Kesinlikle benden 4 yaş büyük bir erkeğin kafa yapısı benimkiyle aynı olamaz. Yok erkek geç olgunlaşıyormuş vırt zırt geçin bunları benden 4 yaş büyük adama benim Hal ve hareketlerim duygularım çocuk gibi gelir

Kesinlikle benden 4 yaş büyük bir erkeğin kafa yapısı benimkiyle aynı olamaz. Yok erkek geç olgunlaşıyormuş vırt zırt geçin bunları benden 4 yaş büyük adama benim Hal ve hareketlerim duygularım çocuk gibi gelir

Bu işin öyle anlatıldığı gibi kuralları olmadığını düşünüyorum: Kadının da - Erkeğin de (varsa) ilgi duyduğu cinsiyete duygusal ve/veya cinsel olarak yakınlaşmak isteyeceği doğal bir eşik (yaş) var. O eşik (yaş) geçildikten sonra ister 20 yaş büyüğüne ilgi duyar- ister 20 yaş küçüğüne. Reşit bir bireyle ilişkiden söz ediliyorsa, yargılamak kimseye düşmez ve;
gibi belki yazmadıklarımla birlikte, zibilyon tane cinsel kimlik ve yönelim kombinasyonunun olduğu birkaç milyarlık yeryüzünde yalnızca heteroseksüeller için bile ilişkide ideal yaş ile ilgili böyle sığ bir genellemede bulunulamaz.
kendinden 4 değilde 40 yaş büyük bi erkekten bahsediyorsun sanki neden çocukca gelsin senin düşüncelerin ona misal? ayrıca akıl yaşta değil baştadır
bazıları genç yaşta olgunlaşırken bazıları 50’sinde bile çocuk beyinlidir mesela
Tamam abla anladık kocan 44 yaşında.
Cevap
9Cevap
Farkindamisiniz ülkede pedofili vakaları artıyor. Bu tür haberleri çok duyar olduk bu zamanlarda. Allah'ım korusun bizleri, çocuklarımızı, hayvanlarımızı
Dün burada öyle iğrenç bir soru okudum ki ondan sonra sordum bu soruyu…
Ker kesin beyni farklı
Yaşadıkları farklı
Deneyimleri farklı
Her kişiye tek standart uygulayamazsin
Ağır yanılıyorsun. Ama bunu kendi yaşantınla anlayacaksın zaten. Ne dense boş. :-)
İnşallah dediğin gibi değildir
Türk uzmanlar demiş bunu:). sen sana doğru olanı yap
Yani kendinden 10 yaş küçüğe bakan Türk uzmanlar hazırlamıştır:)
Neyle kanıtlamışlar acaba. Bu makaleyi seven kadın çok pörsümüş seviyor galiba.
Türk araştırmacılar diyor zaten 10 yaş küçüklerine bakan Türk toplumundan ne beklersin bunu hazırlayan Türk erkeğinden
Aynen öyle 👍
Valla kanka senin gibi ahlaklı düşünen erkekleri seviyorum
Ahlakla ilgisi yok. Kendisinden küçük kız isteyen erkek, kadını kontrol edemeyeceğini düşünen özgüvensiz biridir. Kendisinden büyük erkek arayan kız ise aciz ve hayatını başkalarının yardımı olmadan yaşayamayan amiptir.
Kanka olsun bir erkek olarak mantığını devreye sokabilmen abaza olmadığını kanıtlıyor
Pek bir işime yaramadı ama takdir ettiğin için sağ ol. Çoğu kadın mantıklı erkek değil elinde oynatabileceği abaza seviyor. O yüzden bu yaş olayında körler sağırlar birbirlerini ağırlar durumu oluyor.
