Kactikca daha cok yaklasiyorum sana dedi. ama sonra yine gitti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Siz kadinlar laflara değil icraate bakmaya öğrendiğiniz zaman doğru kişiyi bulacaksınız.
O yuzden seviyorum demesi külliyen yalan. Buna senden baska inanan yok
Inandigimi soylemedim
Inanmasaydin su an onun gitmesini sorgulamazdin😉
Ben ona beni sevip sevmedgini sormadim bile. kendi soyledi. niye soyluyor ki
Seni kendine bağlayıp cinsel obje olarak kullanmak için. Su an da gitmesindeki sebep ya istediğini aldı ya da istediğini alamayacağını anladı.
Bana sevdigini soyleme davranislarinla hissettir dedim
Iste icraat yok. Ve geriye cinsellik kalıyor. ya istediğini almıştır ya da alamayacağını anlamıştır. Baska bir sebebi yok. Yani klavye aslani diyoruz bunlara. Yazarken, söylerken ölürler biterler sevgileri için ama icraat olmaz
Istedigini alamadi da boyle davranan birinin evli olma ihtimali var mi
Evet tabiki de var. Daha evli olup olmadığıni net olarak bilmediğiniz biriyle nasıl duygu besleyecek kadar samimi olabiliyorsunuz?
Bir bucuk yildir taniyorum. ben tanidigimda bekardi ama bikc aydir konusmadik hic. o donem icinde oyle bir sey olmasindan suphelendim. yani gelio gidio surekli kacio. bana evlilige hazir olmadgni soylemisti. ben de evlilik istiyordum. oyuzden de kacio olblr. emin dglm
Şüphe tek gerçektir. Ve internette tanıştıysanız reelde yüzyüze birbirinizi cok görusmediyseniz büyük ihtimal şüphelerinde haklısın. Bence net olmayan bir erkek bozuntusundan kurtulduğun için sevinmen gerek. Boşu boşuna neden sorusu sorarak duygularını yoğunlaştırma, sorgulama. Tamamen heryerden engelle ve hayatina bak
Ben biraz fazla kuruntuluyum. yani evlenmis olmayabilir. cunku evlilige hazir dglm diyordu. sorumsuzdu. rahatina duskundu. gelgitleri sadece cinsellik amacli olabilir evet. ama asla yuz vermiyorum. ben cok seviyorum onu. engelleyemem ama bisure uzak durmayi dusunuyorum. belki o sure icinde o da anlar boyle yapmamasi gerektigini
Bosuna zaman kaybı. Çünkü o ne istediğini bilmeyen birisi. Sizde tam unuttum dediginiz anda yine size ulaşıp kendini hatırlatır. Ve bu karakter olduğu için düzelmez. Bu kısır döngü içinde üzülmeye devam etmek istiyorsanız engellemeyin tabiki de. Siz kadinlar sizi degersiz hissettiren öküzleri seversiniz. Ve kendinizi uzmeyi de seversiniz.
Ben onu sevmeye basladigimda beni uzmuyor mutlu ediyordu, ben sonrasinda cok ustune dustum soguttum uzaklasti. sonra da evlilige hazir dglm dedi. bitti dedim. haftalar sonra yazdi defalarca. cevap vermedim basta ama sonra dayanamadim. Şu an da bu haldeyim
Sen bilirsin. Ben fikrimi söyledim. Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü 7duel toplansa yapamaz.
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Ben zamanla degisecegine inaniyorum yani benim davranislarimla. cok uzun sure bana ulasamazsa daha degerli olurum onun icin, ozmn soyledikleri davranisa donusurse istedigim olur, yine olursa birakirim artik
Hiç kimse değişmez. Sadece menfaati kadar rol yapar. Buna emin ol. Sen bilirsin. Kendini üzmeye devamke🤭
Ben onceden hep pesinde oldum. beni hep cepte gordu. basta oyle dgldi. tam tersiydi tabi, simdi bana ulasamayinca yazmalara basladi. Iki ay kadar cevap vermycem. o da anlayck bence. defalarca iliski kocundan seans aldim, buna karar verdik. degisecegni dusunuyor o da
Peki sen bilirsin. Hakkinizda hayırlısı olsun. Ama adım kadar eminim. Boşa zaman kaybı olacak.
Deme oyle ya uzuluyorum:(
Seviyorsun üzülmeyi daha ne diyeyim
Hayir ben onu seviyorum ve zamanla tavirlarimla mutlu olacagimiza inaniyorum
Inan bana evlensenizde onunla hep tek taraflı mücadele eden, yıpranan, üzülen sen olursun. Çünkü net olmayan ne istediğini bilmeyen erkekler siz kadınları mutlu edemez. He siz kadınların cogu da böyle öküzleri sevmeye yemininiz var sanki. Yani kadınlar kendini uzmeyi sever. Söyleyeceklerim bu kadar.
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Ben onu sevdigimde beni mutlu ediyordu sorunumuz yoktu. isler sonradan degisti iste, basta evlilik istedgni soylerken sonra evlilikten korktugunu ozgurluk istedgni sorumluluk amak istemedgni soyledi, ama ben coktan sevmistim onu
karsılık bulamadıgı ıcındır.
ya da aynı duzeyde bır sevgı sızden hıssedememıs olabılır mı?
Allah aşkına bırak gitsin nereye giderse gitsin sen kendini neden hirpaliyorsun ya kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden insanlardan uzak dur
Korkuyordur sonuçlarından
Evlilikten korktugnu soylemisti cok onceden. bu sebep olabilir mi
Belki olabilir ama genelde ilk ilişkiyi yaşayacağı kişi ile neler yaşanacağından korkuyordur. Yani demek istediğim hayatından ne yapmasın ıgerektiğini bilmediğinden mahçup olma korkusu taşıyordur.
sevmiyor. yalan
sorumluluk almak istemiyor. uzak dur.
Evet bunu bana bir yil once soylemisti. degisir dedim ama degismiyor
boş ver bırak kendi kendine takılsın
yedekte başkaları vardır
Adam harbi sevmiş fbskdnskdjsj
Kendine güvensiz