Selamm🥳🥳
İlişki içerisindeyken erkeklerin cimri olması sizi ne derece zorlar, cimri erkeklere ilişkide ne kadar tahammül edilebilir?
Selamm🥳🥳
İlişki içerisindeyken erkeklerin cimri olması sizi ne derece zorlar, cimri erkeklere ilişkide ne kadar tahammül edilebilir?
Bu kadınına göre değişir. Bir kısmın beklentisi var, o da erkeğin ilişkideyken bütün her şeyi karşılaması. Bu tip kadınlar genelde gezdirsin tozdursun yedirsin içirsin diye bekler. Erkek maddi olarak karşılamak zorundadır her şeyi. Bunları yapmazsa cimri damgası yer. Flört bile değilken "Bankaya borcum var diyorum insan en azından ne kadar var ben vereyim der" bunu diyen tipleri de gördüm.
Bir de güçlü ayakları üstünde duran kadınlar vardır. Bu kadınlar bir yere gittiğinde erkeğin ödemesini beklemezler ortak ödemeyi tercih ederler. Bugün sen ısmarladıysan, yarında ben ısmarlarım mantığı vardır. Benim genelde görüştüğüm kadınların hepsi de böyle güçlü ve ayakları üstünde durabilen kadınlardı.
Sen şimdi diyeceksin ki ben onu kastetmedim :D ama evlilikten değil sevgililikten bahsediyorsak bu mevzu bir tek bu noktaya çıkar. Zaten sevgili olurken nasıl biriyle sevgili olduğunu biliyordur insan ona göre sevgili olur ya da olmaz. Bu da o kadının bu konuya ne kadar önem verdiğini gösterir.
Cevap
10Cevap
Kadınlar cimri erkeği hiç sevmez yani sevmemeli
Ben tahammül etmem asla çok itici bir özellik.
Valla ben tahammul edemem.. Tutumlu olabilir ama cimri insana hic tahammul edemem Tekmeyi cakarim aninda
Ayy cimri erkeklere hiç mi hiç tahammül edemiyorum çokkkk itici geliyolar banaaa
Karşı cinste tahammül edemeyeceğim özelliklerden biridir cimri olması
Herkes kendi yediğini içtiğini mıctığını kendisi ödesin. Eskidendi o kız yesin ben ödiyim. Zaten ekonomi malum
İnsan sevdiğine cimrilik yapmaz
Vişneliye sormak lazım sjsjssj
@VişneliBrowni_ beybi bu sana laf atıyor
Bence ispatlamana da gerek yok Buse
Aynen uğraşamam
Bence de uğraşma, zengin birine bak 😂
Zaten hemen kaçtı
😂😂
Yaptığı jest ya da iyilikleri başa kakan insanlarla muhabbeti kestim
Hiçte başa kalkmadım ama az bulduğunu idda edenlerin engelini yemek üzüyor acıkcası
Hadi kaldırdım seni mi kırıcam
Ahh vişnelilerin gizeli teşekkür ederim 🌹
İlişkiye göre değişir
Hayatta tahammül edilmez.
Gönlü cimri olmasın.😂
kadınlar cimri erkek sevmez.
Cimri kişiye kimse tahammül edemez
Cimri insanlardan uzak dur.
Çekilmez cimri insan
Çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?