Olduğumdan küçük göründüğüm için bana benden küçükler geliyor. Büyük olanlarla da tanışıyorum ama karakter yaşam tarzı uymuyor. Yaşam tarzı uyanın yaşı uymuyor. Geçen gün yine biriyle tanıştım. Tanıştığımız günün akşamı mesaj attı ama yine benden küçük diye tahmin ediyorum. Kestirip atmalı mıyım yaş önemli mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yaa garil bi durum simdiki nesil yasi kucuk ama olgun gösteriyor bende yasimi göstermem! Banada ufak yas grubu teklif eder. Sonuç heolp hayal kirikligi o kadar ilgili, sefkatli davraniyorlar ki! Cokkk mutlu oluyorim yas araya girince karamsar oluyorum her konuda cesaret edemiyorum yeni asklara 😄
Evet sorun yarata bilir yaş farkı ilişkilerine bulaşılmamalı diye düşünüyorum. Yaş farkı önemlo ve ilişkilerde yaş farkı olmamalı
30 lardan sonra önemli. Çoğu erkek problem eder. Şimdi ben 28 yaşında kadınla ilişki yaşarken ciddi düşünebilirim ama 30 lu yaşlarda olsam 4-5 yaş küçüğüne bakardım.
Ben 32 yaşındayım tahminim o da 27-28 falandır. Tahmin tabi bu ama o beni daha küçük tahmin ediyor olabilir. Çevremdekiler 4-5 yaş küçük göründüğümü söylüyor.
O yaşta sıkıntı olmaz heralde. Kafa uyumu varsa oluru var. Ama arkadaşın bakış açısı önemli. 28 de genellikle sana 23 lük kızlar yürür. 23 lük varken 32 lik tercih edilir mi bilmiyorum. 30 a doğru ilişkiye tek yönden bakmıyordu çevremdekinler. Erkeğin alıcısı o yaşlarda fazla olduğu için hem çocuklarına genç bir anne olacak hemde iyi huylu meslekli - maddi durumu iyi- birisini arıyorlar. Bunları demeden de o arkadaşın karakterine bakmak gerekiyor. Siz ona yaşınızı söyleyin. Sorun ederse başlamadan ayrılırsınız. İlişkiniz ilerledikten sonra bunu öğrenip problem ederse size zaman ve emek kaybı olarak geri dönebilir. Bu da 32 yaşında birisi için iyi olmaz diye düşünüyorum. Burası Türkiye. Çoğu erkek o yaşlardaki kadınların mesleği yoksa eğer takılmalık ilişkilerle onları kullan at yapıp genç kız peşinde koşuyor. Tabii ki bunları demeden önce o kişiyi tanımak gerekiyor. Ne desem yanlış olur
İyi bir mesleğim var. Yaşım büyük olmasına rağmen tecrübeli biri değilim. Şöyle söyleyeyim bakireyim hem de tam olanından. Bence o benim yaşımın büyük olduğunu tahmin edemiyor çünkü yaşımdan küçük görünüyorum. Ben tahmin edebildim onun küçük olduğunu çünkü bana hep küçükler geliyor.
Anladım öyleyse şansınızı denersiniz
Erkekler yapınca sorun yok kadın yapınca sorumu oluyor sapıklaşmayın
30 yaşında kadın geç anne oluyor erkek ne oluyor? Sizin gibi zihniyetler yüzünden pedofiler sapıklar çoğaldı
@Gizlli-Üye pedofili? Çoğu Türk kadını erken çöküyor. Abla çökmemiş anlaşılan ondan oluru var. Bu anlattığım doğanın kanunu. Kadının güzelliği, çekiciliği gençliğinden geliyor. 30 dan sonra o gitmeye başlıyor. Aynısı erkekte 35 den sonra oluyor. Kariyeri vb yoksa adam yerine koyulmuyorlar. 30+ ları tek yönden değerlendirmek büyük aptallıktır. Senin 20-30 arası yani hayatının en önemli zamanlarında ne yaptıysan onların ekmeğini yediğin yaştır. Genelleme yaparak söyleyim ne kadar doğru olmasa da çoğu kadın o yaşlarda ne yaptığını bilmeden ilişkiden ilişkiye koşuyor. Sonra yanlış kişilerle birlikte olduğu için evde kalıyor. Gençliği gidince piyasa değeri düşüp normalde selam vermeyeceği erkekleri tavlamaya çalışıyorlar. Böyle iki yüzlü aptal kadınlar varken 22-27 arası genç, aklı başında birisini tercih etmek en mantıklı seçim oluyor. Yine belirteyim genelleme dedim. Buradaki abla mesela o yaşa kadar bakire kalmış doğru düzgün ilişkisi bile olmamış. Bunlar binde bir. Benim çevremdeki kadınlar daldan dala atlıyor daha lise den beri erkek peşinde koşuyorlar. Ama hiç olmayacak tiplerin peşinden. Zaten kendileri de onlardan pek farklı değil sadece farkında değiller
