Özellikle ''Sen yokken bu şehir yok '' falan gibi sinir bozucu sözler falan kanser sebebi :D

Özellikle ''Sen yokken bu şehir yok '' falan gibi sinir bozucu sözler falan kanser sebebi :D

Hayır bence değil şu an bir ilişkim yok böyle vıcık vıcık bir şey görünce evet diyorum ki hani böyle aşk mı olur böyle olacaksa hiç olmasın ama bu kıskançlık aslında bunun ben de farkındayım insan sevince öyle şeyleri öyle bir içten yapıyor ki yemin olsun ne kadar iğrenç çok aşırı fazla çok romantik yapılmaması gereken şey varsa hepsini bilerek isteyerek severek yapıyorsun. Ama bir daha yapar mıyım hayır artık erkekler sadece ilgisini kullan ve at benim için bir kere sevdim oldu bitti orada bıraktık
Müslüm Baba yalan mı söylüyor diyorsun yani 😂😂
Müslümün aşığıyım ama hiç o moda girmem :D
Ne ağladın beee :D Saf sevgi dediğin şey bile çıkardır. karşıdan sevgi bekliyorsun işte. verdiği kadar seviyorsun.
Bana zaten yaranamazsın da Sevgi aşk denen şey de öyle ekmek gibi değil gidip alasın veya veresin öğren artık :)
Kesinlikle :)
Cevap
5Cevap
Genelde bu tarz ilişkileri sinir bozucu bulan insanlar ilişki yapınca bunlardan daha beter oluyorlar. Ben ilişkilerde doğallıktan yanayım.. içimden ne geliyorsa öyle davranırım. Hissetmediğim bir cümleyi ne sevgilimin gönlü olsun diye ne de millet ilişki görsün esasıyla yapmam. Hissettiğim neyse odur ister dışarıya cıvık gözüksün ister yapay kalp benim ilişki benim
Bence değiller ama bunu gözümüze sokarak yapıyorlarsa evet itici
Bunlar ne yiyor 🧘🏼♀️😂 evet aşırı abartılı sevgili modlarina deli oluyorum bana yapılınca da öyle... Doz bilmek lazım fazla dozdan öldürüyorlar beni
Yaaa aklıma bir şey geldi yeminlee :D :D sjsjsjsjs
çok sinir bozucu :D
Ne geldi
Öyle ilişkiler bana pek samimi gelmiyor. Hiçbir ilişki sadece romantiklik üzerine kurulu değildir, yerine göre evet ama sürekli hiç samimi değil. Sürekli romantiklik olan ilişkilerde çıkar vardır diye düşünüyorum.
Sürekli göze sokulan, artık ilişki bile diyemeyeceğimiz reklam pardon romantik ilişkiler inanılmaz sinir bozucu oluyor.
Kendi aralarında istedikleri gibi aşklarından ölebilirler ama biz görmeyelim lütfen
Aynen öyle samimi olacaksın ben sevdiğim insana naber lan popiş derim mesela aşkım yerine dşdöfös
Bende asiri cringe buluyorum seni cok seviyorum dersin bu kadar abartili hasta edici cumlelere gerek yok
Sinir bozucu değil ama aşırı itici. Görmemişler gibi...
Komik geliyor sadece 😄 Çok da sürmüyor zaten bu tarz ilişkiler.
Romantizmi severim aşırısı da sinir bozucu katılıyorum
katılıyorum, bazı insanlar dozunu kaçırabiliyor ve vıcık vıcık falan itici duruyor
O çiftleri roketi koyup uzaya fırlatalım insanlık kurtulsun
Bir aradayken birbirlerini boğazlayan tipler yapıyor bi de bunu komedi
Bak onlar ne biliyo musun, ben her haltı yiyorum, bunlar da senin gözünü boyamak için.
Bu çiftten nefret ettim ben ya 😒
Evet ya biraz dürüst olsunlar birbirine karşı. Ne yiyor bu fotoğraftakiler?
Evett evett bende sinir oluyorum bir de otobüs de öpüşmeleri falan
Herşeyin fazlası zarar
Çok fazlası evet biraz sinir bozucu😅
Yapmacık ve samimiyetsiz geliyor.
komik buluyorum, samimi grlmiyor
Aranızdaki diyaloğa bağlı bir durum ,,,
Evef cıvık cıvık şeyler
Sıkıcı... Mıç Mıç hiç sevmem.
Evet sinir bozucu
Yo degil guzel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?