Yeni tanıştığım flörtüm erkeklerden nefret ediyorum dedi. Bütün hislerim yok oldu. Ne yapmalıyım?

Bir tane kızla tanıştım. Konuştuk falan filan. Bir noktada bana dedi ki erkeklerden nefret ediyorum. Hatta şey dedi "erkolardan nefret ediyorum". Allahım şu iticiliğe bak hele. Erkekler bile değil, erko ne bir kere ya. İğrenç twitter ağzı. Resmen kendisinden soğutmak için uğraşıyor. Halbuki ağzını kapatmışken, uzaktan ne kadar tatlı duruyordu. Ağzını açmaya başlayınca soğudum kızdan resmen.

Hiçbir şey hissetmiyorum şu anda bu kıza karşı. Nefret etmeye başladım. Ya insanda birazcık akıl olur. Yeni tanışmışsın. Neden yeni tanıştığın bir erkeğe, erkeklerden nefret ediyorum dersin ki. Bu ne saçma bir şey. Bu şekilde mi kazanıcaksın karşı cinsi. Kızlar allah aşkına biraz kendinize çeki düzen verin. Biraz konuşmayı öğrenin. Mantıklı olun biraz. Dengesizce konuşmayın. Nerde nasıl oturulacağını, konuşulacağını birazcık tartın.

Gerçekten tam bir hayal kırıklığı ya Türk kızları. Bu sadece bu kızda yaşadığım bir durum değil. Gerçekten çok dengesizce, tutarsızca davranabiliyorlar. Daha önce de benzer şeyler başıma geldi. Bir başka kız da flört aşamasında Türk erkeklerini sevmediğini, Alman erkeklerini sevdiğini söyledi bana. Şimdi ben bu şekilde konuşan bu kızlarla ne yapim allah aşkına. Öyle bir soğudum ki, hiçbir şey hissetmiyorum. Erkeklerden nefret ediyorum diyen kızın benimle ne işi var? Ayrıca ben bu kıza yabancı kızlardan bahsettiğimde, daha hiçbir şey söylemeden Türk kızları da güzel, öyle değil mi bilmem ne başladı sayıklamaya. Ben de evet, ben Türk kızları çirkin demedim zaten vs diyerek Türk kızlarını kötülemedim. Buna rağmen bu aşa ğı lık kızın erkeklerden nefret ediyorum demesi canımı sıktı. Söyledikleri şeyi çok normal bir şeymiş gibi zannediyorlar.

Yani şimdi biri çıkıp dese ki ben Kürtlerden nefret ediyorum. Büyük bir tepki alır. Ama erkeklerden nefret ediyorum deyip toplumun yarısından nefret edince sanki her şey çok normalmiş gibi tepki vermemizi bekliyorlar. Yemin ediyorum iğrendim bu kızdan. Sizin gibilere en sert tepkileri vericem her zaman. Acımayacağım erkek düşmanlarına!

Güncellemeler
+1 yıl
Konumu vitrine koyan KS ekibine teşekkürler <3
Güncellemeler
+1 yıl
Türbanlı bir kız beni kıskanıp, bu üslupla yanında sevgili tutamazsın demiş :D :D Sonra da engellemiş. Kendisiyle sevgili olmayacağımı bildiği için üzülmüş olsa gerek ki bu kadar sinirlenmiş. Ben türbanlı kızlarla sevgili olmuyorum zaten de, bu kızla hiç olmazdım. Ben ona kötü bir şey demedim. başta. O gelip bana saldırdı. Durduk yerde bana bu şekilde saldırmasının nedeni çok basit. Yetersizlik hissi, hiç sevilmemiş olması.
Yeni tanıştığım flörtüm erkeklerden nefret ediyorum dedi. Bütün hislerim yok oldu. Ne yapmalıyım?