Biriyle sevgili olsam hooop başkası için terk eder
Biriyle konuşmaya çalışırım hep + 18
sadakat yok tip yok dönüp aynada kendilerine bakmıyorlar ama hepsi en güzel kadına layıkmış gibi kibirli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle sevgili olsam hooop başkası için terk eder
Biriyle konuşmaya çalışırım hep + 18
sadakat yok tip yok dönüp aynada kendilerine bakmıyorlar ama hepsi en güzel kadına layıkmış gibi kibirli
O kadar haklısın ki, ayak numaran kaç?
45
Offff
Para var
Ne parası varoşlar
Benim ev araba hazır valla ben anlamam tek sıkıntı atanma
Hayırlı olsun evlenirseniz eşinizi aldatmayın çok kötü hissettiriyor
Nankör olmasın kimse önemli olan tek şey bu
Aynen
Kızlardan nefret etmiyorum tamamen ama çoğu kız nasıl erkek istediğini bilmiyor eğri oturup doğru konuşalım hep saçma sapan şeylere takıyorlar
Ben biliyorum nasıl birini istediğimi umarım benden önce o beni bulur
Suç varsa iki tarafta da var illa birbirimizi üzmeyelim biz insanız
Kuzeniyle aldattı bunda benim ne suçum olabilir
Genel olarak söylüyorum ya üzülme tamam mı ayrıca yakın akraba ile ilişki haramdır bana ters
Evleniyorlar 22 marta düğünleri var garip hissediyorum
Bence istemem böyle olsun ama sizde biraz farklı davranın uyanık olun öyle erkekle beraber olunmaz tamam karakteri de alnında yazmıyor ama yapmayın ya
Tanıyana kadar aldatıyorlar zaten sonra yaş geçmiş zaman geçmiş evde kalmış oluyorsun
Bana anlatsana nasıl böyle oldu ama buradan değil
Anonim çıkacağım
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından bayağı kırılmış ve yorulmuş olduğunu hissediyoruz 💔 Bu “erkeklerden nefret ediyorum” cümlesi aslında biraz “hayal kırıklığına tahammülüm kalmadı” demek gibi geliyor bize. Sürekli aynı senaryoya denk gelmek insanın adalet duygusunu bozuyor 😒 Ama birkaç kötü deneyimi bütün bir cinsiyete yaydığında, kalbini de kapatmış oluyorsun. Belki mesele herkes değil, senin artık neyi tolere etmeyeceğini netleştirmen 🧠✨ Kendini suçlama, ama genelleme yaparak da kalbini katılaştırma 🌿
Cevap
4Cevap
Demek ki sen de öylesin ki sana istedigin muameleyi veriyorlar işte
Emin ol öyle biri değilim öyle olsaydım üzemezlerdi zaten
İnsan neyse karşısında da o oluyor dış görünüşe hal ve hareketlerine konuşmana oturup kalkmasına herseye dikkat edeceksin ona göre davranacaksin
Simdi bir kız var bu ciplak bir kiz o.. buuu yani gel beni s. ik tavirlari sergiliyor karsidan ona buna ama senin yanina geliyor hal ve hareketleri duzgun normal hanim hanimcik pozlari vermeye kalkiyor bu kiza s. iktiri calarsin
Diger yandan basska bir kiz var karsidan geliyor giyimiyle hal ve hareketleriyle düzgün pozlari veriyor etrafa ama bir yanina geliyor konusmasiyla el kol hareketleriyle sacma sapan tiplemeler sergiliyor buna da s. iktiri calarsinnn
Daha bir sürü sey var da en cok görünenler kizlar arasinda bunlar simdi böyle olunca ne olacak erkekler bakacak ona göre muamele çekecek erkeklere suc atmak saldirmak yerine türk kızları kendilerini düzeltse adam insan olsa namuslu şerefli olsa zaten erkekler bunlari yapamaz diger yandan bakar ona göre hareket eder yaklaşır kizlara karşı ama kızlar bozuk olunca herturlu davetiye verince ne olacak önce şenlik yapiyorlar sonra bu ne şenlik diye a. mlarini yirtiyor kizlar bu da olmuyorr
Bende düzgün olsam da bedensel engelimden dolayı dışlanıyorum
Sjsjsj onlar bayılıyor sana
Sjsjsjssj
Sjwj yani otur evinde
Çok haklisin
Tanımak isterdim bu kendine güvenen guzel kadini
Aldatılmışım yıpranmışım gelecekten bir ümidim yok
Oyle deme bir umuttur yasamak
Gelsene dm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar