Artık erkeklerden nefret ediyorum çünkü?

Kadınların artık erkeklere karşı neden soğuk davrandığını, neden uzak durduğunu ve bunu yaparken neden kötü davrandığını size açıklamak istiyorum. Çünkü bildiğiniz gibi, cinayetler çok fazla arttı. Özellikle, sevgilisinden ayrıldı diye gidip sevgilisini öldürenler, sevgilisi kötü bir şey yaptı diye gidip sevgilisini öldürenler ve daha fazlası... Bundan dolayı kadınlar özellikle uzak duruyorlar. Ayrıca, artık erkekler sadece iki şey düşünüyor: "Ben bu kadını acaba yatağa atabilir miyim ya da ondan bir şeyler koparabilir miyim?" Sürekli bunu düşünüyorlar. Her erkek böyledir demiyorum tabii ki; düzgün erkekler de vardır ve zaten bu tarz erkeklerden normal, düzgün erkekler de nefret ediyordur. Eminim ki, zaten nefret etmeyen erkekler ya da kadınlar, herhangi bir insan bence normal bir insan değildir. Çünkü bu insanları destekleyen insanların normal insanlar olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca, bence sadece erkeklerin bir suçu yok; kadınların da suçu var. Böyle suç kaydı olan, kötü, tehlikeli erkekleri tercih ediyorlar; yani "kekolar" ve daha fazlası... İşte kadınlar böyle sert, suç kaydı olan ya da sıkıntılı tipleri daha etkileyici bulabiliyor. Bunun da genelde eskiden gelen bir içgüdü olduğunu söylüyorlar ama böyle davranmayın! Bu tarz erkeklere şans vermeyin lütfen! Yakın zamanda, sevgilisi tarafından öldürülen bir kadının kız arkadaşının TikTok hesabı benim karşıma çıktı. Yanında bir erkek vardı; "İşte çok tatlıyız," gibi paylaşımları vardı. "İşte benim sevgilimin şu kadar suç kaydı var," gibi paylaşımları vardı. Tatlı olduğunu düşünerek paylaşıyordu ve o kızın da aynı şekilde sonu böyle olamayacağının garantisi yok. O yüzden lütfen dikkatli olun. 💗
Artık erkeklerden nefret ediyorum çünkü?