Pedofil sapıksını erkekler de erken çöküyor
Siz 30 yaşına girince binlerce kadınla oluyorsunuz evde kalmıyorsunuz neden sevgili yapan evde kakıyor şerefsiz aşağılık herif Abaza cevap verme şimdi git
@Gizlli-Üye ağlama. Seni yarı yolda bırakacak srefsizlerle birlikte olmadan önce bunları düşünücektin. 4-5 küçüğünü tercih edene pedofili dedin ya güldürdün djjdjdjd sen böyle evde kalırsın tabii ki. Kolay gelsin hayırlı işler
Senin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar ölüyor. 30 yaşına kadar binlerce kadınla yatıp temiz bakire genç kız alıyorsunuz inş öyle biri çıkmaz karşınıza. Sizin çoçuğumuza yazık babası yanında dedi gibi gösterecek annesi de ablası yaşında gösterecek
@Gizlli-Üye niye bizim zihniyetimiz yüzündendir kadınlar ölüyor? Bakire aradığımızı nereden çıkardın? Kendimize denk olan kadınları arıyoruz. Aklı başında olmayan boş beleş herifle zamanını israf eden aptal kadınlarla bizim ne işimiz olur? Ohooo senin daha çok alıcağın yol var. Bir grup erkek yüzünden tüm erkeklerden nefret etmek nasıl bir aptallıktır. Biz o aptal kadınlar yüzünden kadınlardan nefret ediyor muyuz? Hayır. Böylelerini hayatına sokmazsın olur biter. Hayatına sokacağın insanları da doğru düzgün tanıyamayıp erkekler şöyle böyle dersen diğer erkeklerin hakkına girersin. Yukarıdaki abla mesela kariyer yapmış. 32 yaşında hiç birlikteliği olmamış. Çoğu yaşıtı daha 18 inden beri ilişki peşinde koşuyor. İyilerini çoğu erkek daha 28 lere gelmeden kapıyorlar. Kalanlar psikolojik sıkıntılı ya da kendini beğenmiş tipler oluyor. O insanlarla yukarıdaki kişiyi bir mi tutucağız? Çoğunluk evlenmemiş 30+ kadın böyle diye? Hayır. Benim soruda dediğim çoğu erkek 4-5 yaş büyük kadın yerine küçüğünü ister. Hanımefendi de yaşını göstermediği için onla flört vb ilişki içinde. Zaten zamanla yaşını öğrenicek. Bunu saklamanın bir anlamı yok. Erkenden söylerse eğer yaş takıntılı bir erkek yüzünden 6-12 ayını kaybetmez. Ne kadar kariyerli birisi olsa da yaş geçtikçe istediği gibi birisini bulma şansı azalıyor. Aynısı hemcinsim içinde geçerli. Yaş herkesin yüzleşmek zorunda olduğu bir gerçek. Annem 37 yaşında çocuk doğurdu. Ona annelik yapmak yerine bana baktırıyor. Kendi halinde takılıyor, kardeşimle ilgilenmiyor. Yaşın arttıkça, çalışmanın getirdiği yükle birlikte çok yoruluyorsun. Çocuklarına yeterli ilgiyi gösteremiyorsun. Kuşak farkının getirdiği şeyler yüzünden de birçok konuda anlaşamayıp çatışma halinde oluyorsun.
Bunları annemin geç doğumundan gözlemledim. 35 lerden sonra işler öyle olmuyor. Olaya tek bir yönden bakmıyorum. İlişki sevgili anlamında 4-5 hatta 10-15 yaş bile sıkıntı çıkarmaz yeter ki iki taraf 18+ olsun. Ama iş evliliğe girince birçok şeyi düşünmek zorundasınız maalesef
Sizde zorundasınız cahil yobaz sizin gibi erkekler den baba olunmaz
Baban kaç yaşındaydı? Anne 18 baba 30 mu olmalı sapık zihniyet
Şimdi siktşr olup git birdaha yazma
Kardeş artık kadınlar eskisi gibi ezilmiyor kendine iyi bakıyor. Erkeklerin kötü alışkanlıkları ve yaşam tarzı olduğu için daha çabuk çöküyorlar. Ayrıca 30’unu geçmiş kadın için çok şey yaşamış psikolojik sorunları var bilmem ne yazmışsın. Sanki 30 yaş altı çok sağlıklı mükemmel gibi konuşuyorsun. Benim benim gibi bir sürü arkadaşım var. 30 yaşını geçmiş ve evlenmemiş bir kadın illa sorunlu demek değildir. Belki bu kadın için hayatının tek amacı evlenmek değildir. Bunu bir statü başarı olarak görmüyordur. Onun için evlilik gerçekten kalpten sevdiği güvendiği bir erkekle aile kurmak demektir. Hayata çok dar bir pencereden ve çok standart bakıyorsunuz. Nasip kader diye bir şey var.
Senin gibi erkekler yüzünden kadınlar çöküyor. 30 yaşına giren erkekler sapıklaşıyor yaşları irlerledikçe pedofil olmaya başlıyorlar.
