Birisiyle arkadaşsınız, arkadasinizın takip ettikleri arkadaşlığınızı etkiler mi?
Veya birisiyle sevgilisiniz, sevgilinizin takip ettikleri ilişkinizi etkiler mi?
Neden?

Birisiyle arkadaşsınız, arkadasinizın takip ettikleri arkadaşlığınızı etkiler mi?
Veya birisiyle sevgilisiniz, sevgilinizin takip ettikleri ilişkinizi etkiler mi?
Neden?

Etkiler.
Burada insanlarla iyi kötü etkileşim içerisindeyiz. Hal ve hareketlerini kendimize samimi bulduğumuz insanlar gibi samimi bulmadığımız insanlar da var.
Arkadaşlarımın/ sevgilimin takip ettiği insanlara karışmam. Karışılmasını da biraz saçma bulurum. Ancak belirli çizgilerim var. O çizgi aşıldığı an güzel bir tartışma başlatırım
Evet, etkiler. Öyle herkese takmam, takılmam ama benimle problemi olan insanlarla, benim görüştüğüm insanlar muhatap olmamalı. Olacaksa ben yokum. Öyle kafama göre onu takipten çık, konuşma, arkadaş olma demem. Herkesin kendi seçimi.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🙂
Arkadaşlarımın kimi takip ettiği pek umrumda değil lakin duygusal bir şey hissettiğim ya da flört sevgili gibi durumlarda evet etkiler. Fikirlerime saygı duyulmasını bana özen göstermesini isterim.
Ben karışırım.. Sevdiğim, önemsediğim, özen gösterdiğim kim olursa olsun etrafındakiler muhattap oldukları önemli..
Bana zararı yok diyip olur olmaz kişilerle yakın olmasına göz yumamam.. O zaman benimle ilişkisini kesecek..
Boşuna "bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.." dememişler..
Teşekkür ederim.. :))
Rica ederim 🙂
Cevap
6Cevap
hayır etkilemez
bilemıyorum , önce sevgılımın olması lazım ((: bu soruya objektif yorum yaptıgıma üzüldüm , oyle bşi olsaydı tabıı k ıetkılerdı, etkılenırdım ee bu da bızı etkılerdı şahsen kadınları bıle takıp etmesını ıstemezdım belkı fazla bır kıskançlık belırtısı oldu
Kadınları da mı 😂
Burdan ne arkadaş ne de sevgili olduğum birisi yok. Olsaydı bile takip ettikleri beni bağlamazdı.
Bu sitede kimseyle ona hesap soracak ya da bana hesap sormasına sebep olacak kadar yakınlık kurmam 😊 bana ait olan, hesap verir, hesap sorar. 😊
Hayır arkadaşımın takip ettiklerine karışamam ama eğer sevgilim ise işte orada biraz durmak gerek kıskançlık damarlarım kabarır ve ne yapacağımı ben bile kestiremem 😅😅
Sevgilim yok. Diyelim oldu mesela elbette etkiler yani. Takip ederim ve hoşuma gitmeyen noktaları muhakkak sorarım..
Arkadaşlarım konusunda müdahale edemem:)
Arkadaşlığımı değil de ilişkim olsaydı ilişkimi etkilerdi.
Gidip eski sevgilisini falan takip etmiyorsa karışmam ✨🥂
Sevgilim yok. Olsa elbette etkiler. Takip ettiklerini tercih edip bana ihanet edebilir.
Bu site değil diğer sosyal medyada da umursamam. Beni ilgilendirmez.
Şüphesiz etkiler.. Herkes etrafında kendi kalitesinde insan olsun ister..
Herkesi silerim 😁
Herkesi silerim derken
Bu sitedeki hiçbir insan için üzmeye değmez.
Kimseyi tanımıyorum
Banane yaa
😂😂😂
Etkilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?