Okulda bir çocuk dikkatimi çekti anlık bi bakıştı otobüste karşılaşmıştık daha sonra okuldan olduğunu anladım. Sonra benimde dikkatimi çekti. Bende bakıyorum ama farkettirmeden çünkü utanıyorum göz göze bile gelemiyorum. Bilmiyorum hoşlanıyor olabilirim. Sınıflarımız yan yana. Hoşlandığımı anlamış olabilir mi bilmiyorum. Sürekli otobüste karşılaşıyoruz her sabah ve ben genelde ayak gidiyorum o oturmuş oluyor. Ve ben ayakta olduğum için aralarda bana baktığını görebiliyorum ama ben ona bakamadığım için sanki görmüyorum sanıyor ama görebiliyorum yandan aslında. Sizce ben ne yapabilirim yani hoşlandığımı nasıl belli edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğun dikkatini çeksem yeter aslında bakmam yeterli olur mu baksam ona bu bakma işini de pek yapmıyorum yani utancımdan ama
Okulda hoşlandığım çocuğun dikkatini nasıl çekebilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnstadan senden hoşlandım çocuk yaz
Adını dahi bilmiyorum desek
Ki yazmayı bırak ben çocukla daha göz göze gelemiyorum ya onu yapsam belkide anlar
Erkekler bir kız size fazla fazla bakınca o kız dikkatinizi çeker mi düşünür müsün bu kız bana niye bakıyor işte bana karşı bir şey mi hissediyor diye
Ya da benim için daha mantıklı bi fikriniz var mıdır acaba ya
En mantıklı fikir yan sınıftaki arkadaşlarından onun ismini sormak ve instadan yürümen. Utangaç bir insan için sosyal medya vazgeçilmez bir mecradır.
İsmini öğrensem bile onu yapamam ve daha çok yeni yani açılmak çok saçma gelir ona da basit görür beni hemen diycek ne bu böyle
Bence biraz beni farketse belki onun hisleri olup olmadığını anlasam daha iyi olur benim için
Öyle sadece bakışmayla olmaz ki ama bu durumlar. Elindekinden de olursun. Elini çabuk tut derim
Elde ne varda eldekinden olcaz Allah aşkına 😄
Biraz olaya gerçekçi bakmak lazım da neyse
Peki o zaman teşekkür ederim 🙂
Elinde en azından ondan hoşlantın var, platonik de olsa hoşlanıyorsun. Yerinde olsam bu fırsatı her halükarda değerlendirirdim
Fırsat yok ki yani bi aynı ortamdayız bi bakışma falan oluyo aralarda o kadar
Bide yani yeni hoşlantı yeni farkediyorum çocuğu ama ne biliyim
Deniycem inşallah ters tepmez teşekkür ederimm 🌸
Rica ederim, demekten zarar gelmez. Ters teperse de daldaki diğer kuşlara bakarsın 🤣
Yani tabiki 😁
Ooo hayırlı işler 😂😂
Yaparsam bakalım neyse tekrardan teşekkürlerr
Rica ederim 🙏🏻🙏🏻
Şey kusura bakmayın bi soru sormuşum size yukarda acaba ama onu cevaplayabilir misiniz tekrardan bana merak etmiştim de 🤔
Evet aralıklı olarak birkaç saniye bakarsan, çocukta bir şeyler olduğunu fark edecektir, ve ilk atak ondan gelecektir
Hımm peki teşekkür ederim o zaman buna sevindim 😄😇
Rica ederim, bol şans şimdiden
Teşekkür ederimm
Rica ed.