Abla haklı olduğun yanlar var elbette ama o dediklerin çevreden çevreye değişiyor. Benim çevrem alt ve orta kesimden oluşuyor. Ve kadınlar gerçek anlamda çöküyorlar. Sigara vb tek erkeklerde yok. Ben kullanmıyorum ama sevgililerim olsun arkadaşlarım olsun çoğunluk sigara kullanıyordu. 18 den beri spor yapan birisiyim. Arkadaşlarımdan benim gibi spor yapıp kendine dikkat eden sigara içmeyenler baya var, kadınlarda ise genellikle ona rastlayamıyorum. Yapanlar var elbet. Geneli ben zayıfım sağlıklıyım kafasında oluyor. Anca şişmanlayınca akıllarından spor geçiyor. 1 tane sevgilim harici çoğu 5-10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyordu. Aynısı erkeklerde de var tabii ki fakat kadınlara oranla az. Ve asıl kadınları yaşlı gösteren bazı kadınların bakım yapmayı makyaj yapmak sanması. O makyajlar ciltlerinin içine ediyor. Erken yaşta daha 20 lerinde 30 gibi görünmelerine neden oluyor. Yoksa onları yapmayan sağlığına bakımına dikkat eden kadınlar da çok vardır. Fakat olay genellemeye gelince onlar azınlık oluyor. Siz kariyerli, yurt dışında yaşamamış bir yerlere gelmiş birisi olduğunuz için orta ve üst sınıftaki kadınları görüyorsunuzdur. Evet onlar kendine bakıyor. Fakat halkın genelini oluşturan tabaka da bunlar olmuyor. Ondan o insanlar genellemeyi bozuyorlar. Mesela hande ataizine bakın. Kadın kaç yaşında ama 30 gibi bile durmuyor. Ama o kadın öyle diye genelleme yapmayalım mı? O kadın gibi olsa her kadın kim düşünecek 4-5 yaş farkı. Sizi de bilmediğim için söyleyin şansınızı deneyin dedim. Bunda nasıl bir ön yargı var ki? İkinizi tanımadan nasıl atıp tutayım? Allah mıyım ben? Bu genellemeler sadece toplum genelinde olan şeyler. Ve birçok kez alt üst edilir. Şimdi aşağıda bir g*eri zekalı saçmalıyor.
Bunun gibi kadınlar var azınlık olarak erkeklerden nefret eden, her şeyi erkeklere bağlayan ama bunu bütün kadınlara atfedebilir miyim? Hayır? Aynısını o durumlar içinde yapamam. Bunlar sadece alt ve orta sınıf için edindiğim gözlemler sonucu izlenimler. Fazlası değil. Onları bozan dolu insan var
Olmaz hatta ben de hep istemişimdir benden büyük bir kadın olmasını çünkü olgun kadınlar daha mantıklı düşünür ve gereksiz triplere girmez.
Ben yalnızlıktan şaşmam ama gönüller kafalar ruhlar uyuştu mu bir kaç yaş farkının aşılabileceğini sanıyorum.
1-2 yaş neyse ama 4-5 yaş çok fark gibi geliyor ama yaşı uyanın karakteri uymayabiliyor bilemedim
Sizin hayat deneyimlerinize saygım sonsuz. Umarım yaşı da ruhu da size uyan özel bir insanla karşılaşırsınız.
Yani klasik sonuç küçükler sorun olmaz diyecek büyükler olur diyecek
Sen kaç yaşındasın peki
32 yaşındayım tahminim o 27-28 falandır
Peki niye bu zamana kadar evlenmedin
Nasip. Benim beğendiğim beni beğenmedi beni beğenmeni ben beğenmedim bir de kariyer için yurt dışında yaşıyordum.
Şu an yurt dışında mısın
bence değil yaşta değil başta
1-2 yaş fark olsa sorun olmayabilir ama 4-5 yaş büyük fark gibi geliyor ama diğer yandan yaşı uyanın karakteri uymuyor bana bilemedim bir de dediğim gibi attık küçükler geliyor hep.
görüntü olarak sırıtmıyorsa çok fazla umursama bence
Sorun olmaz. Yaş mevzularini aşın artık.
Erkekler 10-30 yaş küçük birini alıyor
Ben büyük seviyorum bana normal geliyor
Yok artık 🙂
Çok büyük fark var değil mi
Bende yaşıtın birini bulabilirsin. 😉
Yaşıtım biri var ama karakteri uymuyor bana
Yaşıtın tek kişi yok ya. Mutlaka biri denk gelir. Gerçi bende öyle düşüne düşüne by yaşta bekar kaldım ya 😉🙂🙂
Bir erkek arkadaş var kendisinden 8 yaş küçük kızla görüşüyor ama yaş sorun olur mu diye hiç düşünmüyor kimse ona yok artık demiyor
Kadınlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşır bu dünyanın bir gerçeği. Onun için erkek daha büyük oluyor. Ama senin yaşamın kimse karışamaz. Ben orda yok artık olayını yaş için demedim 🙂
Ablalık yaparsın dizginler sende olur
Ne oldu la
Erkekler büyük olunca abilik mi yapıyorlar?
Yok şaka yaptım. Dizginler sende olur. Sen erkek gibi olursun. Bu sıkıntı olmazsa sorun yok
Değil.
Bence kadın büyük olmlı
Sorun olmaz
Hiç bir sorun olmaz
Olmaz