Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler de yorum yaparsa çok sevinirim çünkü bu tür hareketlerı anlayabilen sadece kendileridir yani o yüzden
Ayn sokakta gördüğüm hoşlandığım bir çocuk var. Yazın bisikletle gezerken sürekli önümden geçiyor ve markete iniyor. Bi ara bisiklette sendeledim evden çıkıyordu sağ sol yaptık bende heyecanlandım bi türlü hareket edemedik ben sağ yaptıkça o da sağ yaptı ben sol yaptıkça o da sol yaptı. Sonradan benim ağzımdan "ay off" gibi bir kelime çıktı sonra bana hafif güldü böyle ben o kelimeyi söyleyince. Sonra ben dengemi toparlayınca gittik ayrı yerlere. Uzaktayken bakmıyor bana ama böyle onun yanından geçerken veya bir şey olsun bakıyor. Sizce bu çocukta bir şeyler var mıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Azıcık yürekli olun da çık karşısına söyle senden hoşlanıyorum diye niye kendinizi geri çekiyorsunuz ki reddedilmekten mi korkuyorsunuz azı şeyler emek ister mücadele ister sorumluluk alamıyorsan karşısına çıkmaya cesaretin yoksa onun olmayı da seçme bence
Söyleyemem daha önce yaptım red yedim ortak çevre var gibi sonrasında rezil olmaktan korkuyorum
Yani mahalleden dolayı dedim evlerimiz yakın
Bilmiyorum bana karşı hislerini ilk önce anlamam lazım sizce bana karşı bir şeyler var mıdır o an gülmesi falan
Etrafta o kadar çok s**** var ki beğendiğimiz gördüğümüz bir kıza bile bir kadına bile onu açık açık ondan hoşlandığımızı ona içimizin aktığını söyleyemiyoruz tersleneceğiz yanlış anlaşılacağız bizim milletin içinde rencide edecek diye durum bundan ibaret açıkçası birbirimize iletişim kuramıyoruz birkaç tane o***** çocuğunun yaptığı yüzünden küçük bir kız çocuğunun başını bile okşayamıyoruz güzel sözler bile söyleyemiyoruz her şeyin içine boşalttılar her şeyi o kadar değersizleştirdiler ki nerede nasıl ne yapacağımızı ne edeceğimizi şaşırdık yani daha doğrusu ben böyle düşünüyorum
Evet maalesef ki yani bi de üslup diye bir şey var sevdiğimiz insanı sevmek suçmuş gibi bilmiyorum özellikle bundan önceki sevdiğim çocuk da böyle oldum özgüven eksikliği geldi yani ve dalga geçti sonra. Halbukisi o kadar çirkin bir kız değilim hatta şu an bile teklif eden var ama ben şu an o çocuktan hoşlanıyorum yani o olmaz
Bakışmadan sonra güldüyse o gülmenin birçok anlamı vardır erkek nezdinde ya hoşlanmıştır ya çekici gelmişsindir ya da cinsellik bu üç eksen üzerinde gider yani durum sonuç olarak öyle bisiklet sürerken gördüğü birisin eğer gerçekten seni sevseydi Sana değer verseydi çıkardı karşına konuşurdu şahsen ben öyle yaparım bu da şunu gösteriyor karşıdaki kişi de aynı senin gibi düşünüyor özgüvensiz red edileceğim diye yanaşmıyor sadece öyle bakışmadan ibaret oluyor her şey
Ya evet de zaten yeni ne biliyim bu kadar hızlı gitmeye gerek yok ben bi anlasam duygularını fazla açık etmiyor zaten çok nadir bakıyor göz göze geldiğimiz zaman da gözlerini çekiyor
Ama bir keresinde şey olmuştu mesela benle karşılaştıktan sonra arkasından izlediğimde saçlarını düzeltmişti böyle baya bi ellemişti bu erkeklerde bi mesela kendini düzeltme hoşlantı belirtisi falan olabilir mi?
Kusura bakmayın soruyorum böyle ama fikir almak için müsaitseniz tabi başka soru sormıycam zaten fazla bi etkileşimimiz olmadı çocukla
Kendini düzeltmek hoşlantı birisi falan değil de canım ne alakası var Güzel bir kadın görmüştür ona güzel görünmek istiyordur hepsi bu yani sonuç olarak kadınlar için de geçerlidir bu güzel görünmek ister yani insan olan herkes güzel görünmek ister yani çok fazla anlam yükleme çok da kuruntu yapma boş ver önemseme yani madem açılmıyorsun onun da açılmasını bekleme yani çünkü o da açılmaz yani öyle gelip geçen gördüğüm bir tip olarak kalır
Aslında tam olarak sokaktan geçip gittiği biri değil bi ara bazen orada bir park var oraya da gidiyorduk onlar futbol oynuyorlardı ben oraya geldiğim zaman mesela oturacağım yere geçene kadar bana bakıyordu işte o zamanlarda da göz göze geliyordu aslında sadece bisikletlik olay yok tam olarak 😔😪
Aslında dediğim gibi yani açılmaya konuşmaya çekinir olduk tersleneceğiz yanlış anlaşılacağız diye 18 seviyoruz yani sevgimizi dile getirmek istiyoruz ama yapamıyoruz bazen �imdi böyle toplumda şöyle bir algı da vardır kız gelir kız konuşursa bu istiyor yani istiyorsan kastım cinsellik olarak yaklaşıyor diye algılanır yani çoğu erkek bunu bu şekilde anlar böyle lanet iğrenç bir toplumsal algımız var maalesef üzgünüm yani bu platonik olarak kalacak senin için
Evet doğru haklısınız napalım şansımıza bakalım neyse bir şeyler olur inşallah 🥹
Teşekkür ederim 🙏🏻
Riva ederim kardeşim umarım her şey gönlünce olur
Umarım sizinde..
Hıiim giyimin nasıl
Normal sportif yani bisiklet üstündeyken nasıl giyinebilirim?
Yok genel olarak yani
Genel olarak normal giyinirim yine sportif takılırım pantolon tişört arada bi çok az fazla açık olmayacak şekilde crop tarzı falan
Yok gerek yok kardeş
seksi ol gelir o