O kadar cahil bi kadına denk gelmediğim için şükretmelisin olgun ve akıllı kadın yaşıtına küçüğüne bakar
Şükrediyorum. Yaşıtım iyidir. 👍
Bide kanıtlamışlar, acaba neyi nasıl kanıtladılar🤔
Valla ben 22 yaşındayım kafam 22 yaşındaki erkekten çok seninle uyuşur erkekler daha hızlı yaşlanıyor
25 yaşında bir adamla konuşsam kafamız asla uymaz zevk aldığım çoğu şeyden o zevk almaz alışveriş çılgınlığımı bile saçma bulur
Evet😀Babam annemden 10 yaş büyük ve tam da o olmuş babam arkasını dönüp yatmış sürekli
Var var kanka annem durur mu😅Bunun çok isyanını etti
Ama babam hala öyledir mutfakta yatar salonda yatar adamdan geçmiş ya😅
Erkeğin 4-5 yaş büyük olması gerekir, geç büyüyorlar ancak denk gelirsiniz
Senin gibi 36 yaşıbfa bir adam bunu der tabi
Araştırmacılar da senin sevgilinin 32 yaşında olmasını savunuyor😅
Doğru olabilir çünkü kadınlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşır fikirsel olarak
Erkek her daim kadından büyük olmalı en az 3 yaş olmalı.
bunun doğru bir tespit olduğunu kötü tecrübelerle anlayacyksn (büyük olasılıkla)
2 yas buyugum benim abimdir
Aynen ya oh be
Bizim toplumda maalesef kadın kucuk mali der nedeni olgunlasmasi degil sorun erkeklerin pasa gonlu çıtır seviyor toplumda kendinden kucukle evlenmeye alismis hatta savunmuş
Evet de o saçma çünkü o kadın da 30 yaşına geldiğinde erkek ondan soğur o zaman
Soguyor zaten erkeklerin andropoz donemi diye bir sey var mesela... kendini genc hissetmek icin yaslanan karisi yerine citirlari istiyorlar... ister arada 4 yas olsun ister olmasin erkeklerin seyine gore dunya duzeni...
Benim gördüğüm erkekler eğer baştan yaşıtını aldıysa karısı 60 yaşındayken de ölüp bitiyor
Annem babam arasinda 10 gun var ayni yil ayni ay dogdular... mutlularda ne babam 4 yas kucuk aliyim gec yaslanir dedi ne de annem sevdiler evlendiler... evlilik de onemli olan bu gerisi zirvalik birilerinin cikari
Sen manyak mısın?😂 Çok içten sorasim geldi bunu. Bir kere kadın ve erkeğin mental olarak olgunlaşma süreleri farklıdır. Küçül de cebime gir piremses😂
Tamam sana 30 yaşındaki sevgilinle sabırlar dilerim
Kızım zaten 28i alcam iyimisin sen 😂 2 yaş büyük de 4 yaş büyük de hatta bazen 6 7 yaş büyük biri ile yaşıt gibi hissettirebiliyor bana. Ben aksine benimle yaşıt insanların kafa yapısıni çocukca buluyorum. 30 da olur 35 de 37ye kadr yolu var. Sayılara takilmam. Sen bi 10 sene sonra çıtırlsra sarmazsan ben de bişey bilmiyorum bu kafa yapınla😂
Allah korusun kocam olsun inşallah onla beraber yol alalım birbirimizi tatmin edelim amin
Bi laf vardı ya şeyy erkeğin 30u geçmeyeni baş agritir diye😂
Onu sen kendine sakla bana 20 yaşına ya girmemiş ya da yeni girmiş nasip olur inşallah
Kaç yaşındasın sen
Ama bunu ozan güven gibi sormuşun gibi düşün kaç yışındasınn sennnn
Sormuşum gibi
Twenty two
20 yetmez 18liklere sar ablası
19
2004 te fazla küçük ama şimdi
Saçmalama 3 ve 4 yaş idealdir büyük olması iyidir.
22yim evlenmeye okulumun bitmesine 2 senem var. Bu adam benden 4 yaş büyük olsa evlenirken 30 yaşında olacak ve ben kocam yıllarca 20li yaşlarda dolun istiyorum
4 benim için normal iyi bir yaş aralığı
Sizin düşünceniz
Sen evlenme ergen
20 yaşında mı karın😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?