Arkadaşlar "sana ne"ile gelmeyin bana sonuçta sizi tanımıyorum sadece çiftler arasında ayrılığa yol açan nedenleri merak ediyorum bir araştırma gibi düşünün
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk o ayrıldı ailesi beni istemiyor diye. Sonra ben bayagi uzuldum depresyona girdim. O ailesini ikna edip geri döndü ama bu sefer de ben istemedim çünkü bana ilgi göstermiyordu sanki "iyi kiz" oldugum icin bana dönmüştü gibi. Sevgisini hissetmiyodum vs... bitmis oldu öylece. Arada yaziyor yine ama ben kafamda bitirdim
Nasıl ilgisizlik mesela
Arkadaslarina vakit ayırıyordu sabah evden cikiyor gece 2de eve dönüyor diye düşün. Eve sadece uyumaya giriyor. Arkadaslariyla takıldığı icin benimle günde yarım saat yalandan konuşuyordu. Konusmaya istekli olmadigini hissediyosun zaten az cok tanıyınca. Ben de heryerden engeli bastım. Işin garibi ben bitirmeme ragmen sonrasinda pesimden koşup yine ilgisiz davranıyor. Kısaca o sevgili olalim ama onun istedigi gibi olalim istiyor ve sorumluluk almak istemiyor.
Anladım evet haklısınız içinde ilgisizlik olan ilişkinin sürdürmesinin bir anlamı yok gerçekten. Ne kadar birlikteydiniz peki
2 ay konustuk 2 ay sevgili olduk. Ama surekli ayril baris ayril baris seklinde ilerliyoruz. Aslinda iliskimizin üzerinden 2 yil geçti. En son gecen ay mesaj attı barisayim diye
Ona söyledin mi neden ayrıldığini
Benim 3. bitirişim. o zaten biliyor sebebini ona rağmen kendine ceki duzen vermeden geri dönüyor. Ben de ilk hatasında direkt engeli basıp bitiriyorum
Evet böyle git geller senin hep onu affedeceğini ve onun vazgeçilmez olduğunu ona düşüdürecek olabilir
Evett yani benim sevgime cok güvendiği için beni hep ikna edebileceğine inanıyor ve beni cepte görüyordu. Ama ben ayrilinca hic geri adim atmadım hep o kendisi geldi.. aslinda ben bitirdigimde tam olarak bitirdim kafamda yani vazgeçilmez değildi karsima baskasi ciksa hayatıma alirdim. Ama boşta oldugum icin o dondugunde okey dedim. En fazla 1 hafta sonra da ayriliyordum ama
Güvenim bitti
onun benim icin doğru kisi olmadigindan emin oldum
Onunla mutlu olamayacagima emin oldum
Aşkım bitince mantığımı ön plana çıkarabildim.
Sebepler bunlar kısaca
Neden ona aşık oldun peki
Dış görünüşünü beğendim ve efendi düzgün birisiydi agzında küfür yoktu cinsellik meraklısı değildi duygusal uysal birisiydi kendime yakın görmüştüm
Anladım umarım hayırlısı neyse o olur çok teşekkür ederim cevaplarinız için
Ricalar umarim sizin de hakkinizda hayirlis olur. Kolay gelsin
Teşekkur ederim❤
Aldattı kızları eklemiş bıde diyor ki aşkım silmeyi bilmiyor ben ben de yedi sanki engelledim onu
Ne kadar birlikteydiniz
Baya uzun sure 1 sene falan kapımda yattı bana eski sevglsının aklında kaldığını söylemişti sonra unuttgunu ikna ettrdı ama bu sefer kızlarla aldattı hesabını açtı ben baktıkı kızlara bu kızın yanına kendimi yakıstramıyorm demıs bu benı kötu hissettiriyor ben cırkın im o guzel yazmıs ve cıplak foto ıstemıs isteyince de fotolar gelmıs yaz mıskı sevgilimın ki gibi kimse yok ya demıs tam Bı ruh hastası
Aa güzelliğin bedeli işte nasıl yakıştıramamış sonuçta sen onu seçmiştin
Icınde hep Bı aşağılık psikolojisi vardı ama ben onu hep yakısıklı bulurdum ve överdım
Demek ki senin gibi biri ile birlikte olmaya hazır değilmiş
Bencede
Canım ayrılmak istedi.
Nedenini söylemedi mi
Ben ayrıldım.
Kız da bunun için hazır miydi yoksa üzüldu mü
aldatildigim icin ayrildim
Geçmiş olsun.
tesekkur ederim
Onun arkadaşlarının doldurmasına gelmesi
Ne dediler mesela
Yankesiciye benziyormuşum
Aldatma
Geçmiş olsun
Ayrılan oydu yalnız 😂
Neden aldattın onu peki
aldatmadım aslında , mış gibi yaptım bitmesi gerekiyordu o ilişkünin
Anladım peki ne yaptı/yapmadı ki sıkılmana neden oldu
Anlaşamıyorduk çok seviyorduk ama sürekli kavga gürültü ayrıl barış yaşıyorduk o zamanlarda bana takıntılı ama sevgilim var diye yüz vermediğim bir hatun seksi bir video atmış adımı söyleyerek bende bunu ona attım küfür ede ede gitti zaten 😂
Anladım karışıkmiş sizinki
Aldattıydı
Ablamla aldattı
Emin miydin
Evet mesajları gördüm
Aramızda olan birsey
Bakire olmadığım için istemedi
Umarım senin değerini bakirelikte aramayan biri karşına çıkacaktır
Yok çıkmıyor bakir olmayan biri ilede konuşuyordum bakire olmadığımı öğrenince anında tepkisi değişti sürekli yatmak için fırsat kollamaya başladı
Bakir olup olmaması ile alakası yok.. aslında bakarsan bakir olmayan erkekler daha da çakallar,.. bu viziyonlu olmakla alakalı bi şey.. pek yok doğru söylüyorsun ama illaki vardır.. bi de sen karşındakinin bakirelik ile ilgili bakış açısının geniş olduğundan emin olmadan söyleme bence bakire olmadığıni gerek yok yani
Geç söyleyincede beni kandırdın diye mal mal konuşuyorlar addfgv
Aldatma