Çok aradayım, 28 yaşımdayım ve 23 yaşında erkek benden hoşlandığını söyledi, ben de konuşmaya devam ediyorum ama ne evet ne hayır diye bildim.
Sizce ilerde sorun yaşar mıyım?
Sizce ilerde sorun yaşar mıyım?
Daha çok kendinden genç birinin ilgi ve yakınlığından hoşlanmış olabileceğini düşünüyorum. Eskiden ben de öyle kendimden yaşca büyük insanları asil, güçlü ve güzel bulurdum. O zaman için hayatım da biri olsaydı eminim ki sürüyor olurdu. Ama kadınların bazı şeyler için cok fazla oyalanmak istemediklerini düşünüyorum. Aranızda ki beş yaş fark çok sorun değil bence. Ama onun ilgisi karşısına kendi yaşıtı veya daha genç biri çıktığı zaman. Nasıl olacağını kestiremem. Ben şayet artık olucaksa yaşıtım veya daha genç olmasını tercih ederdim. Eskiden olsa öyle demiyordum. Ama zaten olmadı. O yüzden yine bir şey diyemem. Ama erkekler yaşlandıkca daha genç görünümlü birini tercih etmeye başlayabilirler.
Bir de onun neden kendisinden 5 yıl kadar ileride birini tercih ediyor olmasının psikolojisini anlamak önemli olabilir. Ben en fazla aramızda 2 yıl kadar fark olsun ve büyük olsun istiyordum. Ama onunla aranızda 5 yıl bu bakımdan çok fazla olabilir. Belki onun altta yatan sebebi anne bakımı, sevgisi veya öz sefkatinin yerini alacak tercihlerden kaynaklanıyordur. Kendisini, yanında güvende hissediyor olması kötü değil. Senin yetişkinliğin onda kaygı dindiren, daha az sorumluluk üstlenebileceği, daha kalıcı gördüğü ve ona bakım sağlayan tarafta yer almandan hoşlanıyor olabilir. İnsanların ilişkilerde ki istekleri farklı farklı, neyin neye yol açacağını bilmiyorum. Belki de sende annelik iç güdülerini tatmin ediyor olabilirsin. Hayatta hiç bir şeyin net bir doğrusu yok. Karşılıklı olduğu sürece her şey yerli yerinde. Bazı şeyler tamamen hissettiklerimize kalmış. Çok ciddi görmüyorsan ve bu da pek umrunda değilse kaybedecek bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Ama çocuk senin yaşlarına geldiğinde duyguları ve hissettikleri bu günkü gibi olmayacak. Hepimiz kendi yaşıtlarımızın birer ortalaması kadarız. Arada bu ortalama sapıyor olması da doğal. Hiç birimiz aynı genellemenin içinde var olmadık, olmayacağız.
Net hiç bir şey söyleyemedim yine. 🤦♂️
Sorun olacak bir yaş aralığı değil. Zamanla yaş da önemli olmuyor aslında. Önemli olan kafa ve ruh. 23 yaşında olup, Mağara devrinde yaşayan insanlar var. Sen aranızdaki etkileşime bakmalısın. Ufak tefek pürüzleri boş ver.
Cevap
10Cevap
Ciddi derece de aranızda ki sevginin kalacağına inancın varsa dene
Yani ben de ondan hoşlanıyorum biraz, ama ben ilgi seviyorum zaten, adamı sevdiğime emin değilim
Ne güzel işte. Makinesi daima çalışan bir kocan olacak.
Evleneceğimize inanıyo musun, o daha küçük
İleride sorun yaşar mıyım diye soran sensin demek ki uzun vadeli düşünüyorsun
Normal olarak hayatıma aldığım kişiyle evlenmek isterim ama ondan bunu bekleye bilir miyim acaba
Neden olmasın?
Yani bilemedim ama o kişiye bağlı ya bence olgunsa olabilir belki
Aslında aklı başında, çocuk gibi değil sayılmaz, ama risk etmeli miyim acaba?
Valla sonradan sen benden büyüktun lafını da yapabilir yani ama güveniyorsan bence sıkıntı yok
Eğer hayat görüşünüz uyuyorsa, aranızda gerçek bir sevgi varsa , sorun olmaz
5 hatta 7 ye kadar yolu var ama fazlası çok soruna yol açar
Rakamlar aşka engel değildir
Yani babasını mahkemeye verip yaşını büyütsün.
Hiç sorun olacağını sanmam.
Evet yaşarsın
Bir şey olmazzz
Ayrıntılı yazar mısın niye
Ya ne olacak arasında 8-10 yaş fark olanlar anlaşıyor siz neden anlaşamayasınız
Zenginlik getirir hayatim sorun yik
Sorun olmaz.
Ama şunu da söyliyim ben modern ilişki yaşayan bi tip değilim, hatta uzuj süreli ilişkim olmadı hiç, yani bundan sonra hayatıma giren adamla evlenmek isterim herhalde
Yaşını küçült
Pedofilimisin
Abart be
Yaşarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?