önerilerin mantıklı gelmişse işinde vs onları yapması bu gerçeği değiştirmez. Yani onları düşünme. bunlarda sevgi arama
o zaman son olarak neden böyle net düşündün onu söyle bari üzülerek inanıcam ama ben çok masum kalıyorum çırılçıplak her tarafı onun ya vermedimde çok basit bu dediğin
Çünkü eğer seviyor olsaydı hiç bırakmazdı. imkansizliklar vs aldırış etmez mücadele eder o zaman bitmemesi için caba harcardı. Birlikte üstesinden geliriz derdi. Ama o bitmesine izin verdi. Şimdi de sana böyle umut vererek yedekte tutmaya cinsel olarak elinde tutmaya çalışıyor.
Yani boga burcu istediği bir şey için kolay pes etmez. istediği evlenmek olsaydı baştan kabullenmezdi. Şimdi istediği bence bedenin.
iyi öyle olsun ama ben yapmadım o zaman birdaha fikirde vermem.
Fikri falan boş ver iletişimde bile kalma. Yoksa unutamazsın. Tam unuttum dersin kendini hatırlatır.
tamam sağol
Rica ederim. her şey gönlünce olsun.
seninde